Ultiem cadeau #4: masturbator

Ultiem cadeau masturbator

Weet jij nog steeds niet wat jij nou jezelf cadeau moet doen of waar jij jouw partner helemaal gelukkig mee maakt? We hebben het al gehad over verschillende seksspeeltjes in onze eerdere blogs, de masturbator hebben we echter nog niet behandeld! Wellicht dat dit hét ultieme cadeautje is waar jij al die tijd al naar op zoek bent!

Waarom zou jij moeten kiezen voor een masturbator?

Een masturbator is een seksspeeltje die je gebruikt om de penis te stimuleren. Het wordt ook wel een fleshlight genoemd, omdat sommige masturbators op een zaklamp lijken. Je kunt het echter ook kennen onder de naam pocket pussy. Je gebruikt dit seksspeeltje door de penis in het speeltje te doen en, afhankelijk van de soort masturbator, op en neer te bewegen of stil te houden. Het speeltje doet de rest!

Een masturbator is ideaal voor tijdens het masturberen. Ook voor iemand die veel reist en een hoog libido heeft kan een masturbator een welkome uitkomst zijn. Of voor iemand die ervan houdt om geteased te worden tijdens een vrijpartij. Genoeg redenen om een masturbator voor jezelf of je partner aan te schaffen dus!

Houdt er wel rekening mee als je een masturbator gebruikt, dat er een groot verschil zit tussen dit seskspeeltje en een echte vagina. Een echte vagina maakt namelijk, wanneer iemand opgewonden is, vocht aan waardoor de penetratie lekker soepel kan verlopen. En je raadt het misschien al; dat is niet het geval bij dit seksspeeltje. Gebruik daarom altijd glijmiddel wanneer je een masturbator gebruikt. Gebruik echter nooit glijmiddel op siliconenbasis in combinatie met je siliconen seksspeeltje, daar kan je speeltje namelijk door beschadigen. Kies in plaats daarvan voor een glijmiddel op waterbasis.

Welke masturbator is geschikt voor jou en je partner?

Deze seksspeeltjes kunnen verschillende functies hebben. Zo zijn er verschillen in uiterlijk, maar ook in functies. Zo is er veel keuze en dus is er voor iedereen wat wils. Er bestaan bijvoorbeeld masturbators die lijken op en voelen als een echte vagina. Kunstvagina’s worden deze masturbators ook wel genoemd. Hierin kun je uit veel verschillende soorten kunstvagina’s kiezen.

Je kunt voor een kunstvagina kiezen met of zonder onderlichaam, met uitstekende (binnenste) schaamlippen of juist niet en ook in de kleur is er een hoop keuze. Er zijn zelfs kunstvagina’s die zijn gemaakt van een mal van de vagina van een echte pornoster. Met zoveel keuzes heb jij altijd jouw favoriete pussy op zak!

Ben je niet zo van de vagina’s of word je partner daar niet zo opgewonden van? Dan kun je ook kiezen voor een kunstanus. Deze zijn in wezen hetzelfde als een kunstvagina, alleen imiteren ze dus een anus. Ook hierin heb je weer een ruime keuze. Zo zijn er verschillende kleuren, groottes en kun je kiezen voor een kunstanus met of zonder onderlichaam.

Bij sommige kunstvagina’s en kunstanussen kun je nog voor een extra functie kiezen, voor een trilfunctie en/of zuigfunctie. Dit worden elektrische masturbators genoemd. Deze extra functie zorgt voor extra genot en maakt jouw orgasme of die van je partner vele malen sensationeler. Een elektrische masturbator lijkt vaak niet op een vagina of anus, en zijn vaak wat subtieler. Niemand die het dus doorheeft dat jij een seksspeeltje op je nachtkastje hebt liggen!

Er zijn verschillende elektrische masturbators. Zo kunnen ze een handjob simuleren. Een andere kan er weer voor zorgen dat het net voelt alsof je een blowjob krijgt. Deze seksspeeltjes kunnen namelijk vacuüm zuigen en vibreren waardoor het gevoel van een pijpbeurt of het met de hand masturberen wordt geëvenaard.

Meer blogs lezen?

Soms zien we door de bomen het bos niet meer, en dat is helemaal oké! Heb jij een van onze eerste blogs al gelezen over hoe jij jouw seksspeeltje moet onderhouden? Altijd handig om te weten, toch? Ook kan het zijn dat je gewoon een geinig artikel wilt lezen, die plaatsen we ook zeker. Wat dacht je van onze odol blog? We bloggen iedere maandag, so stay tuned!