Welke penis heb jij?

Verschillen penis

Welke penis heb jij, dat is een vraag die speelt bij vele mannen. Eerder hebben we al een blog geschreven over welke verschillende soorten vagina’s er bestaan. Ken je ze allemaal nog? Dat is mooi, want we hebben nu ook 8 soorten penissen op een rijtje gezet! Welke komen jou bekend voor of heb jij zelf in je boxer hangen?

Surprise!

Het is altijd spannend als je met iemand voor het eerst mee naar huis gaat. Blijven slapen, elkaar voor het eerst aanraken, voor het eerst zien wat de ander onder de kleren heeft verstopt.. Je weet simpelweg nooit van tevoren wat je nou echt kunt verwachten. Datzelfde geldt natuurlijk ook voor het mannelijke geslachtsdeel. Net zoals dat er verschillende vagina’s bestaan, heb je ook allerlei verschillende penissen. Kort, lang, dik, dun, met een knik, buigen ze een beetje naar beneden of wijzen ze juist omhoog?

Wij hebben voor jou 8 verschillende penissen (in stijve toestand) op een rijtje gezet. Welke kun jij afstrepen van jouw lijstje of herken je jouw geslachtsdeel in ons lijstje?

Welke penis heb jij?

De 8 penissen

Voordat we erin duiken, is het wel belangrijk om te beseffen dat niet iedere penis perfect in een van de categorieën past. Sommige penissen hebben van meerdere categorieën wel iets weg! Dit lijstje is slechts een indicatie van wat er allemaal tussen de benen kán bungelen.

De banaan

Hoe vaak er geen piemelgrapjes zijn gemaakt met bananen. Er wordt zelfs met dit gele fruit geoefend om condooms om te doen! Dit is daarom een banaming (haha) die niet kon ontbreken in dit lijstje. De bananenpenis heeft deze passende naam gekregen door de vorm, en nee, gelukkig niet de kleur. Deze penis lijkt namelijk op een op z’n rug liggende banaan. Hij wijst dus licht omhoog als de eigenaar iets lekkers voorbij ziet lopen.

Het potlood

Ja weet je, eigenlijk spreken de meeste namen wel voor zichzelf. De potloodpenis is, net zoals het potlood wat jij in je etui hebt zitten, ergens random op je bureau hebt zwerven of die je vroeger altijd uit moest uitlenen aan die ene persoon, lang en dun. De eikel is grofweg even breed als de rest van de penis. Gelukkig heeft het potlood geen scherp uiteinde, en schrijven kun je er ook niet echt mee.

De hamer

Het is iets wat vrijwel iedereen in de schuur heeft liggen, een hamer. Heb je wel eens goed naar zo’n hamer gekeken? Wat zou deze nou in gemeen kunnen hebben met het ‘mannelijke apparaat’.. Juist, je slaat de spijker op z’n kop! De hamerpenis heeft een mooie, soms wat dunnere stam met een veel grotere eikel. Met dit gereedschap mag zeker wel hamertje tik worden gespeeld.

De champignon

Deze penis doet je misschien denken aan de hamerpenis, en daar heeft ie ook wel wat van weg. De champignon is echter vaak wat kleiner. De stam is over het algemeen smaller en de eikel is dan weer een stuk wijder. Het heeft wel iets weg van een parapluutje eigenlijk. Vaak wordt over de eikel gezegd dat deze de vorm heeft van een champignon. Toegegeven, hij lijkt er ook wel een beetje op. De champignonnenpenis is prima in staat om ook nog een banaanpenis te zijn, al denken we dat die smaakcombinatie niet zo’n succes zou zijn.

De wortel

Nee, gelukkig heeft deze naam ook niets te maken met de kleur. Pfft, dat zou wat zijn. De wortel wordt, in plaats van groter, smaller naarmate je verder naar de eikel toegaat. Bij de base van het geslachtsdeel is de wortelpiemel het dikst, en loopt daarna geleidelijk af. De eikel is dus smaller dan de rest van de penis. Ideaal als je houdt van opbouwende penetratie en heerlijk voor door een zomerse salade.

De aluguntugui

En watewatie? Google het maar eens, en nee, we beloven je dat je geen vieze piemelplaatjes zult tegenkomen. Een aluguntugui is namelijk een fruitsoort die groeit in Ghana! Mocht je het nog steeds niet vertrouwen, zullen we je maar omschrijven hoe een aluguntugui eruitziet, namelijk relatief kort, dik en breed. En dat is precies hoe de alunguntugui er ook uitziet. Lekker kort, lekker dik en lekker breed.

De C-shape

Alle penissen hebben een bepaald uiterlijk, maar deze heeft een bijzondere vorm. Waar de banaanpenis licht omhoog kromt, buigt de C-shape alle kanten op. Niet tegelijkertijd natuurlijk, dat zou gek (en pijnlijk) zijn. De C-shape heeft een knik in de kabel waardoor hij lekker eigenwijs doet en kijkt waar hij wil kijken. Omdat de C-shape een vorm is en niet zozeer een uiterlijk, kan deze met de anderen voorkomen. Wat dacht je van een C-shape champignon? Het rolt wel lekker over de tong 😉

De aderpenis

De een heeft het meer dan de ander, zichtbare aderen. Heb jij een piemel in je boxer waarbij de aders goed zichtbaar zijn als je zin hebt? Dan heb je een aderpenis. Plain and simple as that. Ook deze soort is te combineren met een andere, zoals het potlood. Yummie!

Maar onthoudt

Alle penissen (en lichamen) zijn anders, speciaal, bijzonder en geil op hun eigen manier. Vergeet daarom niet om van jouw wilde willy te genieten en houden!

Meer blogs lezen?

We hebben de blog over de verschillende vagina’s al benoemd, maar heb jij ook al de blogs over glijmiddel al gelezen of weet jij al waarom condoomsizes toch echt wel belangrijk zijn? We bloggen iedere maandag, so stay tuned!