Deepthroat voor dummies

Deepthroat voor dummies 1

De meeste peniseigenaren zijn het er waarschijnlijk wel over eens; pijpen is geil. Wil jij graag jouw partner eens goed verwennen met een extra geile pijpbeurt? Of heb je geen idee waar je moet beginnen? Geen nood, CondoomEnzo is hier met alle antwoorden op jouw pijpvragen!

Pijpen is een kunst

Je bent aan het pijpen wanneer je aan de penis van je (seks)partner likt of deze in je mond neemt en op deze manier stimuleert. Terwijl je pijpt kun je ook natuurlijk je handen gebruiken, sommige mensen gebruiken er zelfs speeltjes zoals een cockring bij, je kunt het zo gek niet bedenken! Maar wat zijn nou de basis dingen waar je op moet letten tijdens het pijpen?

Regel nummer één

Gebruik nooit je tanden. Need we say more?

Wrap that willy

Ook door iemand te pijpen kun je een soa oplopen, er komt namelijk voorvocht en misschien ook sperma in contact met de slijmklieren in je mond. En jij kunt andersom ook een soa aan je partner geven! Door een condoom te gebruiken blijven jullie beiden veilig en kunnen jullie lekker van elkaar blijven genieten. Vind je condooms niet zo lekker? Er bestaan gelukkig ook condooms met een smaakje, ideaal voor het pijpen!

Pijpen is meer dan alleen pijpen

Pijpen is een vorm van orale seks en wordt nog lekkerder met een goede voorspelsessie. Vergeet die stijve penis van hem even. Voordat je aan je mondwerk begint, zorg ervoor dat hij naar je verlangt. Begin met hem te zoenen, en werk je dan langzaam naar beneden. Een paar kusjes in zijn hals, een likje over zijn tepels, je lippen over zijn lies.. reken maar dat hij helemaal wild van je wordt!

Gebruik je speeksel

Als je klaar bent voor de blowjob zelf, is het belangrijk om dit niet met een droge mond te doen. Wanneer je met een droge mond over de penis heen gaat, levert dit wrijving op die voor jou en je partner niet echt fijn is. Door ervoor te zorgen dat je mond niet te droog is, glijden niet alleen jouw lippen een stuk makkelijker over de penis, maar het maakt de ervaring voor jou én je partner ook een stuk lekkerder! Wist je dat er ook speciaal glijmiddel met verschillende smaken bestaat? Zo blijf je lekker glibberen over zijn penis én kun je genieten van jouw favoriete smaakje!

Wissel het tempo af

Voorspelbaarheid is iets wat men in de slaapkamer niet altijd even aantrekkelijk vindt. Het is juist leuk om af en toe verrast te worden of even helemaal blown away te zijn door de skills van je partner. Dit geldt natuurlijk ook voor het pijpen. Juist door het tempo af te wisselen houd je het spannend en interessant. Ga de ene keer sneller met je lippen over de penis en gebruik even later alleen je handen en ga langzaam op en neer. Of natuurlijk andersom! Trek hem eerst op een wat hoger tempo af om vervolgens tergend langzaam met je tong rond zijn eikel te gaan. Op deze manier kun je hem teasen, blijft het lekker aanvoelen voor hem en kun jij tussendoor even een adempauze houden.

Let op je partner

Ga je te snel of juist te langzaam? Wat vindt je partner fijn? Hoe kom je daar achter?? Heel simpel: kijk af en toe eens naar je partners reactie! Ligt hij met zijn ogen dicht en een glimlach van oor tot oor te genieten? Dan ben je lekker bezig! Kijkt hij je een beetje moeilijk of misschien zelfs verveeld aan? Vraag dan wat hij lekker vindt! Door met elkaar te blijven praten leer je elkaar nog veel beter kennen en weten jullie wat jullie beiden lekker vinden.

Neem de (pijp)leiding

Je partner vindt het waarschijnlijk geweldig als jij het compleet overneemt en hij lekker achterover kan leunen en alleen maar hoeft te genieten. Dit brengt ook een groot voordeel voor jou met zich mee: zo houd jij altijd de regie en jij bepaalt hoe diep de penis in je mond komt. Door de leiding te nemen kun je hem blijven teasen, waardoor zijn orgasme nog intenser wordt.

Vergeet de ballen niet!

