Hoelang heb ik garantie op een artikel?

Natuurlijk geven wij garantie op alle door ons verkochte producten. We geven een garantie van een periode van 6 maanden na levering. Ieder door ons geleverd artikel voldoet aan normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid en aan bestaande overheidsvoorschriften. Als je product kapot gaat terwijl je nog garantie hebt, dan zullen wij zorgen voor kosteloze reparatie of vervanging. Helaas kan het soms voorkomen dat dit niet lukt binnen de gewenste termijn, we zullen dan (een deel van) je aanschafprijs vergoeden.

Belangrijk: Je garantie vervalt indien er schade is veroorzaakt door een onjuiste behandeling en/of toepassing van het product. Je dient aan te tonen dat het product een gebrek vertoont. De garantie vervalt als het type- of serienummer van een zaak zijn verwijderd of gewijzigd.

Let op: Mits goed gebruikt bieden condooms een goede bescherming tegen zwangerschap en de meeste soa’s. Echter geen enkel voorbehoedsmiddel biedt 100% bescherming tegen soa, hiv en zwangerschap. Condooms die in Nederland worden verkocht zijn altijd condooms voorzien van een CE registratie. Dit betekend dat deze condooms voldoen aan alle strenge regels, wetten en eisen in de Europese Unie. Toch blijft het gebruik van condooms altijd voor eigen risico. CondoomEnzo kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor enige schade.

 

Wat valt er niet onder garantie?

CondoomEnzo berekent de kosten van reparaties aan jou als de beschadiging is ontstaan door onheil van buitenaf of door normale slijtage. Ook de kosten die voortkomen uit verkeerd gebruik van het product zijn altijd voor eigen rekening.

 

Ik heb een klacht over CondoomEnzo?

Al onze klanten proberen wij zo goed mogelijk te helpen. Helaas kan het voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent. Dit vinden wij erg vervelend, daarom hopen we dat je het ons dan ook zo snel mogelijk laat weten. Graag kijken we dan samen met je naar een passende oplossing zodat we we weer een tevreden klant bij hebben. Je kunt je klacht melden via info@condoomenzo.nl maar ook via ons contactformulier.