Ultiem cadeau #2: vibrator

Cadeautip vibrator

Vorige week hebben we het er al over gehad, het is tijd om cadeautjes in te slaan voor de maand december. Je zou aan seksspeeltjes kunnen denken, zoals een vibrator of dildo, maar je kunt het ook verder zoeken, zoals een verrassingspakket. Heb jij zo’n vervelende partner die niet goed weet wat hij of zij wilt hebben? Geen paniek, we schrijven namelijk de komende weken over allerlei verschillende cadeautips die voor jou of je partner perfect zijn. Deze week: de vibrator.

Waarom zou jij moeten kiezen voor een vibrator?

Een vibrator is een seksspeeltje met vaak verschillende trilfuncties. Deze trillingen zijn ontzettend stimulerend op gevoelige plekjes op het lichaam bijvoorbeeld de clitoris of tepels, maar ook inwendig op de G-spot of de prostaat. Helaas zijn er nog steeds te veel vrouwen die moeite hebben met klaarkomen tijdens het masturberen of tijdens de seks met een partner. Dit kan komen omdat de clitoris niet of niet voldoende wordt gestimuleerd. Hierbij kan een seksspeeltje als een vibrator hét verschil maken om iemand toch sensationeel te laten klaarkomen. Klinkt dit nou als iets waar jij of jouw partner smachtend op zitten te wachten?

Wat voor vibrator is geschikt voor jou of je partner?

Er bestaan tegenwoordig talloze soorten vibrators. Je hebt ze in verschillende kleuren, vormen en maten. De ene heeft drie trilfuncties, de ander heeft er meer dan 15. En het verschilt per vibrator of je deze inwendig kunt gebruiken of dat deze alleen voor uitwendig gebruik is. En dan kun je ook nog kiezen tussen waterproof en waterafstotend! Oftewel: de keuze is reuze. Daarom hebben wij voor jou de populairste vibrators op een rijtje gezet.

De wandvibrator is een all time favorite bij veel mensen. Oorspronkelijk was dit een massageapparaat die voornamelijk op de rug werd gebruikt. Omdat het apparaat vaak groot en lang is, konden mensen gemakkelijk bij hun rug om deze eens goed te masseren, zonder dat ze daar iemand anders voor nodig hadden! Dit werd echter op een gegeven moment ook gebruikt in de erogene zones, waardoor het later als seksspeeltje verder door werd ontwikkeld. Op sommige wandvibrators kun je verschillende opzetstukken plaatsen, voor extra stimulatie.

De G-spot vibrator is een seksspeeltje dat je inwendig in kunt brengen. Op deze manier kun je je G-spot optimaal stimuleren om een nog intenser orgasme te krijgen. De G-spot is een onderdeel van de clitoris, en is dus ook super gevoelig. De clitoris is dus een veel groter orgaan dan wat veel mensen denken! De G-spot bevindt zich ongeveer 3 tot 5 cm in de vagina. Je kunt de G-spot vinden door je vinger in te brengen, deze te krommen richting je buik als een soort haak en voelt sponsachtig aan. G-spot stimulators hebben vaak een licht gebogen kop, om zo perfect bij de G-spot te komen. Ben je nog niet overtuigd? Misschien dat deze review jou kan overhalen.

Een Tarzan vibrator is een bredere benaming voor allerlei vibrators met dierennamen. Zo heb je de Rabbit, de Dolphin en de Butterfly, waarbij de Rabbit het populairst is. Deze goddelijke seksspeeltjes lijken erg op elkaar, ze hebben namelijk allemaal een dual-action functie. Dat betekent dat je ze zowel kunt gebruiken voor vaginale als clitorale stimulatie, en dat tegelijkertijd!

Deze seksspeeltjes verschillen echter onderling van elkaar door de clitorisstimulator. Zo heeft de Rabbit een clitorisstimulator die een beetje doet denken aan 2 konijnen oortjes. De Dolphin heeft een wat punterige snavel waarmee er gericht kan worden gestimuleerd. De Butterfly kun je herkennen door de vlindervormige clitorisstimulator. Dit is vaak een wat grotere variant en bedekt de volledige schaamstreek voor optimale stimulatie.

Vibrators zijn echter niet alleen voor vrouwen. Ook mannen kunnen onwijs gelukkig worden van een trillend seksspeeltje. Zo zijn er trillende masturbators, maar ook prostaatvibrators. Het verschil? Een masturbator breng je over de penis heen en een prostaatstimulator breng je inwendig in via de anus. Prostaatstimulators worden steeds populairder en kunnen enorm helpen bij het krijgen van explosieve orgasmes.

Een vibrator eitje is ideaal voor on the go. Deze kun je namelijk inwendig inbrengen, en niemand die het in de gaten heeft dat jij wordt gestimuleerd! Zo’n eitje is te bedienen met een afstandsbediening of met een app op je telefoon. Extra spannend als je het eitje in hebt om de afstandsbediening aan je partner te geven terwijl jullie in een romantisch restaurant zitten. Zo ben jij alvast helemaal opgewarmd voor als jullie weer thuis zijn.

Meer blogs lezen?

Krijg jij geen genoeg van onze blogs? Geen nood, we hebben er al een hele hoop voor jou klaarstaan. Wat dacht je van onze blog over de B van BDSM of ons interview met een transman? We bloggen iedere maandag, so stay tuned!