Teasen en plagen maakt kusjes vragen! 5 manieren waarop jij de ander helemaal gek kan maken

Teasen

Teasen is een heerlijke en leuke manier om iemand te versieren. Flirten gaat dan als bijna vanzelf en er ontstaat een spannende sfeer tussen jullie. En een spannende sfeer kan wanneer jullie dat willen omslaan in een sensuele of seksuele sfeer. Om je een handje op weg te helpen, geven wij 5 manieren waarop je gemakkelijk kunt teasen!

Prikkel de ander met seksuele woordjes

Hoe kun je het best iemand seksueel opwinden? Niet heel erg verrassend, door de ander seksueel te plagen of teasen met prikkelende woordjes! Dit kun je doen door: 

 • Draai de woorden van de ander om. Een voorbeeld: ‘jij zou dit wel met mij willen doen? Dat wil ik ook met jou doen!’
 • Dirty talk doet het ook altijd goed. Je kunt bijvoorbeeld zeggen: ‘je hebt geen idee wat ik allemaal met je wil doen’
 • Doen alsof je de hints van de ander niet begrijpt. Hiermee creëer je een soort verlangen van de ander naar jou. Komt de ander op je af om je te zoenen, draai dan bijvoorbeeld je hoofd weg en begin over het weer. Reken maar dat de ander helemaal gek wordt van verlangen als het op die manier wordt uitgesteld!
 • Raak de ander aan op een sensuele manier die prikkelend is, maar niet meteen teveel weggeeft. Dit zijn dus vaak korte aanrakingen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door kort even over de arm van de ander te strelen maar dan je hand snel weer wegtrekken. Of door te zeggen dat iemand lekker ruikt terwijl je kort even met je neus in de hals van de ander zit. 
 • Trek uitdagende kleren aan. Je kunt iemand namelijk niet alleen met woordjes of aanrakingen prikkelen, maar ook zeker visueel. En reken maar dat jij een lust voor het oog bent als je je uitdagend voor de ander kleed!

Het teasen of seksueel plagen heeft een simpel doel. Je wilt de ander opwinden of helemaal gek maken van verlangen. Dat doe je dus door niet te snel mee te gaan met de wensen of het verlangen van de ander. Korte aanrakingen, van onderwerp veranderen of extra je best te doen om er nóg verleidelijker uit te zien dan normaal. 

Bij teasen hoort hard to get spelen

Het fenomeen is je vast niet onbekend, hard to get. Dit is niet alleen een vorm van teasen, maar ook een soort test. Door hard to get te spelen, kun je zien of iemand met overgave en vol verlangen voor jou kiest, of toch eigenlijk wel snel afhaakt. Dat laatste wil je natuurlijk niet. 

Wanneer je hard to get wilt spelen, is het vooral belangrijk om het rustig aan te doen. Voor je gevoel misschien slower dan slow. Bedwing jezelf door niet toe te geven aan je eigen lusten, maar houdt het juist een beetje af. Blijf teasen door niet meteen bovenop de ander te duiken, maar de ander juist een beetje te laten zweten. Op deze manier loopt de seksuele spanning alleen nog maar verder en verder op. 

Er zijn een aantal manieren waarop je hard to get kunt spelen:

 • Flirten met iemand anders dan degene met wie je wilt zijn. Op die manier maak je de ander hartstikke jaloers, waardoor er alleen nog maar harder voor je wordt gevochten. Let hiermee wel echt op dat je het niet te veel uit de hand laat lopen. Doe geen dingen waarvan je ook niet wil dat de ander het zou doen, en kwets elkaar ook niet
 • Doe alsof je de ander wilt zoenen, maar trek je dan weer terug. Dit kun je met iedere seksuele handeling doen. Iets sensueels fluisteren in het oor van de ander en dan weer weglopen. Het bovenbeen strelen van de ander en dan je hand snel weer weghalen
 • Vermijd de plekjes waarvan je weet dat de ander het fijn of lekker vindt als je eraan zit. De erogene zones zijn over het algemeen plekken die je zeker moet vermijden, tijdens het teasen dan. Leg je hand bijvoorbeeld op de wang van de ander, en laat de vingers langzaam naar beneden glijden, tot je aankomt bij hals en vlak voor je bij de tepels komt haal je je vingers weer weg. Tepels zijn vaak ontzettend gevoelig en hiermee wordt het verlangen van de ander naar jou alleen nog maar groter
 • Vertraag alles. Het voorspel, de innuendos, de manier waarop je beweegt. Doe alsof jullie moment samen in slowmotion is. Door die vertraging loopt de spanning nog veel meer op tussen jullie tweetjes

