Bloggen maar!

Bloggen Maar

Welkom op onze eerste blog! Wij schrijven hier wekelijks over seks en wat daarbij komt kijken, maar ook over de producten die we verkopen. Voor ieder wat wils dus! Maar eh, voor wie zijn de berichten eigenlijk bedoeld? Wij schrijven onze blogs voor onze klanten en puberende of jonge lezers. Maar ze kunnen ook interessant zijn voor mensen die (opnieuw) willen experimenteren met seks of struggelen met hun seksuele identiteit.

Wat voor berichten kun je hier nou verwachten? Wij zijn erg ambitieus en hebben allerlei ideeën om voor jou op papier te zetten. Zo zijn er blogs over condooms, seks, genderidentiteiten en liefde in de maak, maar ook quizzen om jouw kennis over seks en bijvoorbeeld soa’s te testen. Verder zullen er ook reviews en interviews online komen te staan en zullen er wellicht ook nog wel tips en misschien zelfs ervaringen worden gedeeld. Spannend! Wij proberen jou met onze blogs zo goed mogelijk te informeren en voor te bereiden op seks. Zo kun jij op een fijne manier van jezelf en je eventuele partner(s) genieten.

Wij raken niet uitgepraat over seks, maar we willen graag dat jij het leuk blijft vinden om onze blogs te lezen. Om onze blogs zo interessant mogelijk te maken vragen wij jouw hulp. Seks is namelijk niet altijd even zwart-wit en wordt door iedereen anders ervaren. Zo kan het zijn dat jouw eerste keer niet zo’n succes was, of juist wel en dat je hunkert naar meer! Wij zouden het enorm tof vinden om over jouw verhalen te lezen, stuur ons vooral jouw suggesties en ervaringen door. Dit kan via onze WhatsApp of contactformulier.