Review time: Atlas G-Spot Vibrator

G-Spot Vibrator

Het kan ontzettend lastig zijn om een geschikt speeltje te vinden, zeker via het internet. Daarom zijn reviews van mede internetshoppers zo waardevol! CondoomEnzo heeft de fijnste klanten die graag reviews over onze producten willen schrijven! Lees hier de ervaringen van een studente, die voor het eerst het speeltje G-Spot Vibrator van CondoomEnzo heeft uitgeprobeerd:

Review Atlas Verwarmende G-spot Vibrator

Hallo allemaal, ik ben een 22-jarige student die het belangrijk vindt om bezig te zijn met haar eigen lichaam en daar hoort masturberen ook bij uiteraard! Voordat ik een toy uitkies scroll ik altijd graag door de producten heen en maak ik een keuze gebaseerd op uiterlijk en het doel van de toy. Vaak trekken de vibrators mij het meest aan en vooral als ze wat luxer zijn met verschillende standjes. Vandaar dat ik uiteindelijk voor de Atlas Verwarmende G-spot Vibrator ben gegaan.

Ik heb deze vibrator ongeveer een maand geleden aangeschaft bij Condoomenzo.nl. Ik vond het product er mooi en luxe uitzien en in de beschrijving stond aangegeven dat hij meerdere standjes bezit en verwarmend is. Dit waren al mijn eisen toen ik begon met iets uitkiezen. Zelf bezit ik meerdere vibrators, de meesten zijn vrij simpel en hebben ook niet veel leuke extra’s. Dit maakt het een wat saaiere ervaring. Ik ben nog niet zo lang bezig met mijn verzameling, vandaar dat ik eerst voor de wat ‘veiligere’ opties ben gegaan en nu wat meer durf te experimenteren.

Dit ging hand in hand met het verhuizen naar een studentenwoning. Zodra ik een plekje voor mijzelf had werd het steeds makkelijker om te kunnen masturberen en dus ook meer te experimenteren. Daarnaast vind ik het ook leuk om toys te gebruiken tijdens de seks, afhankelijk van wat mijn partner daar van vindt. Meestal kies ik dan ook voor een vibrator.

Uitpakken maar!

Toen ik mijn pakketje met de G-Spot Vibrator binnen kreeg heb ik hem meteen opengemaakt. De verpakking van de G-Spot Vibrator zag er mooi en luxe uit met gouden afwerkingen, net als de vibrator zelf. De instructies waren duidelijk en ik kon hem meteen gebruiken. De vibrator is donkerblauw met een gouden afwerking aan de onderkant. Hij heeft drie knopjes. Het eerste knopje is om de verwarmstand aan te passen, het tweede knopje is de aan-knop en met het derde knopje kan je de standen aanpassen. Hij heeft een vrij standaard formaat en hij oogt erg luxe.

Hij zag er ook precies hetzelfde uit als op de foto. Zelf bewaar ik hem onder mijn bed, maar je kan hem eigenlijk overal makkelijk opbergen. De batterijduur is erg lang en hij gaat goed een paar weken mee zonder hem op te laden. Je kan hem met een stekker opladen en dat vind ik persoonlijk veel fijner dan batterijen. Ook het schoonmaken van het product is erg makkelijk en kost weinig tijd. Met een beetje lauw water en toycleaner is hij meteen schoon!

Gebruik

Het gebruik van de G-Spot Vibrator is ook erg gemakkelijk. Hij ligt goed in de hand en hij is ook erg flexibel. Het leuke aan deze vibrator is dat je hem zowel inwendig als uitwendig kan gebruiken. Het is voor mij makkelijk om een orgasme te bereiken zonder dat ik hem inwendig gebruik, maar voor een betere ervaring is hij inwendig ook erg fijn. Ik had nog niet eerder een G-spot vibrator gebruikt, maar ik was erg verrast en enthousiast. Als je hem inwendig wil gebruiken dan zou ik wel aanraden om eerst goed opgewonden te raken, bijvoorbeeld tijdens de seks of als je al een tijdje gemasturbeerd hebt!

Ook is het gebruik van glijmiddel hierbij fijn! De vibrator heeft veel verschillende standjes, dus je kan met gemak kiezen wat je fijn vind. Zelf vind ik het fijn om een harder standje te gebruiken als je hem uitwendig gebruikt. Ook de verwarming is erg prettig voor inwendig gebruik en het geeft een heel natuurlijk gevoel. Ook de ribbels op de vibrator voelen erg realistisch aan. Ook maakt hij minder geluid dan mijn andere vibrators wat ik erg prettig vind als ik meer privacy wil.

Je betaalt misschien wat meer voor deze vibrator dan voor andere vibrators, maar het is zeker de moeite waard! Het product is luxer dan veel andere producten en hij is ook mooi om aan te zien. Ook het gebruiksgemak is erg goed en hij geeft mij genoeg uitdaging. Ik denk dat ik nog een lange tijd plezier ga hebben van deze toy en ik zou hem ook zeker aan iedereen aanraden!

Atlas Verwarmende G-Spot Vibrator

64,99 Incl. btw

De Atlas Verwarmende G-Spot Vibrator is een waterproof vibrator met 12 vibratiestanden (3 vibraties en 9 patronen). Zijn schacht heeft ribbels en een realistische eikel voor extra stimulatie tijdens het gebruik en dankzij de gebogen top raakt de Atlas gemakkelijk jouw G-spot.

Artikelnummer: _H_21677 Categorieën: , , ,
Meer informatie

Meer blogs lezen?

Wat een mooie ervaring en fijne uitgebreide review van de G-Spot Vibrator! Twijfel jij nog over een speeltje of een ander product van CondoomEnzo? Neem vooral contact met ons op! Dan kijken we samen wat de beste optie voor jou is. En onthoud: vandaag besteld, morgen in bed!