Praten over seks

Blog Praten over Seks

“Maak seksualiteit bespreekbaar!” is een leuze die steeds vaker wordt gescandeerd. En terecht. Praten over seks is essentieel voor een goede seksuele ontwikkeling en voor je relatie, zowel voor jong als oud. Maar hoe praat je nou over seks met je partner? Voor het eerst praten Het kan zijn dat je graag met je partner …..

Mogen psychologen sexy zijn?

Blog Sexy Psychologen

Misschien heb je al wel een idee waar deze blog over gaat, namelijk de Belgische psychologe Kaat Bollen. Wat vindt jij van deze ontwikkelingen? Laat het ons vooral weten! Allereerst, wie is Kaat Bollen Voor de mensen die niet weten wie Kaat Bollen is en wat er precies is gebeurd, zullen we je natuurlijk even …..

Kleren aan tijdens de seks?

Blog Sokken Orgasme

Wist jij dat vrouwen sneller en gemakkelijker tot een orgasme kunt komen wanneer ze een specifiek kledingstuk aanhebben? Maar ja, over welke kleding hebben we het dan? Wij denken dat je hier wel eens versteld van zou kunnen staan! Kleding We weten allemaal dat jij met sexy lingerie een ander helemaal gek kunt maken. Of …..

Merry sexy Christmas!

Blog Merry Christmas

Nu we niet met hele families samen kunnen zijn met kerst vanwege de coronacrisis, moeten er keuzes gemaakt worden. Misschien dat je toch liever met je partner thuisblijft en samen met warme chocolademelk op de bank naar kerstfilms gaat kijken. Doordat we nu niet met onze fantastische schoonfamilies kunnen zijn, betekent dat wel dat er …..

Het hebben van een seksverslaving, hoe is dat?

Seksverslaving

Real talk. Je hebt talloze verschillende soorten verslavingen. De bekendere verslavingen zijn bijvoorbeeld een gokverslaving, alcoholverslaving en drugsverslavingen. Tegenwoordig heb je zelf social media verslavingen! Maar er bestaat ook zoiets als een seksverslaving, iets wat net zo echt en ernstig is als iedere andere verslaving. Ik denk veel aan seks, ben ik dan seks verslaafd? …..

Bonusblog: Paarse Vrijdag

Blog Paarse Vrijdag

Het is weer zover! Paarse Vrijdag! Dé dag waarop jij je solidariteit aan de LGBT+ community kunt tonen door paarse kleding te dragen! Maar, waar komt deze traditie nou eigenlijk vandaan? En waarom paars? Lees er alles over in deze bonusblog (en maak je geen zorgen, maandag bloggen we ook weer gewoon😉)! Waar komt Paarse …..

Zoveel keuze, waar te beginnen?

Blog Seksspeeltjes

Het is altijd verstandig en raadzaam om goede afwegingen te maken voor je iets aanschaft, dat doe je ook met het kopen van bijvoorbeeld een telefoon, toch? Bij een seksspeeltje is dit niets anders. Daarom hebben we een stappenplan gemaakt om jou wegwijs te maken in de seksspeeltjeswereld. Let’s begin Je bent op de homepagina, …..

Hoe jouw prostaat, jou klaar maakt

Blog Prostaat

Wanneer je op google zoekt op ‘prostaat’, krijg je eigenlijk alleen maar droge informatie op je bordje geschoteld en word je bang gemaakt verscheidene aandoeningen die zich bij de prostaat kunnen voordoen. Je vindt echter maar weinig uitgebreide informatie over de leuke kanten van de prostaat, en hoe je deze kunt gebruiken tijdens de seks …..

Condoomsize does matter

CondoomSize

We weten onderhand allemaal dat ze belangrijk zijn omdat ze zowel zwangerschappen als soa’s voorkomen. Maar er zijn zo ontzettend veel verschillende maten condooms, hoe weet jij nou welke voor jou geschikt is? Waarom heb je de goede maat nodig? Het is ontzettend belangrijk dat je de goede condoommaat gebruikt. Als ze te los zitten, …..

Privacy Instellingen

Wanneer je deze website bezoekt, moeten we mogelijk een cookie plaatsen. Bekijk hieronder ons Privacy Beleid.

Privacy Beleid | Sluiten
Instellingen