De 5 grootste gezondheidsvoordelen van seks

seks

Het hebben van seks is niet alleen lekker, het is ook nog eens hartstikke goed voor de gezondheid, en dan hebben we het over zowel lichamelijk als geestelijk. Het is uiteraard een verbintenis tussen jou en je geliefde, en daar hoort fysiek contact bij. Het is wetenschappelijk bewezen dat het hebben van seks uitermate goed …..

Dit zijn de 5 meest bizarre seksuele tradities ter wereld

seksuele tradities

Seksualiteit is al duizenden jaren wereldwijd het onderwerp van gesprek, nieuwsgierigheid, geheimzinnigheid, en angst. Sinds de mens zich voortplant, bestaan er ritualen die met seks te maken hebben. Er werden (en worden nog steeds) goden aanbeden die seksgerelateerd zijn, en gelooft men dat door middel van rituelen de vruchtbaarheid van een vrouw, of het zaad …..

Dit zijn de 5 meest voorkomende seksuele fantasieën

seksuele fantasieën

Als er een onderwerp op seksueel gebied is waar nooit over wordt uitgepraat, dan zijn het seksuele fantasieën. Ieder mens heeft een (of meerdere) seksuele voorkeur, en die kunnen heel uiteenlopend zijn. Ze verschillen van mens tot mens, maar velen hebben ook dezelfde fantasie, die ze graag samen uitproberen. Dat is in het geval van …..

Seksualiteit bij jongvolwassenen: zo zit het

jongvolwassenen seks

De ontwikkeling van seksualiteit bij jongeren begint rond de 15 jaar. Tegen de tijd dat een persoon 20 jaar is, wordt hij of zij in de categorie jongvolwassenen gerekend. Tegen die tijd heeft een persoon al de nodige ervaring op seksueel gebied, maar is vaak roekelozer en minder voorzichtig dan een persoon van middelbare leeftijd. …..

Het orgasme: een gevoelig onderwerp vol hoogtepunten

orgasme

Mensen die seks hebben, of het nu soloseks is of seks met anderen, doen dit omdat ze naar een hoogtepunt toe willen werken. Het orgasme is het ultieme gevoel dat plaatsvindt na een seksuele reis waarin lust, intimiteit, en liefde de boventoon voeren. Een orgasme (of klaarkomen) is een heerlijk gevoel, maar dat is niet …..

Zo combineer je een erotische lifestyle met het dagelijks leven

erotische lifestyle

Als jullie op erotisch gebied al een hoop hebben geprobeerd in de slaapkamer (en misschien ook wel in andere ruimtes in huis), dan is het leuk om verder te ontdekken door een erotische lifestyle te beginnen. Op seksueel gebied zijn er altijd nieuwe intieme dingen mogelijk, en het is erg leuk en lekker om samen …..

Zo klimmen jullie samen uit de valkuilen van een relatie

relatie

Een goede relatie kent pieken en dalen, en die verschillen per stel. Een relatie betekent liefde, investeren, inleveren, en accepteren. Ook op seksueel gebied en intimiteit is het van belang dat er een goede verstandhouding is, anders is jullie relatie gedoemd te mislukken. In deze blog behandelen we een aantal bekende valkuilen, en geven we …..

De slaapkamer: van slaapruimte tot erotisch paleisje

Slaapkamer

De slaapkamer is de plek waar de meeste mensen hun meest intieme en erotische momenten beleven. Het is de plek, het liefdesnest, waar niet alleen wordt geslapen, maar ook de liefde wordt bedreven. Een slaapkamer is dus meer dan alleen een slaapruimte. Hoe creëer je in deze kamer een erotische setting? We behandelen in deze …..

De evolutie van seksspeeltjes: van stenen dildo tot vibrator met kunstmatige intelligentie

seksspeeltjes

Seksspeeltjes zijn niet meer weg te denken uit de wereld van seks. Een sextoy is niet iets wat de laatste decennia ‘zomaar’ tussen erotische artikelen in een seksshop terechtkwam, ze worden al duizenden jaren gebruikt. We kunnen wel stellen dat een seksspeeltje net zo oud is als de mens. De sextoy kent een lange en …..

Geslachtsziektes en soa’s: hoe voorkom je ze, en wat kun je er tegen doen als je ze hebt?

soa

Iedereen die seksueel actief is heeft zonder twijfel het woord de afkorting SOA (Seksueel Overdraagbare Aandoening) voorbij zien komen. Ondanks het feit dat er veel voorlichting wordt gegeven, wordt er nog steeds aan onveilige seks gedaan, en dat is gevaarlijk, want voordat je het weet het je een geslachtsziekte te pakken. In deze blog gaan …..