Doe de ander na

Humor is een van de manieren om te ontspannen en om van ongemakkelijkheid af te komen. Sommigen hebben een leuk accent, bepaalde stopwoordjes of trekjes waarvan ze zich niet eens bewust zijn. Dit kun je dan overdreven nadoen. Het werkt vaak goed om te laten zien hoe absurd of komisch de ander kan zijn. Is iemand heel overdreven aan het lachen om jouw grapjes, dan doe jij dat nog veel harder. Laat zien dat jij in de gaten hebt dat de ander into you is! Doe de ander na, maar wel altijd met een glimlach. Laat zien dat je het niet beledigend bedoeld, maar echt als grapje. 

Beschuldig de ander op een seksuele manier

Teasen is een manier van vermaak, het prikkelen van elkaar en het creëren van een seksuele sfeer. Door de ander ergens seksueel van te beschuldigen, leg je de nadruk op de seksuele spanning tussen jullie in. Voorbeelden zijn:

 • Ik heb het wel door dat je naar mijn kont zit te kijken, kun je het goed zien?
 • Ho ho, even rustig aan nu, we kennen elkaar pas net hè!
 • Ik zie je wel denken, aan wat voor vieze gedachte moest je nu weer denken?
 • Ik heb wel in de gaten dat je dit te dagdromen, gaat het weer over mij?
 • Ik zie wat je aan het doen bent, maar dit gaat zo natuurlijk niet werken!

Ga niet te gemakkelijk mee in wat de ander zegt

Tegenover teasen staat pleasen. Please de ander niet te snel en gemakkelijk wanneer jij nog graag de seksuele spanning wilt opvoeren. Blijf wat tegengas geven, zo zal de ander zijn/haar best moeten blijven doen om jou te winnen. Deze weerstand zorgt voor twijfel en zelfs een beetje onzekerheid bij de ander, dit zorgt er juist voor dat de ander nog harder wilt werken voor jouw aandacht. Niets is zo vleiend als wanneer iemand zich duidelijk aan het uitsloven is voor jou. En daar mag je best van genieten! Manieren waarop je de ander er echt voor laat werken zijn:

 • Ga fysiek met je rug naar de ander toe zitten. Laat met je lichaamstaal zien dat je niet zomaar met de ander mee naar huis gaat maar dat er echt voor moet worden gewerkt
 • Zeg niet altijd meteen ja als de ander iets zegt of wilt
 • Kom op voor je eigen mening en biedt weerstand aan wat de ander vindt

Let altijd op de lichaamstaal van de ander

Teasen hoort leuk te zijn, let daarom goed op hoe de ander reageert op jouw getease. Merk je dat de ander het echt niet leuk vindt of zich bijvoorbeeld afgewezen voelt? Leg dan uit wat je aan het doen bent en waarom je graag wilt teasen. Sommige mensen vinden het lastig om te zien wanneer iemand teased of wanneer iemand zich gewoon niet netjes gedraagt. Blijf daarom altijd met elkaar praten over wat jullie willen en fijn vinden. 

Meer blogs lezen?

De onderwerpen van onze blogs lopen ontzettend uiteen. Zo hebben we het over PRIDE gehad, een interview gehouden met iemand die transgender is en schrijven we over alles wat met seks, het lichaam en seksualiteit te maken heeft. Welk onderwerp mis jij nog? Laat het ons vooral weten. We bloggen iedere maandag, so stay tuned!