Ultiem cadeau #6: koppeltoy

Ultiem cadeau: koppeltoy

Hoe fijn is het om jouw partner een cadeau te doen waarbij jullie allebei intens van kunnen genieten? En goed nieuws, er is nog tijd om een cadeautje voor je lief te scoren! Lees daarom snel verder om erachter te komen hoe een koppeltoy jouw én het hoofd van jouw partner helemaal gek kan maken.

Waarom zou jij moeten kiezen voor een koppeltoy?

Vrijwel ieder seksspeeltje zou kunnen worden gebruikt tijdens de seks met een partner. En begrijp ons goed: veel mensen halen er veel plezier uit om hun partner naar een hoogtepunt te brengen (met of zonder speeltje). Maar niet ieder speeltje zorgt ervoor dat alle deelnemers in tijdens de seks gestimuleerd worden. Het leuke van een koppeltoy is, dat deze iedereen tijdens de seks stimuleren, en iedereen er dus van geniet! Er zijn vele soorten koppeltoys, van vibrators tot aan voorbinddildo’s en BDSM speeltjes. Zo is er altijd voor ieder wat wils. 

Er bestaan ook zeker koppeltoys voor vrouwen die seks hebben met vrouwen, en mannen die seks hebben met mannen. Een man-man koppel heeft bijvoorbeeld niet zoveel aan een G-spot vibrator, waar een vrouw-vrouw koppel niet veel kan met een masturbator. Omdat iedereen van seks moet kunnen genieten op hun eigen manier, besteden we dus ook aandacht aan de speeltjes die door man-man koppels en vrouw-vrouw koppels kunnen worden gebruikt!

Een aantal BDSM speeltjes nemen we in deze blog ook mee als een koppeltoy. Iemand die bijvoorbeeld van bondage houdt, kan moeilijk zichzelf vastbinden natuurlijk! Ja, tenzij je misschien familie bent van Houdini.. 

Welke koppeltoy is geschikt voor jou en je partner?

Het hangt er natuurlijk helemaal vanaf wat jij graag zou willen tijdens de seks! En ook wat jullie mogelijkheden zijn. 

Wanneer jij en je partner allebei een vulva hebben en van penetratie houden, kan dat soms een beetje lastig zijn. Het kan zijn dat vingers alleen niet (meer) genoeg is, en jullie op zoek zijn naar wat anders. In dat geval kom je als je op zoek bent naar een koppeltoy voor jou en je partner al snel uit bij een dildo of een voorbinddildo. Een voorbinddildo (of een Strap On) is een dildo die je vastmaakt aan een soort harnas dat je rond je middel draagt. Daaraan zit de dildo vast of kun je er zelf een dildo aan bevestigen. 

Er bestaan ook voorbinddildo’s die je zonder harnas gebruikt. Deze worden ook wel Strapless Dildo’s genoemd. Deze breng je dan in met een vibrator, en de dildo, die dan als een nep penis vooruit staat, kun je gebruiken om je partner te penetreren! Op die manier worden beide partners optimaal gestimuleerd. Dit speeltje kan ook uiteraard gebruikt worden tijdens heteroseks, wanneer de man graag anaal wil worden gepenetreerd en de vrouw dan met de Strapless Dildo het penetratiewerk doet. 

Er bestaan vibrators die je in kunt brengen tijdens de penetratie, say what?! Deze vibrators hebben een soort U vorm waardoor hij goed blijft zitten. Het onderste gedeelte van de U breng je vaginaal in, het de bovenste gedeelte blijft dus uitwendig zichtbaar. Ook dit gedeelte van deze koppeltoy vibreert, en kun je op de clitoris laten rusten. Zo wordt je G-spot én je clitors gestimuleerd. En omdat het inwendige gedeelte van dit speeltje niet erg groot is, blijft er ruimte voor een penis of dildo om ook nog gepenetreerd te worden! Omdat het speeltje inwendig vibreert, wordt de penis ook optimaal gestimuleerd. Een echt speeltje dat alles in één biedt dus. 

Dé meest multifunctionele koppeltoy van dit moment is toch wel echt de multivibrator. Deze kan namelijk als cockring worden gedragen, als vibrator voor de clitoris worden gebruikt, het perineum kan ermee worden gestimuleerd and the list goes on! Dit geweldige seksspeeltje kan ook nog eens inwendig worden gebruikt. Deze sekstoy onderscheidt zich van andere cockringen, omdat de meeste cockringen uitsluitend als cockring kunnen worden gebruikt. Deze koppeltoy kent dus ongekend veel meer mogelijkheden. 

In de BDSM categorie bestaan veel soorten koppeltoys met veel verschillende doeleinden. Het is hierbij belangrijk om te weten wat jij en je partner fijn vinden en wat jullie graag zouden willen. Houd jij wel van bondage en is je partner er ook nieuwsgierig naar of helemaal gek op? Dan zijn deze boeien en touwen echt iets voor jullie. Er zijn vele soorten van, waardoor er altijd iets is waar jullie beiden van houden. En zeg nou zelf, wat is er fijner dan de regie aan je partner over te dragen of juist zelf in handen te nemen?

Ook zwepen en zogeheten kietelaars worden steeds populairder. Een kietelaar wordt door sommigen gezien als een waar marteltuig, vooral door de mensen die niet tegen kietelen kunnen. Ze zijn namelijk te omschrijven als een soort veertjes waarmee je jouw partner helemaal gek kan maken. Zweepjes kunnen hetzelfde effect hebben, alleen zoekt deze vorm van BDSM al wat meer de pijngrenzen op, waar dat bij bondage of een kietelaar helemaal niet het geval hoeft te zijn. 

Meer blogs lezen?

Ben je er nog steeds niet over uit na het lezen van deze blog wat je nou voor cadeautje moet geven? Lees dan vooral onze eerdere blogs eens! Wie weet doe je daar wel inspiratie op. Zoals onze blog over anaal toys of onze kerstblog van vorig jaar. We bloggen iedere maandag, so stay tuned!