De 4 soorten orgasmes, ken jij alle plekjes al die een vrouw helemaal wild maken?

4 soorten orgasme

Er zijn verschillende manieren waarop een vrouw kan klaarkomen. Met verschillende manieren wordt dan niet zozeer bedoeld op wat voor manier ze klaarkomen, maar meer welke plekken er moeten worden gestimuleerd om een vrouw te laten klaarkomen. And you’re in luck, we gaan ze allemaal voor je toelichten! Orgasmes krijgen hoeft niet lastig te zijn …..

Je seksspeeltjes opbergen, hoe doe je dat?

Seksspeeltjes opbergen

We willen allemaal dat onze seksspeeltjes zo lang mogelijk meegaan, toch? Dan is het wel echt belangrijk dat je weet hoe je je seksspeeltje nu eigenlijk moet opbergen! Wij leggen je haarfijn uit waarom je seksspeeltjes opbergen een absolute must is.  Waarom moet je je seksspeeltjes opbergen? Seksspeeltjes opbergen op een veilige en goede manier …..

Een gendertransitie, van man naar vrouw of andersom

Gendertransitie

Het kan een enorme ingreep zijn op je leven, in transitie gaan. Er verandert veel, lichamelijk, maar ook hoe anderen naar je kijken. Hoe werkt zo’n gendertransitie nou eigenlijk?  Wat betekent het, trans zijn? Veel mensen worden met een lichaam geboren, en voelen zich hier prettig in. Ze zijn gelukkig met het geslacht/sekse waar ze …..

Laten we de G-spot en de vrouwelijke schoonheid in het zonnetje zetten om Internationale Vrouwendag 2022 te vieren!

de G-spot

Het is weer bijna 8 maart en dat betekent: Internationale Vrouwendag! Om alle bijzondere en mooie vrouwen op deze wereld eens echt in de spotlight te zetten, gaan we precies uitleggen wat de G-Spot is, hoe je deze kunt vinden en wat je ermee kunt doen. Zo is iedereen in staat om vrouwen nog beter …..

Privacy Instellingen

Wanneer je deze website bezoekt, moeten we mogelijk een cookie plaatsen. Bekijk hieronder ons Privacy Beleid.

Privacy Beleid | Sluiten
Instellingen