Seksspelletje spelen met je partner

Seksspelletje

Soms heeft je relatie even wat extra pit nodig om die vlam weer aan te wakkeren. Of jullie nu samen op zoek zijn naar iets waardoor jullie weer naar elkaar verlangen, uit een sleur willen komen of gewoon iets nieuws willen proberen, dan zijn seksspelletjes precies wat jullie en jullie relatie nodig hebben. En wil je nou geen nieuw seksspel aanschaffen? Dat snappen wij volkomen, daarom gebruiken we voor de spelletjes alleen maar huis-, tuin- en keukengereedschap! Reken maar dat jij deze spullen in huis hebt 😉

Dobbelen maar!

Iedereen heeft wel een setje dobbelstenen in huis. Er bestaan speciale seksdobbelstenen, maar dit spel kun je ook prima met twee normale dobbelstenen spelen. Van de ene dobbelsteen wijs je aan ieder aantal ogen een opdracht. En de andere dobbelsteen staat voor een plek op het lichaam. Hieruit kunnen de gekste en opwindendste combinaties komen rollen. Een opdracht zou kunnen zijn likken, zuigen, (zachtjes) bijten of zoenen. Zo kunnen er dus spannende situaties komen waarbij jij je partner in zijn of haar lies moet likken of waarbij jouw partner je zachtjes in je oorlel moet bijten. Reken maar dat jullie rode oortjes van dit seksspelletje zullen krijgen! 

Ben wie je wilt zijn

Het rollenspel, een van de meest bekende niet-traditionele slaapkamer activiteiten en wordt vaak geassocieerd met BDSM. Maar dit seksspelletje hoeft echt niet aan de extreme kant te zitten, het is net wat jullie zelf leuk en lekker vinden! Waan jezelf eens in een andere rol en wees een dominant of juist onderdanig in de slaapkamer. Trek een speciale outfit aan waarvan je weet dat je partner helemaal gek wordt en houd je in je rol. 

Temperature play

Zorg dat je airco lekker staat te blazen, want het gaat heet worden in jullie slaapkamer. Door aan temperature play te doen, prikkel je je voel zintuigen door verschillende temperaturen op het lichaam te gebruiken. Je kunt hierbij denken aan ijsblokjes die je in de hals van je partner naar beneden kan laten glijden of (massage) kaarsen. Van deze kaarsen kun je de wax op het lichaam laten druppelen, want ongekende sensaties geeft. Er bestaan ook crèmepjes en (massage)gels die heet of juist ijskoud kunnen aanvoelen. Door te spelen met deze temperatuurwisselen, blijven je zintuigen op scherp staan waardoor je alles 10x zo intens ervaart. Zeker het proberen waard. 

Strippoker

Een echte klassieker! Strippoker is ook prima met z’n tweeën te spelen, maar is natuurlijk ook spannend om met bijvoorbeeld nog een stelletje te doen. Iedere keer dat jij verliest, moet je een kledingstuk uitdoen. Hoe langer het spel duurt, des te meer kleren je uit zult moeten doen. Als je het echt spannend wilt maken, doe je dit op de meest sensuele manier om de ander goed te teasen. Heb je geen pokerset in huis of ken je de regels niet zo goed? Geen nood! In dat geval kun je ook een stripquiz doen. Hierbij stel je telkens vragen aan elkaar, over jezelf bijvoorbeeld, en als de ander het fout heeft, moet er een kledingstuk uit. Lijkt op poker, maar dan zonder de regels én je leert elkaar nog eens beter kennen. 

Fantastische fantasieën 

Iedereen heeft wel een bepaalde fantasie of wens als het op seks en intimiteit aankomt. Misschien dat je graag eens anaal wilt proberen, wilt doen alsof je iemand anders bent of heb je een stiekeme fetisj. Geloof ons, iedereen loopt met bepaalde fantasieën rond, de ene groter dan de andere. Met dit seksspelletje mogen jullie beiden 5 fantasieën opschrijven en deze in een bakje doen. Iedere keer als jullie dit spel willen spelen, worden een van deze papiertjes uit de bak gehaald, en komt jouw fantasie uit! Praat natuurlijk wel eerst goed met elkaar over hetgeen wat er is opgeschreven en zorg dat jullie het beiden willen. Saai in de slaapkamer? Niet bij jullie!

