Kim Holland vertelt

Kim Holland

Fotografie door Suzanne Alberts Alles over condooms, porno en haar seksuele voorlichtingen Het is vijf voor twaalf ‘s middags. Gespannen zitten Jesper en ik in de woonkamer te wachten tot we op Skype worden gebeld. Het blijft toch wel een beetje spannend, een interview met een seksicoon. En dan licht eindelijk het scherm op en …..

Seks is meer dan je misschien denkt

Masturberen

Seks is meer dan alleen geslachtsgemeenschap. De letterlijke betekenis van seks is volgens woorden.org: “handelingen waarbij je geslachtsorgaan een rol speelt en waarvan je lichamelijk opgewonden van raakt”. Hier valt dus ook bijvoorbeeld orale seks en voorspel bij, maar ja, wat is dat dan weer? We gaan het alleen hebben over de verschillende vormen van …..

Alles wat je moet weten over condooms

Condoom

Je kent ze wel, die leuke ballonnetjes die je opblaast als ze worden uitgedeeld op je favoriete festival, of tijdens een seksuele voorlichtingsklas. Condooms. Ze zijn belangrijk tijdens de seks, dat weten de meesten wel, maar waarom precies? Welke is voor jou geschikt en, hoe gebruik je ze eigenlijk?! Even een geschiedenislesje Laten we beginnen …..

Bonusblog; corona en seks, hoe dan?

Uitzicht over lege stad

Het houdt ons allemaal in de ban, COVID-19. Wie had kunnen bedenken dat ons leventje er vrij plotseling zo anders kon uitzien. Wij in ieder geval niet. Maar wat betekent dit nu voor jou? Niet naar buiten mogen, geen terrasjes pakken, je favoriete festival van de agenda schrappen en, geen seks (met een ander). Want …..

Bloggen maar!

To new beginnings

Welkom op onze eerste blog! Wij schrijven hier wekelijks over seks en wat daarbij komt kijken, maar ook over de producten die we verkopen. Voor ieder wat wils dus! Maar eh, voor wie zijn de berichten eigenlijk bedoeld? Wij schrijven onze blogs voor onze klanten en puberende of jonge lezers. Maar ze kunnen ook interessant …..

Privacy Instellingen

Wanneer je deze website bezoekt, moeten we mogelijk een cookie plaatsen. Bekijk hieronder ons Privacy Beleid.

Privacy Beleid | Sluiten
Instellingen