Wat doet voorspel met je lichaam? En waarom is dit goed voor jou en je relatie? Na het lezen van deze 3 redenen, sla jij het voorspel nooit meer over!

Voorspel, lichaam en relaties

Intiem zijn met elkaar, dat is waar de meeste mensen naar op zoek zijn of waar ze behoefte aan hebben in een relatie. En denk je aan intiem, dan denken de meeste aan seks, aan penetratie. Maar seks is eigenlijk veel meer dan enkel penetratie. Flirten, elkaar dingen toefluisteren, zoenen, elkaar verleiden en natuurlijk het …..

Tips om klaar te komen voor de vrouw. Hoe pak je dat precies aan en welke van deze 10 tips ga jij als eerste uitproberen?

Tips om klaar te komen vrouw

Voor sommige vrouwen is het krijgen van een orgasme tijdens de (penetratie) seks geen gegeven, en zelfs een hoge uitzondering. Ben jij nu een van deze vrouwen of heb je een vrouwelijke partner die moeite heeft met klaarkomen? Lees dan snel onze tips om klaar te komen voor de vrouw. Waarom kan ik geen orgasme …..

Moeite met klaarkomen, mannen editie. 5 mogelijke oorzaken waarom het maar niet wil lukken

Moeite met klaarkomen

Het is erg frustrerend wanneer jij (of je partner) problemen hebt met klaarkomen. Hoewel het meestal bij anorgasmie gaat over vroegtijdig klaarkomen, zijn er ook mannen die juist niet kunnen klaarkomen. Daarom hebben we deze week een speciale mannen editie; moeite met klaarkomen, waar komt dat nou vandaan? Mogelijke oorzaken moeite met klaarkomen Er kunnen …..

Met deze 7 penetratie seksstandjes wordt de seks met jouw partner nooit eentonig

Penetratie seksstandjes

Penetratie seksstandjes als de missionaris, doggy-style en lepeltje-lepeltje kennen we nu wel. Tijd voor wat nieuwe standjes om de routine te verbreken! Zijn penetratie seksstandjes als missionairs dan niet goed? Natuurlijk zijn deze seksstandjes ook fijn en goed! Voor veel mensen werken deze standjes zelfs het beste om zo goed mogelijk van de seks en …..

Squirten, hoe werkt dat?

Squirten

Spuiten, vrouwelijke ejaculatie, sproeipoes.. Allemaal benamingen voor een tja, laten we zeggen, explosieve manier van klaarkomen bij een vrouw. Maar wat is squirtvocht nu eigenlijk? En kan iedere vrouw squirten? Wat is squirten? Dit is het ejaculeren van (squirt)vocht uit de vagina. Niet alleen mannen kunnen dus ejaculeren (of spuiten), dat kunnen vrouwen dus ook. …..

Iemand afwijzen na een date; hoe doe je dat? 10 vriendelijke en respectvolle berichten om iemand af te wijzen

Iemand afwijzen

Iemand afwijzen is lastig en niet leuk voor beide partijen. Gelukkig hebben we voor jou meerdere tips en voorbeeldberichtjes op een rijtje gezet om je een eindje op weg te helpen als je date toch niet was wie je dacht dat hij/zij/hen was.  Ghosten is niet cool Het is vaak rot en moeilijk om iemand …..

Het gemak van een soa zelftest: in 4 snelle stappen resultaat op jouw soatest

Soa zelftest

Een soa kan iedereen overkomen. De enige manier waarop je jezelf kunt beschermen tegen een soa, is preventie. Maar wat nou als preventie niet heeft gewerkt? Dan kun je altijd een soa zelftest in huis halen, waar je snel en betrouwbare resultaten van krijgt. Wat is een soa test Een soa test is een simpele …..