Wat is een queer?

Wat is een queer

In onze samenleving wordt niet alleen genderneutraliteit steeds meer geaccepteerd, maar ook verschillende vormen van gender- en seksuele identiteiten worden steeds vaker openlijk geuit. Dit is een positieve ontwikkeling, want iedereen mag uiteraard zijn wie die persoon wil zijn. Er zijn verschillende termen voor deze uitingen, zoals de term ‘queer’. Maar wat is queer? Waar …..

Alles over beffen: een gelikt handboek voor genieters van orale seks

Ultiem verlangen

Orale seks is seksuele bevrediging waarbij gebruik wordt gemaakt van de mond en de tong. Je stimuleert dus andermans geslachtsdelen met je mond (oraal). Als een man oraal wordt bevredigd dan wordt dit pijpen genoemd, maar het nettere ‘felatio’ is ook een term die regelmatig voorbij komt. Als een vrouw oraal wordt bevredigd dan hebben …..

Welke vorm van seks past het beste bij jou?

seks

Het hebben van seks kan op vele manieren. Ieder persoon heeft zijn eigen voorkeuren en verlangens. De ene persoon wordt opgewonden van iets waar een ander helemaal niets mee heeft, wat dat betreft is seks dus heel persoonlijk. Om deze reden kun je jouw hele leven blijven experimenteren en ontdekken. In deze blog gaan we …..

Een onbedoelde zwangerschap: en nu?

onbedoelde zwangerschap

Het hebben van seks is een intieme bezigheid waar je plezier aan beleeft. Het moet dus ook na het intieme samenzijn een moment zijn geweest waar je met plezier op terugkijkt. Je wilt dus liever niet voor verrassingen komen te staan die invloed kunnen hebben op de rest van je leven. Een onbedoelde zwangerschap is …..

Alles over erectieproblemen: dit is het, en dit kun je eraan doen

erectieproblemen oorzaak tips

Een erectie is een lichamelijk fenomeen dat vrijwel elke man krijgt als hij seksueel geprikkeld wordt. Sommige mannen hebben moeite met het krijgen van een erectie, of het lukt ze helemaal niet om een erectie te krijgen. Hoe komt dat? En wat kun je ertegen doen? In deze blog gaan we dieper in op het …..

Seksverslaafd? Zo herken je het en dit doe je eraan

seksverslaafd

Seks is leuk en lekker, maar als de zin in seks dwangmatige vormen aan gaat nemen dan is er iets goed mis. Het aantal mensen in Nederland die seksverslaafd zijn is de afgelopen jaren flink toegenomen. Het staat in de top 3 van grootste verslavingen en maar liefst 300.000 mensen lijden eraan. Wat zijn de …..

Deze 11 vragen en stellingen verbreden jouw kennis over seksualiteit

Ultiem verlangen

Je kennis over seksualiteit begint al op jonge leeftijd als je geïntereseerd begint te raken in seksualiteit. Mensen leren echter hun hele leven bij op dit gebied, want er is zoveel te ontdekken. Er kunnen talloze vragen worden gesteld over dit onderwerp, zoals over het aangeven van persoonlijke grenzen, maar ook over het gebruik van …..

Tantraseks: een erotische en spirituele verbinding met je partner

tantraseks

Op seksueel gebied ben je nooit klaar met experimenteren. Iedereen heeft zijn eigen wensen en voorkeuren als het gaat om het liefdesspel tussen de lakens. Feit blijft dat seks een intieme gelegenheid is, dat voor de meeste mensen meer is dan alleen lust. De meeste mensen die de liefde bedrijven, hebben ook een spirituele connectie. …..

Seksualiteit en internet: hier moet je op letten

seksualiteit internet

Online media is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. De huidige generatie weet niet beter, ze zijn opgegroeid met internet en mobiele telefoons. Internet heeft niet alleen onze wereld veranderd, maar zorgt ook voor seks binnen handbereik. Met een druk op de knop zit je op een erotische site of een datingsite voor …..

Een erotische massage is een spannende toevoeging aan je relatie

erotische massage

Een erotische (of intieme) relatie is een prima manier om in de stemming te komen als jij en je partner een avond quality-time op erotisch vlak hebben ingepland. Een intieme relatie versterkt de verbintenis van het moment tussen jullie, daarnaast is het een perfecte vorm van voorspel. Een dergelijke massage is dus een positieve toevoeging …..

Dit zijn de voordelen van seksspeeltjes in de slaapkamer

seksspeeltjes

Op seksueel gebied ben je nooit klaar met experimenteren en uitproberen van nieuwe, lekkere en leuke dingen. Er zijn tal van toevoegingen te vinden voor wat extra stoom in de slaapkamer, maar het gebruik van seksspeeltjes is toch wel de toevoeging dat het meeste voorkomt. Waarom is een speeltje leuk om te gebruiken tijdens het …..

Online daten: dit zijn de voor- en nadelen

online daten

De wereld om ons heen wordt steeds digitaler. Het maken van online afspraakjes is de gewoonste zaak van de wereld en veel nieuwe relaties worden geboren op internet. Ook het maken van seksafspraakjes gebeurt over het algemeen online, maar dat is niet geheel zonder risico. In deze blog gaan we dieper in op online daten, …..