Durf of liever de waarheid?

Dit kun je zo spannend en opwindend maken als jullie zelf willen. Probeer dingen te vragen van de ander die jullie beiden opwinden. Misschien heb jij altijd al wel eens je (seks)partner erotisch willen fotograferen, of zou je graag willen dat de ander sensueel voor je stript. Daag elkaar uit om nieuwe dingen te ontdekken en doen, daar is dit het ultieme moment voor! Een leuke variant op dit seksspelletje is spin the bottle. Dit is wel wat leuker om bijvoorbeeld met een ander koppel te doen. Geef van te voren de durfopdracht of waarheidsvraag, draai dan aan een fles die op de grond ligt, en naar wie deze wijst, moet opdracht uitvoeren of vraag beantwoorden. Durft deze dat niet of klopt het antwoord niet? Dan zit hier een straf aan verbonden. En deze straf kan natuurlijk zelf ook al hartstikke spannend zijn. 

Vastbinden 

De polsen aan elkaar gebonden, enkels gespreid aan het voeteneind. Je kunt geen kant op. Alleen jouw partner is nog in staat zich te bewegen en jou aan te raken op plekken waar je helemaal wild van wordt. Totaal overgeleverd aan de ander, kun jij alleen maar ondergaan wat de ander voor spannends in gedachten heeft. Het vastbinden van je partner of het zelf vastgebonden zijn, kan ontzettend opwindend zijn. Door je onderdanig voelen, of juist de macht over de ander bezitten, kunnen er beestachtige oergevoelens omhoog komen die jullie seksleven naar een geheel ander niveau kan tillen. Willen jullie het nog spannender maken? Bind dan ook een blinddoek om. Dan ben je pas echt overgeleverd aan de ander. Zorg er wel voor dat dit altijd gebeurt als jullie dit allebei willen én spreek een safeword af. Veiligheid blijft altijd voorop staan.

Slagroom en ijs

Wacht, wat? Oh ja zeker! Sommige mensen vinden het maar niets, eten gebruiken in de slaapkamer, maar het kan ook iets heel spannends zijn. Zo kun je slagroom op je partner spuiten of ijs over elkaar heen laten smelten wat je er vervolgens aflikt. Hét seksspelletje om elkaars lichaam eens echt goed te leren kennen. En als kers op de taart, kun je ook kersen gebruiken, of andere stukjes fruit waar jullie verzot op zijn. Misschien wel handig om van te voren even een handdoek of zeil over het bed heen te leggen zodat er geen vlekken in het beddengoed komen.

Bodypaint

Wat is er spannender dan aan elkaar te zitten, precies, niks! Bodypaint geeft jullie het ultieme excuus om elkaar aan te raken. Je lief helemaal onder kliederen met bodypaint, de handen van je partner over je eigen lichaam voelen, dat is ultiem genieten. Sommige koppels gaan nog een stapje verder en leggen een groot wit doek op de grond of op het bed, en hebben dan, ondergeschilderd en wel, seks met elkaar. Zo maken jij en je partner met dit seksspelletje de mooiste abstracte kunst die je gerust in je woonkamer kunt hangen. Iedere keer dat jullie samen op de bank zitten en ernaar kijken, kunnen jullie weer wegdromen over die ene hete nacht. En wanneer bezoek vraagt waar jullie je mooie kunstwerk vandaan hebben, kunnen jullie naar alle waarheid en met een grote knipoog vertellen dat jullie het zelf samen hebben gemaakt. Jullie geheimpje. 

Meer blogs lezen?

Krijg jij geen genoeg van onze blogs? We geven je geen ongelijk! We hebben al veel verschillende onderwerpen behandeld, denk bijvoorbeeld aan onze blog over de eerst keer of over erectieproblemen. Wil jij graag meer lezen over een bepaald thema? Laat het ons weten! We bloggen iedere maandag, so stay tuned!