Seksstandjes: erotische acrobatiek voor iedereen

seksstandjes

De meeste mensen houden wel van een beetje experimenteren in bed. Vaak beginnen stelletjes dan bij het uitvoeren van verschillende seksstandjes. Het is een leuke manier om wat afwisseling tijdens het spel van de liefde te creëren. Seks is lekker, maar moet vooral ook leuk zijn. Maar wat voor standjes bestaan er eigenlijk? En wat …..

Condooms: alle informatie voor een flexibel en veilig seksleven

condooms

Het condoom is het bekendste en meest gebruikte voorbehoedsmiddel ter wereld. Het beschermt voor een groot deel tegen SOA’s, voorkomt ongewenste zwangerschappen, en is makkelijk te verkrijgen. Er bestaat tegenwoordig een breed scala aan soorten, maten, smaken, en andere vormen van condooms, die uiteindelijk allemaal dezelfde functie hebben. In deze blog staat de condoom dus …..

Seksmythes: Wat is wel, en wat is niet waar?

seksmythes

Seks is een onderwerp waar mensen het dagelijks over hebben. Het maakt niet uit of het bij de koffieautomaat op kantoor is, of in de schaftkeet op een bouwplaats, seks is een onderwerp waar men maar niet over raakt uitgepraat. Ook de verhalen en fabeltjes over seks zijn hardnekkig, en worden vaak besproken. Maar welke …..

Dildo’s voor iedereen: welke past bij (in) jou?

Dildo’s bestaan al zolang de mens bestaat. In het oude Egypte en het Romeinse rijk werden al dildo’s gebruikt, archeologen hebben seksspeeltjes opgegraven die duizenden jaren oud zijn. Tegenwoordig zijn er duizenden verschillende dildo’s te verkrijgen, in verschillende vormen en kleuren. Maar welke dildo past bij jou? Of jullie? En hoe kies je dat uit? …..

Het zit er weer op, gelukkig nieuwjaar iedereen! Ons laatste cadeautje aan jullie: de top 10 blogs van dit jaar

Gelukkig nieuwjaar

2022 is weer ten einde gekomen. Gelukkig nieuwjaar voor iedereen! Wie had dat gedacht dat er zoveel in een jaar kon gebeuren. Veel dingen zijn veranderd, veranderen as we speak of gaan veranderen. Maar een ding wat hetzelfde blijft: een overzicht met onze top 10 blogs.  Gelukkig nieuwjaar, maar eerst even terugblikken Wat hebben we …..

Libidoverschillen, waarom wil de een meer seks dan de ander?

Libidoverschillen

Mensen zijn verschillend, hebben verschillende behoeftes en wensen. Het is dus niet zo gek dat er ook libidoverschillen zijn. Maar waarom wil de een meer seks dan de ander? En hoe zorg je ervoor dat het jullie relatie niet aantast én dat jullie libidoverschillen niet meer zo groot zijn? Libidoverschillen zijn heel normaal Allereerst is …..