Duidelijkheid over de penissleeve: alles wat je moet weten op 1 plek

Blog Penissleeve

De penissleeve. Misschien heb je er ooit van gehoord, en misschien wel helemaal nooit. Nou voordat je deze webpagina in paniek afsluit, willen we je geruststellen. Dit is namelijk een heel interessante om jouw slaapkamer avonturen wat meer pit te geven. In deze blog vertellen we je de ins-and-outs.

Wat is een penissleeve eigenlijk?

De penissleeve is ook wel bekend als een penisverlenger of een penisverdikker. Het is een seksspeeltje dat letterlijk als een kokertje rondom te penis kan worden geschoven. Het is vaak gemaakt van zachte en flexibele materialen zoals siliconen, TPE of latex. Penissleeves zijn er in alle soorten en maten. Denk aan een penissleeve die de penis langer maakt of juist dikker, maar ook modellen met specialie texturen voor extra lekkere seks. Denk aan ribbeltjes en bobbeltjes voor extra stimulatie tijdens penetratie.

Waarom gebruik je de sleeve?

Misschien vraag je je af; waarom zou iemand in hemelsnaam een penissleeve gebruiken? En geloof het of niet; het antwoord is best simpel. Mensen gebruiken een penissleeve om de seksuele ervaring te verrijken. Misschien droom je van een penis die net een tikkeltje langer of dikker is of misschien vind je het gewoon leuk om een nieuwe sensatie toe te voegen in de slaapkamer.

De belangrijkste voordelen

Penissleeves kunnen meer bieden dan alleen variatie in lengte, breedte en interessante structuur. Het kan een uitkomst bieden voor mensen die te maken hebben met erectiestoornissen of vroegtijdige ejaculatie. Penissleeves kunnen zorgen voor een verminderde gevoeligheid, waardoor je het klaarkomen kunt uitstellen en langer van de seks kunt genieten. Daarnaast zorgen sommige penissleeves voor beperking van de bloedstroom in de penis, waardoor de erectie langer aanhoudt.

Voel je nog wel iets met een koker om je penis?

Wanneer je een penissleeve gebruikt zit er als het ware een koker om je penis heen. Hierdoor kan de gevoeligheid inderdaad verminderen. Maar zoals we eerder al bespraken, hoeft een verminderde gevoeligheid niets slechts te betekenen. Het kan juist goed van pas komen om langer te kunnen genieten van een lekkere vrijpartij. Het is in ieder geval niet de bedoeling dat al het gevoel verloren gaat door gebruik van een penissleeve. Dit is ook afhankelijk van het materiaal en de dikte van de sleeve. Daarom is het vinden van een evenwicht tussen genot en functionaliteit belangrijk, zowel voor de drager als de partner. Het uiteindelijke doel is om een extraatje te bieden in de slaapkamer, voor jullie beiden. 

Hoe je de perfecte sleeve kiest

Om als man met de sleeve nog te genieten van de seks, is het kiezen van de perfecte sleeve belangrijk. Denk eens na over wat je wilt verbeteren of veranderen in je seksuele avonturen. Zoek je naar extra lengte, dikte of misschien een specifieke textuur? Wil je juist minder gevoeligheid of liever meer gevoeligheid maar wel een verminderde bloedsomloop. Het is belangrijk om het doel voor jezelf te bepalen en vanuit daar op zoek te gaan naar de perfecte sleeve voor jou. Tip: lees de recensies, praat erover met je partner en misschien wel het belangrijkste: experimenteer. Bekijk ons assortiment penissleeves.

Waarom zou je het gebruik moeten overwegen?

Het gebruik van zo’n koker om je penis kan zorgen voor wat extra spice in de slaapkamer. Het is nieuw en je kunt ermee experimenteren. En je weet wat ze zeggen; verandering van spijs doet eten. En dat geldt ook zeker in de slaapkamer. Een penissleeve kan zorgen voor een nieuwe ervaring en kan jouw seksroutine opschudden. Natuurlijk is het ook extra leuk voor de partner. Want zij kunnen genieten van nieuwe seksuele sensaties en texturen in hun lichaam. En onthoud altijd: wat werkt voor de één, werkt misschien niet voor de ander. Het draait allemaal om experimenteren en vooral genieten.