LGBT, plus?

Blog LGBT

De meeste mensen zijn wel bekend met de afkorting LGBT. Het staat voor lesbian, gay, bisexual en transgender. De mensen die onder deze groep vallen worden gelukkig steeds meer geaccepteerd door alle positieve aandacht, maar wist jij dat er nog veel meer seksualiteiten en genders zijn? Misschien heb je wel eens van LGBT+ of LGBTQIAP …..

Jodelende odol

Waarom hebben mannen een odol?

Misschien heb je er wel eens van gehoord, of al zelf meegemaakt. Je wordt wakker en merkt dat je vrolijke vriend al in volle glorie overeind staat, lekker te genieten van het uitzicht. Ja hoor, een ochtenderectie, ook wel odol genoemd, wat staat voor, en we verzinnen het niet: ontzettend dikke ochtendlul. Wat is een …..

Waar maken koppels ruzie over?

Waar maken koppels ruzie over?

Ruzie met je lief is nooit leuk, maar soms ontkom je er niet aan. Je vriendin zegt weer iets stoms waardoor bij jou de bom afgaat, of je vriendje stoot het zoveelste glas water om en je flipt helemaal. Maar waar gaan de meeste ruzies nou over? Een aantal jaar geleden is door eHarmony onderzoek …..

Moet ik mijn seksspeeltje schoonmaken?

Eén woord: JA! De een gebruikt seksspeeltjes vaker tijdens de seks of het masturberen dan de ander, maar één ding zou voor iedereen duidelijk moeten zijn: maak. je. speeltje. altijd. schoon. Waarom is het belangrijk om je speeltje schoon te maken? Het goed en regelmatig schoonmaken van een speeltje zorgt ervoor dat je seksspeeltje langer …..

Het ontstaan van CondoomEnzo

Blog Ontstaan CondoomEnzo

Jesper, de eigenaar van de website, is een aantal jaar geleden begonnen met de webshop CondoomEnzo. Ik vroeg mij af hoe CondoomEnzo tot stand is gekomen en wat hem heeft gedreven om deze website te creëren. En natuurlijk waar Condo, de behulpzame condoom die je overal op de site tegenkomt, vandaan is gekomen! Wil jij …..

Seks en warm weer

Het is warm in Nederland en het wordt alleen maar warmer. We gaan deze week waarschijnlijk de tropische 30 graden aantikken! Voor de een genieten, voor de ander wat minder, maar iets waar we het allemaal over eens zijn: het is eigenlijk te warm voor seks. Gelukkig hebben wij een aantal geniale tips en standjes …..

Glijmiddel, een wondermiddel

Glijmiddel

Er hangt, geheel onterecht, een taboe rondom glijmiddel. Het zou betekenen dat iemand met een drogere vagina minder geil is, of dat er iets mis is. Maar dat is onzin. Wist jij dat dit glibberige goedje eigenlijk een wondermiddel is? Heb jij geen idee waarom of wil je meer weten over glijmiddel? Lees dan vooral …..

Seks mythes, hoeveel weet jij over soa’s?

Blog Mythes

Vandaag gaan we jouw kennis even testen. Hoeveel denk jij over seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s) te weten? Wij hebben voor jou de volgende seksmythes over soa’s op een rijtje gezet met uitgebreide uitleg waarom iets wel of niet waar is. Zo weet je altijd zeker dat je veilig en gezond bezig bent. Soa mythes (waar …..

Kim Holland vertelt

Interview Kim Holland

Fotografie door Suzanne Alberts Alles over condooms, porno en haar seksuele voorlichtingen Het is vijf voor twaalf ‘s middags. Gespannen zitten Jesper en ik in de woonkamer te wachten tot we op Skype worden gebeld. Het blijft toch wel een beetje spannend, een interview met een seksicoon. En dan licht eindelijk het scherm op en …..

Seks is meer dan je misschien denkt

Seks is meer dan je denkt

Seks is meer dan alleen geslachtsgemeenschap. De letterlijke betekenis van seks is volgens woorden.org: “handelingen waarbij je geslachtsorgaan een rol speelt en waarvan je lichamelijk opgewonden van raakt”. Hier valt dus ook bijvoorbeeld orale seks en voorspel bij, maar ja, wat is dat dan weer? We gaan het alleen hebben over de verschillende vormen van …..

Alles wat je moet weten over condooms

Alles over Condooms

Je kent ze wel, die leuke ballonnetjes die je opblaast als ze worden uitgedeeld op je favoriete festival, of tijdens een seksuele voorlichtingsklas. Condooms. Ze zijn belangrijk tijdens de seks, dat weten de meesten wel, maar waarom precies? Welke is voor jou geschikt en, hoe gebruik je ze eigenlijk?! Even een geschiedenislesje Laten we beginnen …..

Privacy Instellingen

Wanneer je deze website bezoekt, moeten we mogelijk een cookie plaatsen. Bekijk hieronder ons Privacy Beleid.

Privacy Beleid | Sluiten
Instellingen