10 spannende tips voor kinky seks

kinky seks

Als jullie al een tijdje een (liefdes)relatie hebben, dan hebben jullie hoogstwaarschijnlijk al het een en ander geprobeerd op het gebied van seks. Op het gebied van erotiek ben je nooit klaar met experimenteren, dus is het leuk om wat anders bespreekbaar te maken. Het kan zijn dat de nodige sekstoys de revue al zijn gepasseerd, maar misschien kan het net een tikkeltje stouter. In deze blog gaan we dieper in op het onderwerp ‘kinky seks’: wat is het? En nog belangrijker, wat is er mogelijk?

Wat is kinky seks?

Kinky is geen officiële term voor een bepaalde handeling of seksuele activiteit. Het is een verzamelnaam voor seksuele handelingen die ‘buiten de norm’ vallen. Met de norm bedoelen we ‘gewone seks’, waarbij twee personen in bijvoorbeeld standje missionaris seks hebben. Bij kinky seks raken mensen opgewonden van seksuele handelingen die iets verder gaan dan alleen zoenen, aanraken, orale seks, masturberen, en vaginale seks. Kinky kan uiteenlopen van licht pervers, tot extreem.

Sommige mensen hebben een mening over kinky seks, en dat heeft vaak te maken met de omgeving, zoals cultuur, religie, of andere externe factoren die het afkeuren. Feit is dat in Nederland het hebben van kinky seks volkomen normaal is, zolang het in alle gevallen in samenspraak, en dus vrijwillig, gebeurt. Sommige mensen beginnen met het experimenteren door gebruik te maken van verschillende sekstoys voordat ze een stapje verder gaan. Vaak worden sekstoys ook gebruikt tijdens het hebben van kinky seks. We zetten een aantal vormen van kinky seks op een rijtje.

kinky seks proberen

Rollenspel en cosplay

Het kan leuk zijn om een scenario te spelen als jullie seks gaan hebben. Een van de meest voorkomende vormen van kinky seks is een nagespeeld scenario, zoals een vrouw die bij de dokter komt, een agent die een vrouw arresteert, of een stewardess die net wat extra service geeft, dit alles uiteraard terwijl de nodige verkleedpakjes en kostuums eraan te pas komen. Seksuele fantasieën bespreken kan al opwindend zijn, maar ze daadwerkelijk uitvoeren is het optimaliseren van deze wensen.

Fetisjen

We hebben eerder aandacht besteed aan het onderwerp ‘fetisjen’. Als je wil weten wat het is, en wat voor fetisjen er bestaan, dan kun je een uitgebreide beschrijving over dit onderwerp lezen in onze blog over dit onderwerp. Het is leuk als jullie beiden een seksuele fetisj delen, zoals de liefde voor latex, of hoge hakken. Het is dan leuk om samen op zoek te gaan naar het gebruiken van deze fetisj voor het verrijken van jullie seksleven. Maak het vooral bespreekbaar, want op seksueel gebied mag er altijd vrij worden gesproken en gefantaseerd.

kinky fetisj

Voyeurisme en exhibitionisme

Vinden jullie het spannend om bekeken te worden tijdens de seks? Of simpelweg tijdens het omkleden in een kleedhokje of paskamer? Als jullie dit kinky vinden dan is het misschien een idee om een keer seks te hebben op een plek waar mensen stiekem mee kunnen kijken. Denk hierbij aan een openbare gelegenheid, maar er bestaan ook voldoende (paren)clubs die kamers hebben waarbij een gaatje in de muur is geboord. De spanning zit uiteraard in het feit dat jullie seks hebben terwijl jullie worden bespied.

Bondage

Bondage wordt door heel veel mensen toegepast. Vaak is er dan een leidende partij (de dominante partij) die de onderdanige partij vastbindt. Sommige mensen zijn experts in deze kinky vorm van seks hebben, en weten de ander op vakkundige manieren vast te binden. Jullie hoeven geen ingewikkelde knopen te kennen hoor, wees daar maar niet bang voor. Begin bijvoorbeeld met een simpel bondagetouw, of een paar handboeien. Het gaat om het gevoel van overlevering, en controle.

Kinky met temperaturen

Het hebben van seks laat uiteraard de temperaturen in de slaapkamer flink stijgen, dus waarom zou je er geen ijsblokje bij pakken? De warm/koud sensatie kan erg opwindend zijn. Neem bijvoorbeeld een ijsblokje in je mond, waarna je je partner oraal bevredigt. Hete vloeistoffen kunnen ook kinky zijn, laat bijvoorbeeld wat kaarsvet op het lichaam van je partner druppelen. Er bestaan ook dildo’s die speciaal zijn gemaakt voor seks met temperaturen. Deze kun je koelen of verhitten.

Zweepjes en gagballs

Attributen gebruiken tijdens kinky seks is meer dan welkom. We zien bijvoorbeeld zweepjes en een gagball voorbij komen in de wereld van SM. Ook jullie kunnen (in afgesproken mate) een dominante en onderdanige omgeving creëren in de slaapkamer. Met een zweepje en een gagball komen jullie al een heel eind. En als jullie toch bezig zijn dan kunnen er ook wel een paar handboeien tevoorschijn worden gehaald, toch? Wees lekker creatief, want het draait tenslotte om experimenteren.

kinky gagbal

Samen een seksfilm kijken

Waarom niet? Als jullie samen een seksfilm kijken dan kan dat de spanning al heel erg verhogen. De film is uiteraard een film, dus probeer het niet al te serieus te nemen, want de werkelijkheid is anders. Het is echter wel leuk om de scènes met je partner na te spelen in bed, en als jullie er beiden hetzelfde in staan dan kunnen jullie eventueel een derde persoon erbij nemen toch? Die persoon zal het vast leuk vinden om samen met jullie dezelfde film te kijken.

Maak een seksfilm

Als jullie samen een seksfilm hebben gekeken, dan is het misschien een idee om er zelf eentje te maken. Koop een kwalitatief goede camera, en ga lekker aan de slag. Dat kan in de slaapkamer zijn, maar ook op een openbare locatie. Als jullie ook de fantasie hebben om bespied te worden, dan slaan jullie twee vliegen in één klap. De gemaakte films kunnen jullie later terugkijken, en misschien komen jullie daarna wel op nieuwe ideeën.

kinky seksfilm

Ga naar een parenclub

Een parenclub is erotisch uitgaan, en is voor veel stellen een fantasie. Maar dat hoeft niet te betekenen dat jullie ‘het’ met een ander moeten doen. Er heerst in de meeste parenclubs een ‘niets moet, alles mag’ sfeertje, dus jullie kunnen ook lekker met elkaar aan de slag. Ondertussen kunnen jullie kennismaken met gelijkgestemden, mensen die ook hun seksuele grenzen verleggen. Misschien groeit daar wel iets leuks uit. Het is aan het begin misschien een beetje spannend, maar eenmaal binnen gaat er een nieuwe wereld voor jullie open.

Anaal

Als jullie altijd vaginale seks hebben gehad, dan kan het spannend zijn om een keertje anaal te proberen. Doe het lekker rustig aan, en forceer niets, anders doet het alleen maar pijn. Het heeft geen haast. Jullie kunnen bijvoorbeeld eerst een vibrator of dildo aanschaffen om mee te oefenen. We hebben een aantal kwalitatief goede producten in ons assortiment, waarmee dan prima kan. En vergeet vooral de glijmiddel en de toycleaner niet. Veel plezier met het experimenteren op het gebied van kinky seks!