Erotische party: alles over speeltuinen voor volwassenen

erotische party

Spanning en avontuur opzoeken op seksueel gebied hoeft niet alleen in de slaapkamer te gebeuren. Er zijn genoeg spannende plekken te vinden waar je alleen of als stel erotisch uit kunt gaan. Op deze plekken hangt een feestelijke en erotische sfeer. In deze blog gaan we dieper in op de erotische party, feesten in een zinnenprikkelende setting.

Wat is een erotische party?

Veel mensen die alleen seksuele ervaringen op vertrouwde plekken hebben gehad, zullen vast weleens gefantaseerd hebben over het hebben van een avontuurtje op een andere plek. Sommigen hebben de stap echter nog niet durven zetten, maar dat is simpelweg drempelvrees. De mensen die eerder een erotische party hebben bezocht, zullen beamen dat het een fantastische ervaring is, voor sommige is het zelfs een lifestyle geworden.

Op een erotische party kan alles en hoeft niets. Soms zijn het themafeesten waar duizenden mensen komen, maar het kan ook kleinschaliger, zoals in een (paren)club of een andere setting waar erotiek en feesten samenkomen. Het is aan jou om te beslissen hoe en waar je het liefste wil beginnen met het ervaren van een dergelijk feest.

Respect staat altijd bovenaan, met stip. Dit is een van de kernpunten van een erotische party. Nee is nee. Over het algemeen gaat iedereen op dit soort feesten respectvol met elkaar om en zijn er vrijwel nooit incidenten. Als een persoon zichzelf wel opdringt, dan staan er altijd potige bewakers klaar om de desbetreffende persoon linea recta de deur te wijzen. Een erotische party hoort leuk en spannend te blijven.

erotische party

Wat voor erotische feesten zijn er?

Als je naar een groot erotisch feest wilt, dan moet je eerst nadenken wat voor thema bij jou past. Als je alleen in een erotische setting wil dansen en flirten, dan is bijvoorbeeld een feest waarbij BDSM het thema is misschien niet geschikt voor jou. Als je een fetish hebt, dan is dit thema juist iets waar je naar op zoek bent. Vaak wordt dancemuziek gecombineerd met spetterende shows.

De meeste feesten hebben allemaal vaak een strikte dresscode. Dat kan in het thema van het feest zijn, maar bijvoorbeeld ook alleen lingerie en ander ondergoed. Lat, latex en leer komen ook veel voorbij. Als je een dergelijk feest wil bezoeken, dan moet je jezelf dus heel goed inlezen, want als je niet aan de dresscode voldoet, dan kom je simpelweg niet binnen. Op deze manier zorgt de organisatie ervoor dat het feest de setting krijgt waar het voor is bedoeld.

Moet je seks hebben op een erotische party?

Het antwoord is helder en simpel: nee. Het gebeurt wel, maar je bent niet verplicht tot intieme activiteiten op een erotische party. Je bent helemaal nergens toe verplicht, dat zorgt ervoor dat de sfeer goed blijft. Bij sommige feesten zijn er wel ruimtes waar mensen zich met elkaar terug kunnen trekken en seks met elkaar kunnen hebben, maar dat is puur vrijblijvend. Sommige mensen kijken ernaar en daar blijft het bij, andere houden het lekker bij praten en dansen. The choice is yours.

De regels wat het hebben van seks tijdens zo’n feest verschilt per organisatie. In sommige gevallen zijn mensen open en bloot op de dansvloer aan het seksen, maar dat gebeurt alleen als de organisatie dat toelaat. Er zijn strenge regels, die net zo streng worden gehandhaafd. Iedereen moet zich comfortabel kunnen voelen op een erotisch feest.

Als je voor de eerste keer naar een erotische party gaat, dan is het dus belangrijk dat je jezelf eerst goed inleest wat betreft de regels en dresscode. Het zou zonde zijn als je door onwetendheid de deur wordt gewezen. Bovendien is het juist leuk om op zoek te gaan naar kleding voor die avond. De voorpret is een van de dingen die het spannend maakt. Als de avond eenmaal is begonnen, dan heb je er al naartoe geleefd.

erotisch feest

Wat voor mensen komen er op dat soort feesten?

Erotische feesten worden door mensen uit alle lagen van de bevolking bezocht. Van loonwerkers tot eigenaren van miljoenenbedrijven, tijdens zo’n feest is iedereen gelijk. Dat is het mooie van dit soort feestjes. Veel mensen hebben het misplaatste idee dat er een bepaald type volk komt, dat vervolgens hun handen niet thuis kunnen houden, maar dat is een fabeltje. Deze feesten staan erom bekend dat mensen respectvol met elkaar omgaan.

Er ontstaan vaak vriendschappen of zelfs vriendengroepen tussen mensen die elkaar op dit soort feesten ontmoeten. Mensen die deze feesten niet kennen, hebben er vaak een negatief oordeel over. Om deze reden zie je vaak dat mensen uit hetzelfde wereldje ook buiten dit soort feesten met elkaar omgaan. Het zijn ruimdenkende mensen die zelf niet snel oordelen over anderen.

Conclusie: als je naar een erotische party wilt gaan, dan doe je er goed aan om jezelf eerst goed in te lezen. Wat nog beter is, is praten met mensen die dit soort feesten regelmatig bezoeken. Zij kunnen de ins- and outs vertellen over de regels en de gang van zaken. Misschien is het leuk om een keer met hen mee te gaan. Het valt in ieder geval te proberen toch? Of het nu wel of niet bevalt, je bent daarna in ieder geval wel een ervaring rijker.