Merry sexy Christmas!

Blog Merry Christmas

Nu we niet met hele families samen kunnen zijn met kerst vanwege de coronacrisis, moeten er keuzes gemaakt worden. Misschien dat je toch liever met je partner thuisblijft en samen met warme chocolademelk op de bank naar kerstfilms gaat kijken. Doordat we nu niet met onze fantastische schoonfamilies kunnen zijn, betekent dat wel dat er ‘speciale’ kerstcadeautjes onder de kerstboom kunnen worden gelegd. Heb jij die speciale cadeautjes voor jou en je partner al ingeslagen? 😉

Kerstcadeautje voor je partner?

Sommige stelletjes kunnen nu niet zoveel samen zijn, dan is het wel fijn dat jij zeker weet dat jouw wederhelft gelukkig blijft. Gelukkig hebben wij het perfecte cadeau voor je partner zodat hij of zij de nachten niet alleen door hoeft te komen als jullie niet samen zijn!

Een cadeau voor jullie samen

Het kan zijn dat het thuis wat minder gezellig is. Je zit veel op elkaars lip, je verveelt je misschien of hebt het idee dat je een beetje aan het vervreemden bent van je partner. In dat geval kunnen jullie misschien wel wat extra spice in the bedroom gebruiken! Kijk dan eens naar deze koppelcadeaus.

Heb jij humor?

Heb jij een grote dosis humor en wil je dat graag met anderen delen? Wat dacht jij van deze geweldig warme penissloffen, ideale voor de koude wintermaanden! En bij koude wintermaanden hoort natuurlijk wat lekkers om op te knabbelen. Sla daarom vooral onze chocolade penis niet over tijdens het zoeken naar het ideale cadeautje voor onder de kerstboom!

Kerstcadeautje voor jezelf

Af en toe verdien je zelf ook een extraatje. Vergeet daarom niet om eens tussen de seksspeeltjes te kijken om jezelf te verwennen! Mocht jouw perfecte cadeautje er nou echt niet bij zitten, of deze nou voor jouzelf of een ander is, kijk dan eens naar onze cadeautips, wie weet doe je daar wel inspiratie op!

Meer blogs lezen?

Heb jij ons interview met Kim Holland al gelezen? Of vind je het interessanter om te lezen over Paarse Vrijdag? Hoe dan ook, vervelen zul je je nooit op CondoomEnzo! We bloggen iedere maandag, so stay tuned!