Speeltjes, het plezier van hulpmiddelen tijdens het vrijen

speeltjes

Speeltjes, heb jij ze wel eens gebruikt? Het hebben van seks is leuk en lekker, want er komen euforische emoties los terwijl jullie intiem zijn. Daarnaast is het hebben van seks goed voor de gezondheid, en het versterken van een emotionele band. Het gebruiken van hulpmiddelen en speeltjes kan de seks naar een hoger niveau brengen, en nieuwe sekstoys proberen is spannend. In deze blog gaan we dieper in op het plezier dat speeltjes en hulpmiddelen kunnen geven tijdens het hebben van seks.

Wat zijn speeltjes voor seks?

Kort gezegd zijn speeltjes voor seks hulpmiddelen die de stimulatie en opwinding vergroten. Je maakt dus gebruik van een voorwerp in plaats van (of samen met) je handen, mond, etc. Onder speeltjes, of sekstoys, vallen heel veel verschillende soorten en maten. Ze kunnen een toevoeging zijn voor het seksleven, maar ook een verrijking zijn voor je seksleven als je een lichamelijke beperking hebt. Als je bijvoorbeeld je handen niet goed kunt gebruiken dan kan een speeltje bijvoorbeeld goed van pas komen.

Sommige mensen gebruiken in de opwinding soms iets anders als er geen sekstoy voor voorhanden is, zoals een fles, een komkommer of een ander voorwerp, maar dat is uiterst onverstandig. Het zal niet de eerste keer zijn dat er een persoon met schaamrood op de kaken bij de eerste hulp binnenkomt om een voorwerp operatief uit de anus of vagina te laten verwijderen. In het ergste geval levert dit ook nog eens permanente schade op.

Als je dus van plan bent om een voorwerp te gebruiken om het seksuele genot te verhogen dan kun je het beste een goedgekeurde sekstoy in een (web)winkel voor erotische artikelen kopen. Die zijn ten eerste veilig, en ten tweede stimuleren ze de gevoelige plekjes veel beter. Zorg er wel altijd voor dat je een goede toycleaner gebruikt als je klaar bent met het speeltje, want dat is wel zo fris, en het vermindert de kans op schadelijke bacteriën. We hebben hieronder een aantal artikelen geplaatst die je kunt gebruiken.

speeltjes

Welke speeltjes bestaan er allemaal?

We hebben al eerder aandacht besteed aan de vibrator, maar ook de dildo is niet aan onze aandacht ontsnapt. Er bestaan talloze speeltjes in de gekste soorten en maten. Sommige sekstoys zijn ontwikkeld voor een speciaal doel. Als je bijvoorbeeld je clitoris extra wil stimuleren, dan zijn daar speciale vibrators voor. Ook als je gaat voor anale stimulatie dan is er wel een speeltje voor te vinden. Andere speeltjes stimuleren beide plekjes tegelijk. Er zijn voor zowel mannen als vrouwen speeltjes op de markt.

Onder het kopje ‘speeltjes en hulpmiddelen’ kunnen we ook andere artikelen plaatsen, zoals streelveren, gagballs, bondagetouw, en andere producten. Elk mens heeft zijn eigen fantasie, of fetisj. Voor ieder persoon is er wel een plekje op het lichaam dat extra gevoelig is, en dat plekje kan dan worden gestimuleerd door een hulpmiddel. Bij mannen is bijvoorbeeld de prostaat erg gevoelig, ook voor deze stimulatie is een vibrator te verkrijgen.

Erotische kleding

We kennen allemaal het beeld van een sexy vrouw in uitdagende lingerie, en daar komt een vrouw veelal prachtig in uit. Het dragen van erotische kleding is ook een hulpmiddel dat koppels veel gebruiken om de seksuele sfeer te verhogen. Bespreek samen wat jullie sexy vinden, en ga lekker shoppen. Er zijn genoeg winkels die erotische kleding verkopen, zoals bodystockings met een open kruis, of pakjes van lak, leer, en rubber. Er zijn ook complete leren pakken te koop die mannen en vrouwen kunnen dragen.

Voor het kopen van erotische kleding, speeltjes of hulpmiddelen voor een erotisch avontuurtje hoef je niet naar een fysieke winkel. Er bestaan talloze webshops die verschillende producten aanbieden. Deze producten zijn van hoge kwaliteit, en dus veiliger als dat je ze ergens op een markt koopt. In onze webshop zijn alle producten goedgekeurd en veilig, dus neem vooral een kijkje, want we hebben een zeer uitgebreid assortiment.

Glijmiddelen

Het gebruik van glijmiddel heeft niet alleen de functie om de boel minder stroef te laten verlopen, het kan ook een prima hulpmiddel zijn om de seksuele ervaring te verhogen. Er zijn veel verschillende soorten glijmiddelen op de markt, en die hoef je niet alleen te gebruiken als het noodzakelijk is. Ze worden uiteraard gebruikt als de vagina of anus niet nat genoeg is, of op een speeltje, maar het kan ook de gevoeligheid van de penis en vagina vergroten, en dat is een absoluut pluspunt.

Als je een glijmiddel koopt dat alleen voor de speeltjes is bestemd, dan moet je zeker kiezen voor een glijmiddel op waterbasis. Deze is ook veruit het populairst omdat het de siliconen en rubber niet aantast. Dit glijmiddel wordt ook gebruikt bij condooms. Er bestaan ook glijmiddelen op siliconenbasis, die kunnen bijvoorbeeld goed onder water of in de douche worden gebruikt.

Maak het bespreekbaar

Als jullie een stel zijn, maar nog geen speeltjes of hulpmiddelen gebruiken, dan is het misschien leuk om het eens op tafel te gooien. We bedoelen dan niet de speeltjes, maar het onderwerp. Als je de fantasie hebt om een speeltje of hulpmiddel te gebruiken, dan moet je dat niet voor je houden, maar het voorleggen aan je partner, misschien deelt hij of zij wel dezelfde fantasie, en dan gaat er een wereld voor jullie open. Samen een speeltje uitzoeken kan toch leuk zijn?

Het gebruik van speeltjes en andere hulpmiddelen wordt door miljoenen mensen gedaan in Nederland, en er zullen zonder twijfel veel sekstoys in nachtkastjes liggen. Jullie zullen hier zeker niet de enigen in zijn. Probeer uit wat jullie lekker vinden, en schroom vooral niet om wat nieuws te proberen, want op seksueel gebied ben je nooit uit geëxperimenteerd. Begin met een simpele toy, en als het niets is dan probeer je een andere.

Jezelf en elkaar ontdekken op seksueel gebied is in elke zin positief. Het gebruik van speeltjes kan daaraan bijdragen. Ieder mens heeft een plekje dat extra gevoelig aanvoelt, wat voor plekje vindt je partner lekker? We hebben hieronder een aantal sekstoys geplaatst waar makkelijk mee geëxperimenteerd kan worden. Ze worden in een discrete verpakking naar het door jou opgegeven bezorgadres verstuurd. Neem rustig de tijd om er eentje uit te zoeken, have fun!