De ballen zijn ook gevoelig en worden (helaas) vaak vergeten. Let er wel op dat deze erg gevoelig zijn, gebruik dus zeker geen tanden en zuig er niet (te) hard op. Vaak is likken alleen al ruim voldoende om hem te laten snakken naar meer. Pijpen is dus niet alleen het ‘simpel’ op en neer gaan van je mond over zijn penis, het is ook het aanraken en strelen van zijn lichaam, het aftrekken van de penis, het maken van oogcontact en het likken van de ballen.

Stapje verder, stukje dieper

Als de penis zo ver in je mond komt dat hij een stukje in je keel komt, noem je dat deepthroaten. Sommige mensen zweren erbij en anderen vinden het niet fijn om te deepthroaten. Ga vooral zover als dat jij fijn vindt en durft. Het is voor niemand fijn wanneer je opeens je ontbijt eruit gooit omdat de penis te snel te diep komt. Wil je het wel een keer graag proberen maar ben je bang dat je te veel moet kokhalzen? Maak je geen zorgen, ook voor het deepthroaten hebben we weer tips!

Oefen van te voren

De een heeft een heftigere kokhalsreflex dan de ander, maar wist je dat je dit, tot op zekere hoogte, kunt trainen? Wanneer er een voorwerp achter in de keel komt of achter op de tong, wordt de kokhalsreflex in werking gezet. Door thuis zelf te oefenen met bijvoorbeeld je vinger of tandenborstel, kun je deze reflex langzaam afbouwen. Kijk eerst hoever je kunt gaan met je vinger of tandenborstel. Voel je de reflex opkomen? Laat het voorwerp of je vinger dan even en ga niet verder je keel in. Wacht een paar secondes en haal het er dan weer uit. Op deze manier went je lichaam eraan dat er een vreemd voorwerp achter in je mond zit. Doe dit een paar keer en op een gegeven moment zal je lichaam minder snel en heftig reageren en kun je je grens weer een beetje verleggen. Het verschilt heel erg per persoon hoelang het duurt voordat je eraan gewend bent en tot hoever je kunt gaan. Blijf vooral naar je eigen lichaam luisteren en doe alles op je eigen tempo!

Adem door de neus

Blijf tijdens het deepthroaten rustig door de neus ademen! Soms vergeet je tijdens het pijpen of deepthroaten te ademen omdat je simpelweg te gefocust bent. Door je op je ademhaling te focussen, ben je niet meer zo bezig met de penis of vinger in je mond en kun je je lichaam en keel beter ontspannen.  Door te ademen blijf je zelf ook rustig en krijg je voldoende zuurstof binnen waardoor je ook niet licht in je hoofd wordt. Niet vergeten dus!

Communiceer

Niets is zo belangrijk als communicatie. Zorg dat je partner bijvoorbeeld weet dat hij zich niet te veel moet bewegen wanneer hij diep in je keel zit. Zo kun jij precies bepalen hoever de penis in je mond of keel komt en stoot hij niet per ongeluk te ver waardoor het voor jou niet meer fijn is. Ook is het belangrijk voor jou om te weten wanneer je partner klaar komt. Weet je al wat je met het sperma wilt doen? Wil je dat hij in je mond/in het condoom klaarkomt, of weet je dat hij het super geil vindt als hij over jouw borsten, buik of gezicht mag komen? Door dit soort dingen te bespreken weten jullie allebei precies wat jullie willen en dit zorgt ervoor dat jullie alleen maar meer van de seks zullen blijven genieten.

Maak oogcontact

We hebben het eerder al eens benoemd, maar blijf naar je partner kijken. Maak af en toe eens oogcontact, dit vindt je partner waarschijnlijk niet alleen enorm geil, maar zo kun je ook meteen checken of hij nog van je aan het genieten is. Ook kun je met het oogcontact al veel zeggen. Zo kun je door naar hem te kijken soms al zien dat hij bijna klaarkomt of kun jij met je ogen aangeven dat jij het ook leuk vindt om hem te verwennen. Want niets is zo lekker als kijken naar je genietende partner.

Meer blogs lezen?

Pijpen is leuk, doen en oefenen, en wij zijn reuze benieuwd of deze blog jou verder heeft geholpen! Maar het kan natuurlijk ook zijn dat jij dit allemaal al wist en iets compleet anders lezen wilt lezen. We got you covered, weet jij al hoe CondoomEnzo is ontstaan? Vergeet vooral geen reactie achter te laten of stuur ons een berichtje. We zijn er iedere maandag voor je, stay tuned voor de volgende!