Hoe voorkom je dat je seksspeeltje minder fijn is dan je had gehoopt?

Review seksspeeltje minder fijn

Het is lastig nou eenmaal lastig om een seksspeeltje uit te zoeken. Er is immers zoveel keus! Hoe weet je nou wat er echt bij je past? En wat nou als je je enorm verheugd op je nieuwe speeltje, maar het eigenlijk een beetje tegenvalt of dat je lichaam er niet klaar voor lijkt? Dit laatste overkwam een van onze klanten, die hier graag over wil vertellen. Hieronder kun je haar uitgebreide review lezen over hoe ze haar seksspeeltje minder fijn vond de eerste keer.  

Review vibrator van een van onze klanten

“Als net afgestudeerde studente, ben ik gefocust op het maken van een carrière. De behoefte aan mannen is er zeker, maar ik ben nu vooral gefocust op mijzelf. Het kiezen van een seksspeeltje is voor mij nu dan ook puur voor mijn genot. Zodat ik mijzelf lekker kan verwennen wanneer en hoe vaak ik wil.

Ik heb deze vibrator gekozen, omdat ik zeer benieuwd ben naar de combinatie van zowel uitwendig als inwendige stimulatie.

Zodra ik hem besteld had kon ik niet wachten tot die binnen kwam. De bezorging was veel sneller dan ik had verwacht. Ik kreeg een berichtje van mijn huisgenoot, dat er een pakketje voor mij was. Zij had geen idee dat dit mijn nieuwe vibrator was. Een zeer discrete bezorging dus, iets wat ik altijd op prijs stel. 

De vibrator zat in een soort plastic vorm in een andere verpakking. De verpakking zelf was rustig, overzichtelijk en gaf alle informatie die je nodig heb. De plastic vorm, waarschijnlijk om de vibrator te beschermen tijdens de bezorging geeft een goedkope indruk. Dit doet af aan de uitstraling van het gehele product, de verpakking ziet er verzorgt uit maar het product zelf ook. 

Het is een discreet, gestileerd en smooth speeltje. De vol rode kleur, geeft een warm en waardevol gevoel. Het oogt zacht en toegankelijk, maar voelt tegelijkertijd glad en sterk. In vergelijking met andere speeltjes die ik in mijn bezit heb vind ik deze oprecht ook heel mooi, hij is subtiel, functioneel en zie er niet gelijk uit als een orgasme machine. 

Het speeltje bestaat eigenlijk uit twee delen die aan elkaar zitten. Een soort vibrator, voor inwendig gebruik en daar aan vast een soort kommetje met een uitsteekseltje in het midden, voor uitwendig gebruik. Ik weet niet of het is omdat het idee is dat dit moet voelen als of je gebeft wordt, maar het kommetje doet mij denken aan een cartoon mondje met een tongetje. Dit tongetje beweegt in verschillende standen op en neer en stimuleert de clitoris. Ik kan niet zeggen dat dit geheel geluidloos gebeurt, maar wel zacht genoeg dat mijn huisgenoten niet door hebben wat ik aan het doen ben.

Ik was heel benieuwd naar hoe dit zou werken in combinatie met de inwendige vibrator. Alleen toen ik het uit ging proberen, kwam ik gelijk bij een klein probleem. Als ik mijzelf opwind met een speeltje ben ik niet in een keer nat, pas als ik uitwendig genoeg gestimuleerd ben, kan ik mij goed ontspannen en genieten van inwendige stimulatie. Dit speeltje werkt eigenlijk andersom, je moet het eerst inwendig inbrengen voor dat je ook van de uitwendige stimulatie gebruik kunt maken. Ook met glijmiddel kon ik het speeltje niet vaginaal inbrengen. 

Dit was letterlijk en figuurlijk een anticlimax, ik had verwacht dat deze vibrator perfect zou zijn. Ik denk nog steeds dat dat zo is, alleen niet voor mij. Het speeltje heeft veel potentie voor een keihard orgasme, maar mij is het nog niet gelukt. Daarom ben ik ook zeker benieuwd naar meer speeltjes van deze lijn, de potentie is er ik moet alleen het speeltje vinden wat voor mij het beste werkt.”

Het is niet erg als een speeltje niet fijn is de eerste keer

Zoals er al eerder wordt aangegeven, kan het zijn dat een seksspeeltje niet helemaal bij je aansluit. Dat kan verschillende redenen hebben. Misschien dat je het niet zo goed durft om in te brengen. Misschien heb je niet het juiste glijmiddel om met het speeltje te gebruiken. Wellicht is het een impuls aankoop geweest en was je eigenlijk helemaal niet op zoek naar een inwendig speeltje maar wilde je juist iets hebben om de erogene zones te stimuleren, óp het lichaam. 

Weet waar je naar op zoek bent

Wat de reden ook is als het niet meteen lukt, het is voor heel veel mensen spannend om een seksspeeltje te gebruiken, zeker als het je eerste speeltje is! Het is goed, voordat je impulsaankopen doet, om eerst te kijken waar je nu eigenlijk precies naar op zoek bent. Pas als je dat weet, kun je een weloverwogen keuze maken en is de kans groter dat je een speeltje kiest wat perfect bij je past! Neem ook een voorbeeld aan deze review, en denk je in hoe een seksspeeltje te werk gaat. Moet je eerst uitwendig gestimuleerd worden voordat je van inwendige stimulatie kunt genieten? Dan is een uitwendige stimulator (zoals een vibrator) misschien een betere keuze voor jou.

Twijfel je nu echt over welk speeltje je het beste kunt kopen? Neem dan vooral anoniem contact met ons op, wij helpen je graag om het beste seksspeeltje voor je uit te zoeken!

Meer blogs lezen?

We hebben alle categorieën al eens eerder uitgelicht in de wintermaanden van ‘21. Zo hebben we dildo’s in het zonnetje gezet, vibrators, anale speeltjes en zelfs koppeltoys zijn aan bod geweest. Waar zou jij nog graag meer over lezen? We bloggen iedere maandag, so stay tuned!