Heb jij deze 5 erotische spellen al in huis?

Erotische spellen

Jij en je partner verdienen het om wat extra spice te hebben in jullie seksleven. Of jullie nu in een sleur zitten of niet, erotische spellen doen het altijd goed om de slaapkamer. Ze geven je relatie net wat meer kleur. Maar niet alleen dat, ze kunnen er ook voor zorgen dat je elkaar (en elkaars lichaam) beter leert kennen! Beetje overbodig dus om uit te leggen waarom we zo fan zijn van erotische spellen. Daarom presenteren we vandaag: onze 5 favoriete erotische spelletjes!

Een echte klassieker: the lucky love seksdobbelstenen

Deze dobbelstenen zijn een echte teaser en enorm doeltreffend. En daarom ook een van onze favoriete erotische spellen. Op de dobbelstenen staat namelijk afgebeeld waar en hoe je je partner aanraakt of wordt aangeraakt. Rol met deze spannende stenen en bekijk dan wat jouw opdracht wordt. Lik de lippen van je partner, streel de binnenkant van zijn of haar lippen of masseer een van de gevoeligste plekjes. Let the dice decide! 

Numero dos: het bondage seductions spel 

Het perfecte introductiespel als je nieuw bent binnen de BDSM wereld, of hier graag bekend in wilt worden. Het spel bevat verschillende BDSM speeltjes zoals een blinddoek, zweep en handboeien. In het spel zitten ook opdrachtkaartjes die bepalen wat er gebeurt en op wat voor manier. Hier staat namelijk precies in omschreven wat voor opdrachten jullie samen moeten uitvoeren. Ben jij dominant of juist onderdanig? Kom er spelenderwijs (en spannenderwijs) samen achter!

Erotisch en hilarisch: de cum face game

Wie had er gezegd dat humor niet thuishoort in de slaapkamer? Precies, niemand! Want juist dat beetje maffigheid kan wonderen doen voor jullie relatie en ook tussen de lakens. Dat maakt dat de Cum Face Game een van onze favoriete grappige erotische spellen is. Zet je je beste beentje voor door zo snel mogelijk de (met jouw favoriete drank gevulde) penis af te trekken. Daag elkaar lekker uit en geniet van de drankjes!

Zwoel en uitdagend: oral sex game

Een bordspel hoeft niet saai te zijn, dat is de Oral Sex Game in ieder geval alles behalve! Er zijn twee dobbelstenen. De een bepaalt hoeveel stappen jouw pion op het bord mag zetten en de ander geeft aan wat voor handeling je moet uitvoeren. Denk aan likken of bijvoorbeeld strelen. Het vakje waar je pion op terecht komt, geeft het lichaamsdeel aan waar de handeling moet worden uitgevoerd. Een opdracht zou dus kunnen zijn dat je aan de tepels van je partner moet zuigen, of dat je de intieme zone moet strelen. Een ding weten we zeker, ganzenborden is hier niets bij!

Kras en win met: het kraskaarten spel

Dit is toch wel een kraskaarten spel waar je écht wilt winnen. Geef de kraskaarten je partner cadeau en laat op een date avond je partner een kaart krassen. Heb je drie dezelfde symbolen? Dan ben je de gelukkig winnaar van bijvoorbeeld een heerlijke pijp- of befbeurt of een sessie, uiteraard uitgevoerd door je partner, met je favoriete seksspeeltje. Zo geef je jullie datenight een kinky twist. En nu maar hopen op het winnende lot!

Meer blogs lezen?

Heb jij al deze erotische spellen al in huis? Kijk, dat is mooi! Dan was dit een geschikte blog voor jou. Maar wellicht ben je wel op zoek naar meer spicy of kinky inspiratie, zoals wat nou echt spannende locaties zijn om seks te hebben. Of misschien dat je het wel leuk vindt om hele andere soort blogs te lezen, zoals deze over schaamhaar of over sexting. Wil jij graag ergens meer over lezen? Laat het ons vooral weten! We bloggen iedere maandag, so stay tuned!