10 spannende seks locaties

Spannende seks locatie top 10

De kans bestaat dat je op seksueel gebied toe bent aan iets nieuws, aan iets anders. Iets spannends. En dat is helemaal oké! Het kan al een enorme boost geven aan jouw seksleven om het een keer ergens anders te doen dan de veilige slaapkamer. Daarom hebben wij, speciaal voor jou, 10 spannende seks locaties op een rijtje gezet waar je heerlijk met je lief kunt viespeuken!

Welke spannende seks locatie is jouw favoriet?

In willekeurige volgorde hebben we 10 spannende en gave plekken bedacht die je niet mag missen. Zie het als de bucket list voor stelletjes. 

1. De bosjes in het park

Hoe spannend is het dan om eens seks te hebben met je partner terwijl je ieder moment betrapt kan worden! Out in the open, maar toch lekker beschut in de bosjes. Dat is toch een fantastische seks locatie? Let er wel op dat je niet in een speeltuintje ligt te rotzooien, zo hou je het wel kindvriendelijk. 

2. In de auto 

Dit kan je eigen auto, die van je lief of misschien wel de auto van een van je ouders zijn. Reken maar dat het fouter en stouter aanvoelt als het niet jouw eigen auto is. Vergeet naderhand niet je condooms weer op te ruimen, zodat niemand meer achter jouw avontuurtjes kan komen.

3. Je favoriete kroeg

Van flirten aan de bar, naar een potje seks op de wc. Geen wonder dat deze kroeg bij jou in de top 3 staat! Mooie herinneringen opbouwen, daar houden we van. Kies wel voor een schone wc, wel zo fijn. 

4. Jacuzzi 

Het is even wennen én het is belangrijk dat er met penetratie goed veel glijmiddel wordt gebruikt (en nee, water is geen glijmiddel), maar dan heb je ook wat. Heerlijk omringd door warmte en bubbels, wat wil je nog meer? Zorg er wel voor dat er niet te veel water over de rand klotst, anders komt iedereen erachter wat je aan het doen bent.

5. In de bioscoop

Je waant je volledige privacy in zo’n donkere hal die vol zit met andere mensen. Luide muziek en niemand die op je let. Het ideale moment om eens lekker aan je partner te zitten. Penetratie zit er niet echt in, maar je kunt elkaar al wel opgewonden maken en het eventueel in de pauze op de wc afmaken. 

6. Festival

Langzaam maar zeker mogen ze weer, festivals! Hét moment om lekker een dixie met je fixie op te zoeken. Dit is dan ook een zee gewilde en spannende seks locatie.

7. Strand

Ah, het strand. De duinen, de zee, de zon, het zand.. Oh ja, het zand. Hoewel het fantastisch spannend is om het op het strand te doen, in je eigen privé duin, komt er wel overal zand te zitten. En dan bedoelen we ook echt, overal. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben!

8. Camping in de tent

Hoewel je je in een eigen kamer waant, zijn die tentdoeken toch behoorlijk dun. Al jouw campingburen kunnen jou en je lief dus horen rampetampen. Dit verhoogt de adrenaline behoorlijk en maakt voor een sensationeel kampvuurverhaal. 

9. Op de keukentafel

Het zal je verbazen hoe weinig er aan deze plek wordt gedacht om seks te hebben. Terwijl het in je eigen huis staat! En toch is het een change of scenery, even een andere plek om te veranderen in een beest met je partner. 

10. Op de wasmachine

Nog een vergeten pareltje in huis, de wasmachine! Gooi die was lekker aan de kant, het is jouw beurt om een goeie beurt te krijgen. En dan moet hij natuurlijk wel aan staan hè, die centrifugerende setting is nog nooit zo lekker geweest. 

Meer blogs lezen?

Dit waren de 10 spannende seks locaties die we voor je in petto hadden. Wil jij graag meer lezen over standjes en dergelijke? We hebben ook blogs over welke standjes het beste zijn met warm weer en hoe je het beste kunt deepthroaten. We bloggen iedere maandag, so stay tuned!