Met deze 7 penetratie seksstandjes wordt de seks met jouw partner nooit eentonig

Penetratie seksstandjes

Penetratie seksstandjes als de missionaris, doggy-style en lepeltje-lepeltje kennen we nu wel. Tijd voor wat nieuwe standjes om de routine te verbreken!

Zijn penetratie seksstandjes als missionairs dan niet goed?

Natuurlijk zijn deze seksstandjes ook fijn en goed! Voor veel mensen werken deze standjes zelfs het beste om zo goed mogelijk van de seks en hun partner te kunnen genieten. Soms wil een mens echter iets anders, iets nieuws uitproberen, en dat is ook helemaal oké! Daarom hebben we 7 penetratie standjes voor jou en je partner op een rijtje gezet. We hebben de seksstandjes vanuit de persoon geschreven die gepenetreerd gaat worden, net even wat makkelijker. Welke kende jij nog niet en welke ga je meteen uitproberen?

In elkaar verweven; de Pretzel

Positioneer jezelf op je rechterzij en strek je rechterbeen uit. Je partner kan vervolgens over je rechterbeen knielen. Sla je andere been om zijn/haar middel. Et voila, je ligt helemaal klaar om gepenetreerd te worden! De Pretzel is niet alleen comfortabel, maar zorgt ook nog eens voor diepe penetratie. Maar er zitten meer voordelen aan de Pretzel: je kunt elkaar in de ogen kijken én iedereen heeft de handen vrij. Dat betekent meer gefriemel, stimulatie en liefhebberij!

Voor wie van yoga houdt; de Lotus

De Lotus is een erg intiem standje voor de echte lovers onder ons. Degene met de penis of voorbinddildo gaat in kleermakerszit op de grond of op het bed zitten. Kijk zelf welke ondergrond het prettigst is. Jij kan vervolgens in de schoot van je partner kruipen. Vouw daarbij de benen rondom de middel van je partner. Een ideaal standje voor dirty talk of juist lieve woordjes, knuffels, zoenen of voor het fluisteren van fantasieën in elkaars oren.

Om dat ene plekje te raken; de G-spot Positie

Voor degene onder ons met een G-spot is dit hét standje waarbij echt alle interne plekjes worden geraakt. Ga op je rug liggen en laat je partner tussen je benen knielen. Breng je heupen wat omhoog zodat je partner en gemakkelijk in kan. Doordat je je heupen omhoog breng en je een verhoogde rug hebt, kan je dieper gepenetreerd worden. Leg wat kussens of dekens onder je rug als je merkt dat het te zwaar wordt of niet relaxed voelt voor je rug. En gebruik die handjes vooral om ook je andere plekjes goed te stimuleren.

Beetje lenig zijn is handig; de Ballerina

Ga met je gezicht naar je partner staan, wellicht met je rug tegen een hoge tafel of muur ter houvast, en breng een been omhoog. Sla dit been om de middel van je partner en laat hem/haar je been goed vasthouden. Je staat nu immers nog maar op 1 been. Op deze manier stel jij jezelf helemaal open voor je penetrerende partner.

Beestachtig lekker; het Kikkerstandje

Een variatie op doggy style, maar minstens net zo lekker. Ga op je buik liggen en strek je benen naar achter tegen elkaar aan. Laat je partner op zijn/haar knieën bovenop je bovenbenen zitten, net onder je billen. Op die manier kan de penis/(voorbind)dildo naar binnen, en heeft je partner een prachtig uitzicht op je achterste. Om het Kikkerstandje af te maken, leun op je ellebogen naar achteren. Zo gaat het allemaal nét even wat dieper.

Lekker op elkaar; de X-Factor

Het begint heel simpel en bekend, namelijk in standje missionaris. Ga lekker op je rug liggen en laat je partner bij je naar binnen gaan. Vervolgens draait je partner van je weg met zijn/haar bovenlichaam, waarbij zijn/haar benen de andere kant op meedraaien. Jullie vormen van bovenaf gezien nu een X. Zorg dat je partner niet te ver draait, het hoeft niet super overdreven. Maar door deze draai, voel jij de bewegingen van je partner een stuk beter dan alleen in missionaris.

Ready for lift off; de Launch Pad

Ga op je rug liggen en trek je benen op naar je borst. Laat je partner achter je knielen en laat je op deze manier penetreren. Jij of je partner kunnen je enkels vastpakken voor meer steun, of je laat je voeten tegen zijn/haar borst rusten (ideaal als je partner een voetfetish heeft ;)). Diepe penetratie én stimulatie van de clitoris. Wat wil je nog meer?

Doe vooral wat goed voelt

Zoals we eerder ook al aangaven, deze penetratie seksstandjes zijn absoluut niet voor iedereen bestemt. Doe alleen wat jij en je partner graag zouden willen, en blijf met elkaar praten. Door nieuwe dingen uit te proberen, kom je er misschien wel achter dat je iets anders eigenlijk veel fijner vindt! Dus, probeer, praat en geniet vooral met en van elkaar!

Meer blogs lezen?

Deze specifieke penetratie seksstandjes zijn niet de enige seksstandjes die we hebben behandeld. Wat dacht je van seksstandjes die ideaal zijn voor warm weer, of deze spannende sekslocaties? We bloggen iedere maandag, so stay tuned!