Hoe moet je vingeren? Met deze technieken leer je het vingervlug

vingeren technieken

Vingeren wordt op elke leeftijd gedaan. Het is een onderdeel van je seksuele ontwikkeling, dat een leven lang kan duren. Vrouwen masturberen dus ook. Tijdens de seks vinden ze het vaak ook lekker als de bedpartner het bij hen doet. De dame in kwestie weet zelf heel goed hoe ze het moet doen, maar weet de partner dat ook? In deze blog gaan we dieper in op vingeren, want daar bestaan nogal wat technieken voor.

Het stimuleren van de clitoris, ofwel vingeren

Je kunt een vrouw vingeren door haar clitoris te stimuleren. Het is belangrijk dat je aanvoelt wat ze lekker vindt. Je kunt bijvoorbeeld aan haar vragen hoe zij masturbeert. Je kunt ook zelf op ontdekkingsreis gaan en letten op haar reactie. Vindt ze het lekker als je eerst je vingers nat maakt voordat je haar clitoris stimuleert? Of juist niet? Houdt ze van draaiende bewegingen, of houdt ze er juist van als je wrijft? Dit kun je allemaal proberen, ze zal er vanzelf op een bepaalde manier op reageren.

Je kunt haar clitoris zachtjes strelen of/en er een beetje druk op uitoefenen. Je kunt bijvoorbeeld naast het stimuleren van haar clitoris ook met je andere vingers haar beide schaamlippen masseren, dat verhoogt de dimensie van het vingeren. De meeste vrouwen vinden het stimuleren van de clitoris lekker, vaak ook in combinatie met een (of paar) vingers in haar vagina. Je kunt daarnaast ook gebruikmaken van een vibrator of dildo om er wat extra lading aan toe te voegen. We hebben een aantal voorbeelden op een rijtje gezet. De kans dat ze tot een orgasme komt wordt dan erg groot.

Voorbereiden op vingeren

De meeste vrouwen houden ervan als ze worden voorbereid op het stimuleren van haar erogene zones. Zoenen en strelen zijn bijvoorbeeld een aantal manieren om het vuurtje flink op te stoken. Als ze voldoende nat is dan voelt het stimuleren van haar vagina extra lekker, waardoor ze nog meer opgewonden raakt. Als ze moeite heeft met nat worden dan kunnen jullie ervoor kiezen om een glijmiddel te gebruiken. Je kunt ook een beetje speeksel gebruiken om haar vagina te bevochtigen.

Als ze nat genoeg is dan kun je beginnen met experimenteren. Richt je niet meteen op de clitoris, maar streel de omgeving eromheen, zoals de binnenkant van haar dijbenen, haar venusheuvel en haar schaamlippen. Bewaar de meest gevoelige plekjes voor later, want het is veel leuker en lekkerder om haar een beetje te teasen en op te winden voordat je haar naar een hoogtepunt gaat brengen.

voorbereiden vingeren

Vingertechnieken

Een vagina kan op veel manieren worden gestimuleerd. Het is een van de meest gevoelige delen van het vrouwelijke lichaam, dus zijn er tal van manieren (of technieken) waarop de vagina kan worden geprikkeld. Probeer ze vooral allemaal uit, want op seksueel gebied ben je nooit klaar met experimenteren. De onderstaande technieken omvatten zowel vaginale als clitorale stimulatie. In sommige gevallen kan een stimulatie een vrouwelijke ejaculatie (squirten) bewerkstelligen.

Het is uiteraard belangrijk dat de dame in kwestie geniet van deze technieken. Als ze aangeeft dat ze het niet lekker vindt dan moet je er meteen mee stoppen. Jullie kunnen samen ontdekken wat de beste stimulatie is, en daar helemaal in opgaan. Ze kan zelf ook ‘helpen’ door aanwijzingen te geven of te masturberen terwijl je bezig bent met stimuleren.

vingeren technieken

G-spot vingertechniek

We hebben de G-spot eerder in een andere blog uitgelicht. Bij deze techniek wordt dit magische plekje gestimuleerd. Als de vrouw gaat liggen en haar knieën iets omhoog trekt dan kan de man (of vrouw) met wijs- en middelvinger naar binnen. Als er dan een ‘kom hier’ beweging wordt gemaakt dan voel je een sponzig en geribbeld plekje. Dat is de G-spot. Door wrijvende en kloppende bewegingen op dit plekje te maken kan er een vrouwelijke ejaculatie optreden.

Knijp en draai techniek

Bij deze techniek ligt de focus op de clitoris. Je hebt alleen je duim- en wijsvinger nodig om deze techniek uit te kunnen voeren. Deze vingers laat je beiden langs de twee kanten van de vagina glijden, en drukt langzaam omhoog tot je bij de clitoris komt. Vervolgens pak je het gedeelte om de clitoris zachtjes beet en draait een beetje. Daarna herhaal je de techniek.

vingeren draai techniek

De klok-vingertechniek

Als je met je wijs- en middelvinger bij de vagina naar binnen gaat, dan neem je de wijzers van een klok in gedachten. Je begint met het stimuleren van ‘12 uur’ en draait vervolgens naar ‘6 uur’. Als je een beetje schommelt met je hand en de druk wisselt, dan wordt haar hele vagina gestimuleerd. Indien gewenst kun je ook de anus stimuleren. Je kunt ook je duim gebruiken door deze in de vagina te brengen tijdens het uitvoeren van deze techniek en je wijs- en middelvinger gebruiken voor ‘12 uur’.

Draaien- en pompen techniek

Je hebt voor deze techniek slechts een enkele hand nodig. Je focust hierbij op de vaginale opening als stimulatie. Je brengt je vingers naar de opening van de vagina, en maakt daarna draaiende en pompende bewegingen. Je gaat dus niet helemaal naar binnen, maar stimuleert alleen de opening. Je kunt ook tegelijkertijd je duim gebruiken voor het stimuleren van haar clitoris. Voor deze techniek moet de dame in kwestie wel nat zijn, anders gaat het schuren, en dat is minder aangenaam.

pompen vingeren techniek

V- stimulatie techniek

Bij deze stimulatie heb je drie vingers nodig. Je legt hierbij je hand op haar vagina en duw je met je wijs- en middelvinger haar binnenste schaamlippen uit elkaar. Vervolgens kun je met de middelvinger van je andere hand de binnenkant strelen, zoals op- en neergaande bewegingen maken. Je kunt ook met je vinger bij haar vagina naar binnen gaan. Ook in dit geval moet ze goed nat zijn. Als dat niet goed lukt dan kun je een van de onderstaande glijmiddelen proberen.

Er zijn dus verschillende technieken die je kunt gebruiken om een vagina te stimuleren. Het is leuk en lekker om uit te proberen welke stimulatie haar het meeste opwindt. De dame in kwestie zal zeker aangeven waar ze het meeste plezier aan beleeft. Een goede tip om mee af te sluiten: je kunt ook je tong gebruiken tijdens deze technieken om haar plezier tot grote hoogten te brengen.