Duidelijkheid over de penissleeve: alles wat je moet weten op 1 plek

Blog Penissleeve

De penissleeve. Misschien heb je er ooit van gehoord, en misschien wel helemaal nooit. Nou voordat je deze webpagina in paniek afsluit, willen we je geruststellen. Dit is namelijk een heel interessante om jouw slaapkamer avonturen wat meer pit te geven. In deze blog vertellen we je de ins-and-outs. Wat is een penissleeve eigenlijk? De …..

Het hoe en waarom van de nattedroom als #1 nachtelijk avontuurtje.

Het hoe en waarom van de nattedroom als #1 nachtelijk avontuurtje. 3

Vandaag duiken we in een fenomeen waar je misschien wel eens van hebt gehoord. Misschien heb je het zelf ervaren. Een nattedroom. Want wat is dat nu precies? We vertellen het je in deze blog.  Wat is een nattedroom? Je hoort het begrip weleens voorbijkomen. Maar wat is een natte droom nu precies? Het is …..

Vandaag op het menu: smaak glijmiddel. # 1 tip voor voor extra spice in de slaapkamer

alternatieve glijmiddel

Stel je voor: glijmiddel dat niet alleen zorgt voor een soepele sekservaring, maar ook je smaakpapillen triggert. Oftewel… Seks met je favoriete smaak glijmiddel. Beter kan toch niet? Dat dachten wij ook. In deze blog duiken we in de wereld van smaakjes glijmiddel. Want smaakjes, die zijn er zoveel als in jouw favoriete ijssalon. Wat …..

Ovulatietest wanneer: tijdige timing is #1 prioriteit!

Blog Ovulatie

In deze blog gaan we het hebben over de ovulatie, ovulatietests en vooral over ovulatietest wanneer. Want wat is nu de perfecte time om zo’n test te doen? We vertellen je het allemaal. Wat is ovulatie? Eerst even de basics van ovulatie. Want wat is dat nu eigenlijk? De ovulatie moet je zien als de …..

Alles wat je moet weten over het vrouwencondoom

vrouwencondoom

Als we aan anticonceptie of voorbehoedsmiddelen denken, dan komt de anticonceptiepil of het mannencondoom als eerste bij de meeste mensen op. In sommige gevallen kiezen mensen ervoor om een vrouwencondoom te gebruiken. In deze blog gaan we dieper in op dit condoom. Want elk voorbehoedsmiddel is even belangrijk. Wie heeft het vrouwencondoom ontwikkeld? Net zoals …..

Seks en liefde: wat betekent intimiteit tussen personen?

intimiteit

Seks, liefde, verbondenheid, het valt allemaal onder het kopje intimiteit. Maar wat is intimiteit nou precies? En hoe ervaren individuele mensen het? De ene associeert intimiteit alleen met seks, terwijl de ander het juist als iets romantisch ervaart, of beide. In deze blog gaan we dieper in op het begrip intimiteit en de betekenis ervan. …..

Met deze 10 masturbatie-tips voor mannen kom je tot een knallend hoogtepunt

alternatieve glijmiddel

Masturberen is een seksuele handeling waarmee mensen vaak voor het eerst in hun leven kennismaken met seks. Seks met jezelf is de normaalste zaak van de wereld en wordt ook gedaan als mensen gewoon een relatie hebben. Waarom zou je het niet doen? In deze blog gaan we dieper in op dit onderwerp en geven …..

Zelf glijmiddel maken: dit moet je wel of niet doen

alternatieve glijmiddel

Sommige mensen hebben het echt nodig om seks te kunnen hebben, terwijl anderen het gebruiken omdat ze het lekker vinden: glijmiddel. Er bestaan verschillende soorten glijmiddel, die je overal kunt kopen. Maar wist je dat je ook zelf glijmiddel kunt maken? In deze blog gaan we dieper in op glijmiddel en delen we tips hoe …..

Alles over allergie voor condooms: oorzaak, symptomen en oplossingen

allergie voor condooms

Als je seks hebt, dan wil je dat uiteraard wel zo veilig mogelijk doen. Het eerste waar veel mensen aan denken is het gebruik van een condoom, iets wat juist heel goed is. Maar wat als je allergisch voor condooms bent? Er zijn namelijk mensen die niet tegen latex kunnen. Dat is een probleem, want …..

Erotische party: alles over speeltuinen voor volwassenen

erotische party

Spanning en avontuur opzoeken op seksueel gebied hoeft niet alleen in de slaapkamer te gebeuren. Er zijn genoeg spannende plekken te vinden waar je alleen of als stel erotisch uit kunt gaan. Op deze plekken hangt een feestelijke en erotische sfeer. In deze blog gaan we dieper in op de erotische party, feesten in een …..