Ultiem cadeau #5: cockring

Ultiem cadeau cockring

Het is nu écht bijna december, en dat betekent: keuzestress. Want wat moet je nou je lieftallige partner cadeau doen? Mocht je na onze vorige blogs nog niet het idee hebben dat je het ultieme cadeau hebt gevonden, geen paniek, wij gaan jou namelijk haarfijn uitleggen waarom de cockring ingepakt en wel onder jouw kerstboom past!

Waarom zou jij moeten kiezen voor een cockring?

Een cockring is een (meestal) siliconen ring die je om de schacht van de penis heen doet. Deze trek je helemaal door naar de stam van de penis, dus tegen de buik aan. En ja, het is veel meer dan een modebewust accessoire, het zorgt er namelijk voor dat de penis langer hard blijft, harder aanvoelt én het orgasme wordt erdoor langer uitgesteld. En als kers op de taart: de penis wordt veel gevoeliger én het orgasme nog intenser.

“Maar, hoe kan dat dan?” hoor ik je denken. De ring rond de penis zorgt ervoor dat, wanneer er bloed de penis instroomt en een erectie krijgt, het bloed niet meer terug kan stromen het lichaam in. Het bloed blijft dus in de zwellichamen van de penis, waardoor de erectie stand blijft houden. En hoe meer bloed er in een lichaamsdeel zit, des te gevoeliger deze wordt. Ook wordt het orgasme uitgesteld omdat de buizen waardoor het sperma naar buiten wordt gestuwd, worden afgeknepen door de cockring. Zo wordt jouw orgasme dus uitgesteld tot je echt niet meer kan en een explosief orgasme krijgt. En zeg nou zelf, wie wil dat nou niet?

Een cockring is alleen te gebruiken om de penis (of ballen) heen. Iemand zonder penis kan deze dus niet echt gebruiken. Maar ook de partner van iemand met een penis kan veel baat hebben bij een cockring! Zo verdwijnt de erectie minder snel, wat betekent dat er langer mee gespeeld of gepenetreerd kan worden. Ook is het een perfect seksspeeltje voor jouw partner als jij het leuk vindt om de ander te teasen. Het orgasme wordt namelijk steeds meer en meer opgebouwd totdat jíj het aangeeft dat de ander mag komen. Dat klinkt wel spannend hè?

Let wel op met het gebruik van een cockring

Ieder product is veilig, zolang je het op de manier gebruikt zoals het is bedoeld. Dat geldt dus ook voor een cockring. Lees altijd eerst de gebruiksaanwijzing door voordat je een cockring gaat gebruiken en pak altijd de goede maat. Bij verkeerd gebruik kan er namelijk wel degelijk schade aan bijvoorbeeld de bloedvaten in de penis gebracht worden. Gebruik ook altijd glijmiddel wanneer je een cockring om wilt doen. Gebruik bij een siliconen seksspeeltje altijd glijmiddel op waterbasis! Glijmiddel op siliconenbasis in combinatie met een siliconen speeltje kan namelijk jouw seksspeeltje beschadigen, en dat is natuurlijk eeuwig zonde.

Welke cockring is geschikt voor jou en je partner?

We hebben, net zoals bij onze andere vele producten, ook weer veel verschillende soorten cockringen voor jou. Zo hebben we siliconen cockringen. Het grote voordeel van deze ringen is dat ze gemakkelijk door iedereen te gebruiken zijn en je ze makkelijk kan omdoen. Een siliconen cockring kun je namelijk uitrekken, waardoor hij zo over de penis kan worden getrokken. Deze siliconen ringen zijn ideaal voor beginners maar ook zeker geliefd bij gevorderden!

Onder de siliconen varianten hebben we ook onze trillende vriendjes, de vibrerende cockringen! Deze jongens zorgen er niet alleen voor dat de penis aan de basis van de schacht wordt gestimuleerd door de vibraties, maar ook die van je partner tijdens de penetratie

Mocht jij al wat meer ervaring hebben met deze ronde snuiters, dan ben jij (of is jouw partner) misschien wel toe aan een metalen of rubberen cockring. Deze ringen rekken niet mee, waardoor het extreem belangrijk is om en de goede maat te hebben, en ervaring te hebben met het gebruik van cockringen. 

Wil jij nou graag twee vliegen in een klap slaan? Dan is de cockring met een zogeheten asslock iets voor jou. Dit is namelijk een buttplug of prostaatstimulator en cockring in een! Dus als jij op zoek bent naar iets waardoor jij handsfree en je orgasme uitstelt en je prostaat stimuleert, dan hoef je niet verder te zoeken.

Meer blogs lezen?

Heb jij onze eerdere blogs over temperature play of smarttoys al gelezen? Nee? Ga dat dan eens heel rap doen! We schrijven namelijk wekelijks over de meest uiteenlopende dingen, alles wat maar te maken heeft met seks, liefde en je lichaam. Dus of jij nu op zoek bent naar nieuwe inspiratie in jouw seksleven, of een jolige blog over odols, je vindt ze allemaal hier op CondoomEnzo. We bloggen iedere maandag, so stay tuned!