Ultiem cadeau #3: anal toys

anaal likken

December kruipt steeds dichterbij en dat betekent dat jij op zoek moet gaan naar het ultieme cadeautje voor jou of je partner. Hoewel vibrators en dildo’s vaak erg geliefd zijn, zijn anal toys dat vaak minder. En dat terwijl ze ontzettend veel kunnen toevoegen aan jouw seksleven! Elke week tot aan oud & nieuw zetten we verschillende cadeautips in de spotlight. Misschien is dit wel iets voor jou (en je partner)!

Waarom zou je moeten kiezen voor anal toys?

Wist jij dat er in de anus onwijs veel zenuwuiteinden zitten? Hierdoor is de anus ontzettend gevoelig en kan dus heel goed worden gestimuleerd tijdens soloseks (masturberen) of tijdens seks met je partner. Deze stimulatie zorgt dus voor nóg meer opwinding en intensere orgasmes, waardoor al jouw stoutste dromen kunnen uitkomen. Anale stimulatie is voor iedereen, of je je nu man, vrouw of iets/iemand anders voelt, dat maakt de anus echt niets uit! En het fijne van al die verschillende anal toys is dat ze toch echt wel door iedereen te gebruiken zijn, of je nu een beginner of gevorderde bent met anale stimulatie en/of penetratie.

Belangrijk bij anal toys en anale seks

Er zijn een paar dingen die je niet moet vergeten bij anale stimulatie. Zo maakt de anus zelf geen lichaamsvocht aan wanneer iemand opgewonden wordt. Dat betekent dat penetratie vaak oncomfortabel en soms zelfs pijnlijk is wanneer er geen glijmiddel wordt gebruikt om alles (letterlijk) soepel te laten verlopen. Gebruik daarom altijd glijmiddel bij anale stimulatie en penetratie, om dit ongemak te voorkomen. Wees er ook op bedacht dat er bacteriën in de darmen zitten die niet in de vagina thuishoren. Verwissel daarom altijd van condoom wanneer je van anale naar vaginale penetratie wilt gaan. Als deze bacteriën namelijk in de vagina terecht komen, kan dit leiden tot irritaties, schimmelinfecties of andere narigheden.

Welke anal toys zijn geschikt voor jou en je partner?

Er zijn veel diverse soorten anal toys die allemaal verschillende doeleindes hebben en voor verschillende niveaus zijn bedoelt. Zo heb je de klassieker, en die veel mensen al wel kennen, de buttplug. Dit is een geliefd seksspeeltje die veel wordt gebruikt om iemand anaal te stimuleren maar ook om iemand meer gevuld te laten voelen tijdens de vaginale penetratie of orale stimulatie. Buttplugs heb je in verschillende maten en kleuren en zijn te herkennen aan het platte uiteinde. Dit uiteinde zorgt ervoor dat het seksspeeltje niet zomaar achter de kringspier kan schieten. Hierin zijn verschillende maten uit te zoeken en zijn er zelfs meerdelige setjes, waardoor jij altijd het goede formaat in huis hebt.

Er bestaan verschillende soorten buttplugs, van glas, siliconen, metaal en ga zo maar verder. Maar wist jij dat er ook buttplugs zijn met een extraatje? Dit zijn de vibrerende buttplugs! Voor toch net even dat extra stukje stimulatie. Veel vibrerende buttplugs zijn te bedienen met een afstandsbediening, maar sommige kun je ook op de achterkant van de buttplug zelf aanzetten.

Andere hele leuke en opwindende anal toys zijn zogeheten anaal kralen of anal beads. Dit zijn een soort van grootte oplopende balletjes die aan elkaar vast zitten. Doordat de groottes oplopen, kun jij zelf op je eigen tempo bepalen wanneer je klaar bent voor de volgende (grotere) kraal. Ideaal voor iemand die nog niet zo heel veel ervaring heeft met anal toys of anale stimulatie! Maar ook bij de wat gevorderdere anale stimulanten onder ons kunnen anaal kralen nog genoeg teweeg brengen.

Ben jij op zoek naar iets waarmee jij jouw prostaat of die van je partner helemaal van de sokken blaast? Dan is het toch wel de moeite waard om eens naar een prostaat stimulator te kijken. Dit zijn in een zekere zin (vibrerende) buttplugs, maar dan zo gevormd dat ze precies jouw P-spot (of die van je partner) stimuleren zoals je nog nooit eerder hebt ervaren.

Meer blogs lezen?

Het kan goed zijn dat jij allang jouw cadeautje hebt gekocht voor jou en/of jouw bedpartner. Dan zijn deze blogs misschien wat minder interessant voor jou. Maar no worries, we hebben namelijk veel meer leuks voor jou om te lezen! Weet jij bijvoorbeeld al wat voor verschillende relaties er zijn? Of wat ribbelcondooms zo interessant maakt? We bloggen iedere maandag, so stay tuned!