Satisfyer gebruiken? 3 tips voor stap-voor-stap genot

Satisfyer gebruiken? 3 tips voor stap-voor-stap genot 1

Grote kans dat je al ooit gehoord hebt van een Satisfyer en Satisfyer gebruik. Maar voor het geval je nu denkt; what the heck is een satisfyer?! We leggen je het even uit. De satisfyer is de parel onder seksspeeltjes. Een prachtig gedesigned apparaatje dat op de wereld is geholpen om je meest gevoelige zones te stimuleren – op basis van luchtdruk. De Satisfyer heeft een prominent plekje in nachtkastjes over de hele wereld. Klinkt goed? Dat dachten we al. We vertellen je alles wat je moet weten en deze blog.

Voor wie is de Satisfyer bedoeld?

De Satisfyer is ontworpen om de gevoelige plekjes in, op en rond de vagina te stimuleren. Het is een toegankelijk apparaatje en eigenlijk geschikt voor iedereen. Zo is de Satisfyer te vinden op het nachtkastje van nieuwsgierige beginners, maar net zo goed in de kastlade van de doorgewinterde avonturier. Het perfecte seksspeeltje voor degenen die zichzelf willen verwennen, maar ook voor koppels die hun repertoire willen uitbreiden.

Satisyfer gebruik

Wat doet het apparaat precies

De Satisfyer gebruikt luchtdruktechnologie, waardoor er een soort vacuüm gecreëerd wordt dat heel zachtjes je erogene zones masseert. De Satisfyer heeft verschillende standjes met diverse luchtdruk intensiteit en diverse puls ritme. Dit zorgt ervoor dat je je orgasme rustig kunt opbouwen, van langzaam naar steeds intenser. Ondertussen raak je niks aan en doet de Satisfyer, die super comfortabel in je hand ligt, zijn werk. Het voelt bijna als een soort persoonlijke intieme masseur die precies weet wat jij lekker vindt.

Hoe je de Satisfyer het best kunt gebruiken

Om te genieten van Satisfyer gebruik, zijn er eigenlijk drie belangrijke ingrediënten: ontspannen, ontdekken en genieten. We vertellen je er meer over:

  • Ontspan: zorg dat je relaxed bent en zoek een comfortabel plekje op om lekker te genieten van een dosis zelfbevrediging. Neem je tijd! 
  • Ontdek: de Satisyfer heeft allerlei interessante standjes. Verschillende snelheden, patronen en intensiteiten waarmee je kunt spelen. Ontdek wat het beste voor jou werkt en probeer dit rustig op te bouwen. 
  • Geniet: Als je het juiste standje hebt gevonden, dan hoef jij alleen nog maar te genieten. Laat de Satisyfer zijn werk doen en focus op je sensaties. Adem diep in….. en uit! 
Satisfyer gebruik

Waarom je ‘m zou moeten proberen

We kunnen je beter vragen: waarom niet? Eerlijk gezegd; het leven is te kort voor middelmatig genot. Dit geldt voor zowel zelfbevrediging als seks met je partner. Natuurlijk is er een scala aan seksspeeltjes om te ontdekken, maar Satisfyer gebruik is toch echt anders. Het apparaat werkt namelijk met luchtdruktechnologie, wat compleet andere sensaties geeft in het lichaam. Kortom; de Satisfyer gooit wat olie op het vuur en gunt je een kans om jezelf op een nieuwe manier te leren kennen. Wie weet ga je wel genieten van plezier dat je nog nooit eerder hebt gevoeld. Enne, hij is trouwens ook waterdicht dus je kunt hem zelfs in bad of in de douche gebruiken voor een goede dosis me-time. 

Wat extra tips voor Satisyfer gebruik

Klaar om Satisfyer te ontdekken? Of misschien ligt de Satisfyer al standaard op je nachtkastje. Hier nog wat extra tips van ons: 

  • Begin langzaam en geef jezelf de tijd om te wennen aan de sensaties. Probeer je tepels ook eens.
  • Communicatie is key; ook wanneer je enkel met jezelf bezig bent. Luister naar wat je lichaam je vertelt. 
  • Experimenteer met verschillende settings of ga er eens bij zitten of staan en kijk wat het beste voor jou werkt. 
  • Combineer de het Satisfyer gebruik met andere vormen van stimulatie zoals dildo’s, buttplugs et cetera. voor een all-round ervaring.
  • Neem de Satisfyer mee in de slaapkamer voor een extra dimensie aan jullie vrijpartij als koppel

Waar positioneer je de Satisfyer?

Het apparaat is in principe ontworpen om de clitoris te stimuleren. Je plaatst de ronde opening van het apparaat over de clitoris, zodat deze volledig omsloten wordt door de siliconen rand van de Satisyfer. Zo kan de Satisfyer doen waar hij voor bedoeld is: een vacuüm-effect geven wat ervoor zorgt dat de luchtdrukstimulatie direct op de clitoris gericht wordt. Het vinden van de juiste positie kan een beetje experimenteren zijn. Probeer het apparaat lichtjes te bewegen totdat je een positie vindt die zowel comfortabel als plezierig voelt. 

Satisfyer gebruik

Creatief zijn met Satisfyer gebruik

Hoewel Satisfyer gebruik is bedoeld voor clitorale stimulatie, kun je er natuurlijk ook creatief mee zijn. Dit kan per persoon verschillen en hangt af van je eigen voorkeuren en de gevoeligheid van verschillende delen van je lichaam. Het verkennen van andere erogene zones, zoals de tepels of rond de anus, kan ook een spannende manier zijn om het apparaat te gebruiken. Tip: zorg ervoor dat je bij het Satisfyer gebruik het apparaat altijd schoon houdt. Zeker wanneer je tussen verschillende lichaamsdelen wisselt. 

Tja, misschien ben je ondertussen wel een beetje warm geworden… Bestel m dan snel en dan lig je morgen al te genieten van de luchtdruktechnologie. En rest ons nog één tip: Blijf experimenteren. Er is altijd iets nieuws te ontdekken in de wereld van seks.


Dit bericht is gepost in Toys. Bookmark de link.