Terugblik 2020

Happy New Year

Wat een bizar en bewogen jaar is het voor ons landje (en natuurlijk de rest van de wereld) geweest. De Covid-19 uitbraak, feesten die niet door konden gaan, examens die gecanceld werden, de run op wc-papier, de horeca die dicht moest en de overbelaste zorg. Er is een hoop gebeurd waar we allemaal op de een of andere manier mee te maken hebben gekregen. Maar er is ook een hoop gebeurt voor onze website, CondoomEnzo. Laten we er even samen bij stilstaan en daarna 2020 achter ons laten.

Onze eigen Condo

Condo is de mascotte van CondoomEnzo, het condoompje die je ongetwijfeld al een paar keer op de website bent tegengekomen. Condo heeft het afgelopen jaar niet alleen meer vorm, maar ook meer gezichten gekregen. Zo heeft hij een vampierenpak gekregen tijdens Halloween, een mutsje voor de winter en kreeg hij een heerlijk verkoelend drankje voor in de zomer. Ook helpt Condo jou op weg bij het afrekenproces van jouw bestelling, hoe fijn is dat! Wil je meer weten over hoe Condo en de website CondoomEnzo zijn ontstaan? Lees dan vooral het interview met de eigenaar van CondoomEnzo nog eens terug, wie weet voel jij je wel geïnspireerd om je ook in te zetten voor de LGBT+ community!

Onze producten

Ook heeft CondoomEnzo niet stilgezeten met het aanvullen van haar productenassortiment. Wanneer er een nieuwe sextoy op de markt kwam, was CondoomEnzo er als de kippen bij. Zo hebben we al eerder geschreven over bijvoorbeeld de nieuwe producten van PMV20. Dit merk stond niet alleen voor de diversiteit van de mens en alle vormen, en dat het oké is om je anders te voelen of anders te zijn, maar was ook nog eens lekker geprijsd. Wat ook is veranderd aan de website, is het productenoverzicht en het nieuwe filter. Zo kun je wanneer je met je muis boven de menubalk bij een categorie blijft hangen, alle subcategorieën inzien. Zo kun jij makkelijker bekijken en kiezen tussen jouw favoriete producten.

De blogs

Nog een grote verandering die CondoomEnzo heeft doorgemaakt, zijn de wekelijkse blogs. Ondanks dat CondoomEnzo al meerdere jaren actief is, is het plaatsen van de blogs iets nieuws, iets wat nog aftasten was, iets wat we als toevoeging zagen. Kom, dan duiken we samen weer even in onze favoriete blogs;

Dit waren een paar pareltjes waar we nog vaak naar terugverwijzen in onze blogs, en dit ook zullen blijven doen. Dit zijn overigens natuurlijk niet al onze blogs, we hebben er nog veel meer die je allemaal kunt terugvinden op onze website!

Meer blogs lezen?

Mocht jij na deze nostalgische terugblik toch nog het idee hebben dat de blog die jij graag zou willen lezen er nog niet bij zit? Laat het ons vooral weten! Hoe meer input we krijgen, des te beter we onze blogs kunnen schrijven. We bloggen iedere maandag, so stay tuned, and happy new year! Veel liefs van ons!