Met deze 10 tips voor vingeren raak je altijd het juiste plekje

masturberen bij vrouwen

Uit de Nationale Seks-enquête – die enkele jaren geleden onder duizenden vrouwen is gehouden – komt naar voren dat vrouwen veel minder vaak masturberen dan mannen. Als dames de hand aan zichzelf slaan, dan gebruiken ze vaak een seksspeeltje. Ze vinden het echter wel lekker om tijdens de seks gevingerd te worden door hun bedpartner. In deze blog gaan we daarom dieper in op vingertechnieken. Na het lezen van deze tip raak je altijd het juiste plekje bij de dame.

Technieken om te vingeren

Een vagina is een delicaat en gevoelig plekje dat vol met zenuwen zit. Als je een vrouw gaat vingeren, dan bouw je het rustig op. Er zijn uiteraard dames die meteen van het ruigere werk houden, maar dat terzijde. Het draait niet alleen om het stimuleren van de vagina, maar ook om de geest van de vrouw in kwestie. Ze moet uiteraard wel in de stemming komen, dat duurt over het algemeen langer dan bij mannen het geval is. 

De 10 tips die we hieronder hebben opgesteld zijn niet alleen tips, je kunt ze ook zien als een ‘stappenplan’. Als je bij stap (of tip) 1 begint en langzaam naar stap 10 toe werkt, dan kan het zomaar zijn dat je de dame laat squirten. Bij de ene vrouw gaat dat sneller dan bij de andere. In sommige gevallen gebeurt dat nooit. Wil je jouw vrouw of vriendin tot een onvergetelijk hoogtepunt brengen? Leer dan de onderstaande tips uit je hoofd. Daar gaan we!

vingeren tips

1. Breng haar in de stemming

Laten we even voorop stellen dat je ervoor zorgt dat jij je nagels hebt geknipt. Anders heb je niets aan de onderstaande stappen. Als je dat hebt gedaan, dan is de stemming belangrijk. Ze moet wel opgewonden zijn. Maak er een leuke avond van. Begin met strelen, zoenen en glijd af en toe met je handen over haar venusheuvel. Neem er in ieder geval de tijd voor, want dat werkt het beste.

2. Masseer haar vagina subtiel

Als de dame in kwestie opgewonden begint te worden, dan zal je dat merken aan haar reactie en uiteraard aan het vochtig worden van haar vagina. op dat moment masseer je haar schaamlippen en haar clitoris zachtjes, vergeet haar niet te zoenen, want dat zal de sfeer zeker verhogen. Als je haar clitoris hebt gevonden dan masseer je het zachtjes.

3. Met je vingers naar binnen

Als ze nat genoeg is dan kun je af en toe en toe met een vinger bij haar naar binnen glijden. Wissel het lekker af met het masseren van haar clitoris. Als de dame moeilijk nat wordt, dan kun je altijd een glijmiddel gebruiken. We hebben voldoende glijmiddelen in ons assortiment. Deze kunnen jullie ook gebruiken om haar extra nat te maken.

4. Masseer haar G-spot

Als de sfeer er lekker in zit, dan mag het tempo wat worden verhoogd. Gebruik je ring- en middelvinger om bij de dame naar binnen te gaan, met de handpalm naar boven gericht. Als je je vingers kromt dan voel je een zacht geribbeld knobbeltje zitten. Dat is de G-spot. Als je deze masseert dan zal ze nog meer opgewonden raken.

5. Wissel af

Als je haar G-spot goed masseert, dan zit de kans erin dat ze spuitend klaar kan komen (of squirten). Als jullie nog niet tot een hoogtepunt willen komen, dan is het lekker om af te wisselen door haar clitoris te stimuleren voordat je weer bij haar naar binnen gaat. Je kunt ook andere vingertechnieken uitproberen.

6. Let op haar reactie

De ene vrouw vindt het lekker om klaar te komen door het stimuleren van de clitoris, maar de andere heeft liever dat de G-spot wordt gestimuleerd. Let goed op haar reactie tijdens het vingeren, of vraag wat ze lekker vindt. Het is uiteraard belangrijk dat je doet wat zij lekker vindt, en niet wat jij lekker vindt. Respect staat altijd bovenaan.

vingeren vagina

7. Breng haar tot een hoogtepunt

Als de dame in kwestie er klaar voor is, dan kun je haar tot een letterlijk tot een spetterend hoogtepunt laten komen. Hou vooral het juiste tempo aan, dat kun je peilen aan haar reactie. Let erop dat je niet van tempo wisselt als je blijft vingeren, want dan zakt de opwinding weer iets, waardoor het orgasme wordt uitgesteld. Als ze eenmaal klaarkomt dan merk je het meteen, en waarschijnlijk zal ze het ook roepen, kreunen, of zeggen.

Na het vingeren

Als een dame naar een hoogtepunt is gebracht, dan moet ze nog even ‘landen’. In sommige gevallen is dit pas het begin van een stomende sessie in de slaapkamer, maar dat is persoonlijk. Als jullie verder willen gaan, dan is dat uiteraard leuk en lekker, maar als ze na het klaarkomen even bij wilt komen, dan is het ook heerlijk om even tegen elkaar aan te kruipen. Vingeren kun je overigens ook samen doen.

Soms is het ook een toevoeging om een speeltje te gebruiken tijdens het vingeren. Vingers zijn natuurlijk prima, maar waarom zou een sekstoy er niet bij kunnen? We hebben een breed assortiment aan seksspeeltjes beschikbaar, dus voor ieder wat wils. Blijf vooral experimenteren met seks, want het hoort lekker intiem te zijn, ook al blijft het alleen bij vingeren. Check naast deze blog over vingeren ook onze blog over beffen, want daar valt ook veel in te ontdekken.