Seks en warm weer

Seks en warm weer 1

Het is warm in Nederland en het wordt alleen maar warmer. We gaan deze week waarschijnlijk de tropische 30 graden aantikken! Voor de een genieten, voor de ander wat minder, maar iets waar we het allemaal over eens zijn: het is eigenlijk te warm voor seks. Gelukkig hebben wij een aantal geniale tips en standjes voor je op een rijtje gezet zodat je toch van de toch al hete seks kunt genieten zonder oververhit te raken.

Tips

Zo min mogelijk fysiek contact

Het klinkt misschien logisch, maar hoe minder fysiek contact je met je partner hebt, des te minder zweterig jullie beiden zullen worden. Ga daarom samen op zoek naar verschillende seksstandjes waarbij je niet meer lichamelijk contact met elkaar hebt dan nodig (of lees verder!). Het is fijn om jouw partner aan te raken of door hem of haar aangeraakt te worden, of gewoon lekker te knuffelen, maar dit is wel even een ander verhaal als het bloedheet buiten is.

Seks in de douche

Het voelt misschien in het begin een beetje onwennig aan, maar zodra jullie beiden niet meer alle kanten op glibberen is seks onder de douche de ideale manier om jullie hitte kwijt te raken. Denk er wel aan dat je de douche op koud zet 😉 Let er wel altijd op; water is geen glijmiddel(!) en daarom niet geschikt om te gebruiken voor de penetratie. Gebruik ook geen zeep of shampoo, dit is niet bedoeld voor inwendig gebruik. Ben je benieuwd welk glijmiddel het best bij jou past? Leer er meer over in onze blog.

IJsklontjes

Ik hoor je denken, wat moet ik in hemelsnaam met ijsklontjes? Geloof mij, ijsklontjes zijn niet alleen heerlijk verkoelend, maar ook zo ontzettend naughty tijdens de seks. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken tijdens het voorspel, het zoenen of de orale seks. Gebruik ze om je lief helemaal loco te maken. Laat een ijsklontje van de navel naar de binnenkant van de benen glijden of laat je helemaal gek pijpen of beffen wanneer je partner een ijskoud klontje in de mond heeft. De sensaties die jij en je partner zullen voelen, zullen ongekend (en heerlijk koel) zijn.

Standjes

We snappen dat misschien niet alle (namen van de) standjes die we voor je hebben gevonden kent. Daarom hebben we duidelijke uitleg geschreven bij ieder standje, zowel voor degene die de penetratie ontvangt en degene die penetreert. We hebben deze categorieën ‘man’ (penetreert) en ‘vrouw’ (ontvanger) genoemd. Het is echter niet zo dat de vrouw altijd wordt gepenetreerd of dat de man altijd degene is die penetreert. Zo heb je bijvoorbeeld bij homoseksuele stelletjes twee vrouwen of twee mannen. Hier komt het dus voor dat een vrouw kan penetreren met een voorbinddildo, of dat een man wordt gepenetreerd door zijn vriend/partner. Ook voelt niet iedereen die geboren is met een vagina zich automatisch een vrouw of iemand die geboren is met een penis een man. Wij zullen hierover binnenkort ook een blog schrijven! Wil je nu al meer weten of loop je tegen je eigen seksualiteit aan? Bij Iedereenisanders kun je meer lezen en leren over genderidentiteiten en je eigen vragen stellen.

Doggystyle

The doggy, wie kent ‘m niet? Hét standje waar ieder hartje harder van gaat kloppen. Maar wat maakt de doggystyle nou ideaal tijdens het warme weer? Je hebt niet alleen weinig lichamelijk contact met elkaar, maar er is ook nog eens gebleken dat de meeste mannen het snelst tot een hoogtepunt komen bij dit standje! Dit betekent dus dat de seks minder lang duurt (en je dus ook minder kans hebt om te zweten!). Zo’n vluggertje is ideaal als je een kwartier later een videomeeting hebt van het werk en je geen tijd hebt om je op te frissen. Niemand die het aan je ziet dat je net hete seks hebt gehad. Vind je het nou niet zo erg om bezweet te raken maar raak je liever niet oververhit? Check dan de andere standjes eens uit.

Uitvoering

Je gaat op je handen en knieën op bed of de grond zitten. Je partner komt achter je zitten en pakt je stevig bij je heupen vast, terwijl hij je van achter neemt met zijn penis (of zij met de voorbinddildo). Maak een holle rug zodat je partner zo diep mogelijk kan komen. Dít is genieten.

Je partner zit voor je op handen en knieën. Jij hebt de eervolle taak om achter je partner te gaan zitten, hem/haar bij de heupen te pakken en je penis/voorbinddildo naar binnen te brengen. Merk je aan je partner dat hij of zij aan het genieten is? Dan ben je lekker bezig. Vergeet ook niet een beetje liefde te tonen aan die geweldige derrière voor je neus.

 

Pretzel

Ah, de pretzel. Een geniale naam voor een geniaal standje. Je kunt ‘m in bed uitvoeren, maar is ook perfect voor op een koude vloer. Zo koel je meteen op een effectieve manier af! Ook is er (letterlijk) ruimte om jezelf of de ander helemaal gek te maken met je vingers. Je hoeft gelukkig niet lenig te zijn voor dit standje, en dat is altijd fijn, niemand heeft tijd en zin om volle bak te moeten stretchen voor de seks!

