Wat is de beste erectiepil?

Blog Beste Erectiepil

Er bestaan een hoop middeltjes die je kunnen helpen met het helpen met het krijgen van of behouden van een erectie. In onze blog ‘It’s hard getting hard’ hebben we het hier al kort over gehad, zo ook over erectiepillen. Maar hoe weet jij nou welke erectiepil het beste is voor jou? Wat voor erectiemiddelen …..

How to deal with a breakup

Deal with breakup Blog

Je lief heeft het uitgemaakt, of je hebt het zelf moeten doen. Hoe dan ook, wanneer je partner bij je weg is, kan het voelen alsof hij of zij een groot leeg gat achterlaat. Een gebroken hart. Voor iedereen voelt liefdesverdriet anders aan en iedereen gedraagt zich er anders door. De een heeft het wat …..

Hoe jij met ribbelcondooms (en meer!) condooms weer sexy maakt

Condoom met Ribbels / Condoom met nopjes

We weten allemaal hoe belangrijk het is om condooms te gebruiken tijdens de seks. Ze zijn ideaal om ongewenste zwangerschappen te voorkomen en zijn het énige voorbehoedsmiddel dat soa’s actief voorkomt. Maar niet iedereen vindt ze even fijn. Hoe kun je er nou voor zorgen dat condooms iets toevoegen tijdens de seks, hoe maak je …..

Waarom rubbertjes nodig zijn in de strijd tegen soa’s

Condooms verkomen SOA's

Je hebt het misschien al wel geraden, we gaan het hebben over soa’s, niet te verwarren met boa’s. Soa’s zijn geniepige, nare en vooral ongenodigde gasten in je lichaam. Soa staat voor seksueel overdraagbare aandoening, dit zijn infecties die je kunt oplopen tijdens onveilige seks zonder dat je ook maar iets in de gaten hebt. …..

Lekker glibberen met je speeltje (op waterbasis, wij vertellen je waarom!)

Gebruik altijd glijmiddel op waterbasis voor je speeltjes!

’s Avonds laat, o zo het verhaal gaat. Op bed met lief lig je hevig te blozen en kleur je roder dan rozen. Kusje hier, likje daar, heerlijk genieten van elkaar. Dan vraagt je lief om in het nachtkastje te graaien, zoekend naar het speeltje om je partner te paaien. Pak ook meteen even dat …..

It’s hard getting hard

Erectiemiddelen

Erectieproblemen kunnen hartstikke vervelend zijn. Ze zorgen er niet alleen voor dat je geen erectie kunt krijgen, ze ontnemen je ook de mogelijkheid op een lekkere beurt en kunnen je zelfvertrouwen aantasten. Gelukkig hebben wij hier een paar middeltjes voor, ben je al nieuwsgierig? Slappe hap Sommige mannen hebben moeite met het krijgen van een …..

PMV20, showing all your true colours

PMV20

PMV20 staat voor Post Modern Vibes 2020 en is sinds dit jaar van de grond. Waar haalt dit merk nou hun inspiratie vandaan, wat is hun drijfveer? Hun liefde voor kunst is de rode draad geweest in het ontwikkelen van deze nieuwe seksspeeltjes. Hun motto: it’s okay to be different! Wat maakt PMV20 different? Het …..

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand(vibrator)

Wand vibrator

Ze zijn tegenwoordig helemaal hip en niet meer uit je nachtkastje weg te denken. De magische wand vibrator. Maar, waarom zijn ze zo populair? En waar komt de wand vibrator vandaan? Er was eens.. Er was eens een massageapparaatje in een land hier ver vandaan. Massageapparaatje werd gebruikt om pijnlijke spieren te masseren. Deze magische …..

Bonusblog; CondoomEnzo: niet zomaar een erotische webshop!

Webwinkelkeur

CondoomEnzo is niet je gemiddelde erotische webshop. Jesper, eigenaar van de webshop, zet zich daarnaast in voor de LGBT-community en geeft onder andere seksuele voorlichtingen op basisscholen. Met zijn informatieve website en virtuele assistent Condo (ja, ja een pratend condoompje), wil hij zijn klant op de beste manier voorzien van alle behoeften op het gebied …..

Eén, twee, drie, ik kom

Klaarkomen Blog

Klaarkomen, hoogtepunt bereiken, climaxen, een orgasme krijgen. Voor de een zo klaar als een klontje, voor de ander nog een compleet mysterie. Hoe zit dat nou eigenlijk met dat klaarkomen? Eerst een biologielesje Je kunt een orgasme krijgen als je opgewonden bent en aan je edele delen (je intieme lichaamsplekjes) zit, dat noemen ze ook …..

Genderblender

Gender

Gender is op dit moment een hot topic, en terecht. Er bestaan steeds meer soorten genders waar mensen zich mee kunnen identificeren en er komt meer aandacht voor het begrip genderidentiteit. Maar wat is gender, en wat voor soorten gender bestaan er? Gender wat? Als men het over gender en genderidentiteit heeft, worden er verschillende …..

Deepthroat voor dummies

De meeste peniseigenaren zijn het er waarschijnlijk wel over eens; pijpen is geil. Wil jij graag jouw partner eens goed verwennen met een extra geile pijpbeurt? Of heb je geen idee waar je moet beginnen? Geen nood, CondoomEnzo is hier met alle antwoorden op jouw pijpvragen! Pijpen is een kunst Je bent aan het pijpen …..

Privacy Instellingen

Wanneer je deze website bezoekt, moeten we mogelijk een cookie plaatsen. Bekijk hieronder ons Privacy Beleid.

Privacy Beleid | Sluiten
Instellingen