Van lentekriebels tot echte jeuk.. Het soa seizoen

Voel jij ze al, die lentekriebels in je buik? Al die hormonen die door je lichaam razen. Een zoentje hier, een kneepje daar, lekker friemelen met je eigen lichaam en dat van de ander. Het begint toch wel weer te jeuken, het opzoeken van zo’n onenightstand. Maar dat is niet het enige wat jeukt… jawel …..

Bonding, binding en opwinding

Blog Bonding Bindend Opwindend

Laatst hebben we het gehad over BDSM, waar die afkorting nou voor staat, wat het allemaal betekent en wat belangrijke dingen zijn om te weten voor je je in de BDSM-wereld begeeft. Heb je even een opfrisser nodig? Dan kun je hier nog een snel onze introducerende blog lezen. Zit het allemaal nog vers in …..

Wees slimmer dan je smarttoy

Smart Sekstoy

Seksspeeltjes worden steeds populairder. Ze worden niet alleen veel meer verkocht dan voorheen, maar er worden ook nog steeds nieuwe speeltjes uitgevonden en ontworpen. Want meer nieuw, is meer beter! Als jij geïnteresseerd bent in nieuwe speeltjes om uit te proberen, dan heb je vast al wel eens gehoord van het nog vrij nieuwe fenomeen; …..

Leukste maand van 2021 / Maart de maand van de leuke seks!

Maand van de leuke seks

Het is alweer maart! Weet jij al wat dat betekent? Nee?? Maak je geen zorgen, wij gaan je precies uitleggen wat de maand maart nou zo’n toffe maand maakt. Het is namelijk de maand van de leuke seks! Maand van de.. wat? Je las het goed, de maand van de leuke seks. Dit initiatief is …..

Bonding, boeiend!

BDSM

Grote kans dat je het op Netflix voorbij hebt zien komen, het tweede seizoen van Bonding. Een hilarische serie over het leven van een Dominatrix, die samen met haar gay best friend een balans probeert te vinden tussen haar werk en haar privéleven. Maar wat is een Dominatrix (of Dom) nou eigenlijk precies? First things …..

Voorbehoedsmiddelen, welke ken jij al?

Blog Voorbehoedsmiddelen

Er bestaan vandaag de dag onwijs veel voorbehoedsmiddelen, en gelukkig maar! Ze maken het mogelijk om op een veilige manier seks te kunnen hebben en voorkomen dat je negen maanden later luiers hoeft te verschonen. Gebruik jij al een voorbehoedsmiddel? Waar behoed je je voor? De meeste mensen weten wel wat een voorbehoedsmiddel, ook wel …..

Praten over seks

Blog Praten over Seks

“Maak seksualiteit bespreekbaar!” is een leuze die steeds vaker wordt gescandeerd. En terecht. Praten over seks is essentieel voor een goede seksuele ontwikkeling en voor je relatie, zowel voor jong als oud. Maar hoe praat je nou over seks met je partner? Voor het eerst praten Het kan zijn dat je graag met je partner …..

Privacy Instellingen

Wanneer je deze website bezoekt, moeten we mogelijk een cookie plaatsen. Bekijk hieronder ons Privacy Beleid.

Privacy Beleid | Sluiten
Instellingen