Uitvoering

Ga op je zij liggen, en laat je partner op de binnenkant van je been zitten (of je nou linksom of rechtsom ligt, dat maakt helemaal niets uit!). Gooi het been waar je partner niet op zit om zijn middel en laat hem (of haar met voorbinddildo) bij je naar binnen gaan. De ander zal het stootwerk doen, maar jij zorgt voor het grandioze uitzicht. Maak je partner wild door aan jezelf te zitten, vergeet bijvoorbeeld je tepels niet en lik je lippen af terwijl je de ander aankijkt.

Terwijl je partner op zijn of haar haar zij ligt, ga jij op de binnenkant van het been zitten (natuurlijk niet met je volle gewicht, zoek steun met je knieën langs zijn/haar lichaam op de grond). Zodra je partner het andere been om je heen heeft geslagen, heb je vrij spel. Nu is het een kwestie van genieten van jezelf en de ander terwijl je je lief hard of juist teder en zacht neemt.

 

Staande doggystyle

Er bestaan verschillende varianten op de doggy, waaronder de staande doggystyle. Deze is niet alleen ideaal voor warm weer, maar ook voor een vluggertje, of juist een stiekeme beurt. Of onder de douche! De ervaring leert (ja, je leest het goed, trial en error was een harde leermeester) dat je het beste met beide voeten op de vloer kunt blijven.

Uitvoering

Het is voor jou belangrijk om niet om te vallen als je partner je van achter neemt. Waar je tijdens de normale doggystyle steun kunt vinden bij de grond, heb je dat nu niet. Het makkelijkst is om steun te zoeken bij een muur of kast of iets dergelijks. Of je partner moet je héél goed vasthouden. Is je partner een kop groter dan dat jij bent? Ga dan op je tenen staan zodat hij/zij er goed bij kan. Is je partner juist kleiner of even groot dan dat jij bent? Zak dan een beetje door je knieën heen. Zo kunnen jullie beiden goed genieten van de penetratie.

Deze lijkt op de normale doggystyle, het enige verschil is dat jullie nu staan. Je gaat achter je partner staan en neemt hem/haar van achteren. Het voordeel van deze variant is dat je heel makkelijk bij de geslachtsdelen van je partner kunt komen. En een (zuig)zoen in de nek kan ook zeker geen kwaad 😉

 

The superman

De superman (of superwoman) is perfect als jullie gebruik willen maken van alle mogelijke oppervlaktes in het huis. Stel je voor hoe het zou voelen als je met je naakte bovenlichaam op het ijskoude aanrecht ligt. Ook nu hebben jullie niet veel direct lichamelijk contact, alleen waar dat echt nodig is.

Uitvoering

Je gaat met je bovenlichaam op een (koele) oppervlakte liggen, zoals bijvoorbeeld het aanrecht in de keuken. Zorg er wel voor dat je ongeveer op heuphoogte van je partner ligt, zo voorkom je een hoop rug- en knieproblemen. Om het plaatje af te maken, maak je een vuist, steek je deze naar voren en zingt de superman themesong. Dit laatste is optioneel.

Dit standje lijkt wel een beetje op de staande doggy, al staat je partner nu niet met zijn/haar voeten op de grond. Het bovenlichaam van je partner leunt op een oppervlakte ter hoogte van jouw heup. Zo kun jij makkelijk met je penis (of voorbinddildo) bij je partner van achter naar binnen. Hou je partner wel goed bij de heupen vast, anders stoot je hem/haar de hele keuken door.

 

The butterfly

Door de butterfly heb je niet alleen nauwelijks contact met jullie bovenlichamen, maar het geeft de persoon met de penis of voorbinddildo een fenomenaal uitzicht. En de ander kan met de heupen de ideale penetratiehoek bepalen. Count me in!

Uitvoering

Terwijl je partner op zijn knieën zit, ga jij met je onderlichaam op zijn schoot zitten. Je gaat echter niet rechtop zitten, maar leunt met je bovenlichaam achterover op het bed (of de grond). Door met je onderlichaam op zijn schoot te zitten, kan hij/zij bij je naar binnen. Hoe holler jij jouw rug maakt, des te dieper je partner bij je naar binnen kan komen. Beweeg ook vooral met de stootbewegingen mee, dit zal niet alleen voor jou beter voelen, maar ook voor je partner.

Ga op je knieën zitten en laat je partner op je schoot zitten. Grijp je partner bij de heupen en houdt stevig vast terwijl hij/zij achterover op het bed gaat liggen. Doordat het onderlichaam van je partner op je schoot ligt, kun jij je penis/voorbinddildo gemakkelijk bij je partner naar binnen schuiven.

 

Door deze standjes en tips in je achterhoofd te houden, kom jij die hete dagen wel door. Oké dan, allerlaatste tip: vergeet niet genoeg te drinken! Er is niets zo verfrissend als een koud glad limonade of water na een hete vrijpartij.
Hou je nou niet van penetratie of vind je het nog te eng? Seks is veel meer dan alleen penetratie, er zijn zo ongelofelijk veel manieren om te genieten van jezelf en je partner! In deze blog vertellen we hier meer over.

Meer blogs lezen?

Zijn dingen je nog niet duidelijk of ben je nieuwsgierig geworden? Of is er een onderwerp waar jij graag meer over wilt weten? Je kunt ons altijd een berichtje sturen met je vraag, opmerking of suggestie. We bloggen iedere maandag, so stay tuned voor de volgende! (bronnen: buienradar, womenshealth, manners)