Spiegeltje, spiegeltje aan de wand(vibrator)

Wand vibrator

Ze zijn tegenwoordig helemaal hip en niet meer uit je nachtkastje weg te denken. De magische wand vibrator. Maar, waarom zijn ze zo populair? En waar komt de wand vibrator vandaan?

Er was eens..

Er was eens een massageapparaatje in een land hier ver vandaan. Massageapparaatje werd gebruikt om pijnlijke spieren te masseren. Deze magische toverstaf zorgde namelijk voor fijne trillingen, waardoor als bij toverslag de spierpijn werd genezen. Maar massageapparaatje zag niet alleen fysieke pijn, maar ook frustraties in de slaapkamer. Hier werd het apparaatje heel verdrietig van, hoe kon hij mensen nog gelukkiger maken? Massageapparaatje was radeloos en wist niet wat hij moest doen. Tot er plots een slimme seksuologe dacht, hoe zou ik dit verdrietige massageapparaatje kunnen helpen? Betty Dodson dacht diep na en wist toen ze hoe ze massageapparaatje weer gelukkig kon maken. Ze liet de hele wereld weten hoe je dit massageapparaat, wat daarna Wand Massager werd genoemd, ook voor hele andere (leukere) dingen kon gebruiken. Wand Massager was zo blij dat hij anderen kon plezieren! En zo leefde iedereen nog lang en wel heel erg gelukkig.

Wat is er zo magisch aan?

Oké, zo is het misschien niet helemaal precies gegaan, maar wel heeft onze Betty eerst de VS laten kennis maken met de wand massager als wand vibrator en vervolgens de rest van de wereld. Wel leuk hoor jongens, zo’n sprookje, maar wat maakt de wand vibrator nou zo anders dan alle andere vibrators?

The bigger the better

Allereerst zijn ze een stuk groter dan de gemiddelde vibrator (al bestaan er ook mini varianten van). Hierdoor hebben ze een krachtigere motor en dus veel meer power. Deze motor kun je op verschillende manieren opladen, al hangt dat wel van de wand massager af. De een werkt op batterij, bij de andere kun je een snoer gebruiken en er zijn ook nog wands waarvan je de accu los kunt opladen. Dan heb je ook nog vibrators die je met een afstandsbediening kunt bedienen, wat heeft dit speeltje niet?

Meerdere functies

De wand massager is verder perfect om te gebruiken als vibrator door de vele standjes die erop zitten. De krachtige motor zorgt ervoor dat iedere trilling jouw intieme plekjes moeiteloos raakt. Wand massagers zijn oorspronkelijk ontwikkeld om pijnlijke spieren te masseren die je moeilijk zelf kunt bereiken, zoals je onderrug en schouders. Je kunt ze dus ook perfect gebruiken op andere delen op je lichaam als ‘normaal’ massageapparaat!

Voor iedereen

De wand heeft, vanwege zijn massage geschiedenis, een unieke vorm en een vibrerende kop. Door deze kop kun je bij de meeste wand vibrators verschillende opzetstukken gebruiken. Dit zijn siliconen sleeves die je over de kop van je wand massager kunt doen. Zo heb je sleeves met veel grote ribbels, of opzetstukken die de vorm hebben van een penis of met anal beads, zodat je ze ook kunt gebruiken voor penetratie! Deze wands zijn dus echt wel van alle markten thuis.

Maar écht voor iedereen

De meeste vibrators zijn ontwikkeld om penetratie na te bootsen, of hebben de vorm van een penis. Maar niet iedereen vindt dit even fijn of lekker, en dat maakt de wand vibrator ideaal. De kop van de wand massager kun je tegen de clitoris aanhouden wat voor ongekende sensaties zorgt. Maar door de unieke vorm is hij voor zowel mannen als vrouwen te geschikt! Waar een normale vibrator eigenlijk alleen is geschikt voor de clitoris of voor vaginale penetratie, kun je een wand vibrator ook gebruiken voor de tepels, hals, ballen of penis.

De natte droom van Assepoester

Als laatst is dit speeltje ook nog eens ontzettend makkelijk schoon te maken. Bij sommige is dit haast té makkelijk. Je haalt namelijk het siliconen opzetstuk van je wand af en maakt hem daarna schoon met toycleaner en/of water. Je hoeft dus niet met je speeltje over de gang heen te banjeren, je hoeft niet bang te zijn dat je iemand tegenkomt en dan stamelend moet uitleggen wat je in je handen hebt. Lees hier meer over het schoonmaken en houden van je seksspeeltjes.

Ik ben om, waar koop ik zo’n toverstaf?

Hier natuurlijk! CondoomEnzo heeft een groots assortiment aan wand vibrators en opzetstukken, welke wand is jouw favoriet? Klik hier voor onze volledige wand vibrator collectie.

Meer blogs lezen

Heb jij net jouw nieuwe wand besteld en wil je de tijd dat je op je bestelling moet wachten opvullen met het lezen van leuke blogs? Heb je bijvoorbeeld ons interview met Kim Holland al gelezen, of wat dacht je van onze jolige blog over jodelende odols? We bloggen iedere maandag, so stay tuned!