Resultaat 1–40 van de 184 resultaten wordt getoond

Apotheek

Niemand wil zich onzeker voelen, en al helemaal niet tussen de lakens. Daarom bieden wij een ruim assortiment met producten aan die jou weer het zelfvertrouwen geven voor tijdens het vrijen. Eén ding is zeker, bij CondoomEnzo bestel je altijd 100% anoniem en discreet.

Apotheek


Niemand wil zich onzeker voelen, en al helemaal niet tussen de lakens. Daarom bieden wij een ruim assortiment met producten aan die jou weer het zelfvertrouwen geven voor tijdens het vrijen. Eén ding is zeker, bij CondoomEnzo bestel je altijd 100% anoniem en discreet.

Wat is onze Apotheek?

In onze apotheek kun je allerlei producten vinden die je kunnen helpen met seksuele onzekerheden. Zo bestaan er producten die je kunnen helpen op het moment dat je weinig zin hebt in seks, moeite hebt met het behouden van een erectie of juist te snel klaarkomt. Kijk vooral eens naar de producten die we aanbieden, grote kans dat we je kunnen helpen!

Waarom zou je apotheekproducten gebruiken?

Bij CondoomEnzo verkopen we de beste seksproducten die jou kunnen helpen om de seks nog beter te maken. Het kan zijn dat je op zoek bent voor iets waar jij zelf tegenaan loopt, of misschien wil je wel iets hebben om je partner nog gelukkiger te maken. We snappen dat dit gevoelige onderwerpen kunnen zijn, en gaan dan ook altijd discreet om met jouw gegevens en vragen. Het is wel belangrijk om te weten dat er niets is om je voor te schamen. Het komt vaker voor dan je misschien denkt dat je minder zin hebt in seks dan vroeger, of dat je te snel klaarkomt. CondoomEnzo staat dan altijd voor je klaar.

Verschillende soorten apotheekproducten

Onze apotheek biedt een ruim assortiment aan producten aan die seksuele ongemakken of onzekerheden kunnen verhelpen. Wij hebben de belangrijkste voor je uitgelicht:Erectiemiddelen:
    • Sommige mannen hebben moeite met het krijgen en/of behouden van hun erectie. Dat kan natuurlijk ontzettend vervelend en zelfs frustrerend zijn. Gelukkig kun je voor dit probleem erectiemiddelen gebruiken. Zo heb je crèmes die je over de eikel en penis smeert, pillen die je in kunt nemen en massage gels die de bloedtoevoer naar de penis stimuleren. Lees je altijd goed in over welk erectiemiddel het beste bij jou en jouw wensen past. Goed om te weten over erectiemiddelen is dat je ze meestal een uur voor de seks moet innemen voordat ze hun werk doen. Meer informatie kun je vinden in onze blog over erectieproblemen. Heb je toch nog vragen over onze erectiemiddelen kun je die natuurlijk altijd stellen, maar ga bij echt aanhoudende problemen naar je huisarts toe. Zij kunnen je erectiemiddelen voorschrijven die online niet worden verkocht.
Orgasme Vertragend:
    • Niets is voor de man vervelender dan te snel klaarkomen tijdens de seks. Je wilt natuurlijk samen met je partner zo lang mogelijk van de seks en elkaar genieten. Je kunt gebruik maken van onder andere orgasme vertragende condooms, maar ook van crèmes, gels of sprays. In deze producten zitten stoffen die de eikel en penis licht verdoven, waardoor het klaarkomen wordt uitgesteld. Een van deze stoffen die vaak in condooms wordt gebruikt is benzocaïne. Orgasme vertragende producten hebben een bepaalde inwerktijd. Wij adviseren om de orgasme vertragende producten die je op de huid gebruikt tijdens het voorspel aan te brengen.
Stimulerend:
    • Het kan voorkomen dat je minder vaak zin hebt in seks met je partner. Het is dan niet zo dat je daardoor minder van je partner houdt, maar je hebt gewoon minder de behoefte aan seks. CondoomEnzo heeft een ruim aanbod aan lustopwekkers voor zowel mannen als vrouwen, die je libido weer opkrikken naar ongekende hoogtes. Lustopwekkers zijn verkrijgbaar in drankvorm, capsules of druppels. Een van onze bekendste lustopwekkers is de spanish fly, deze lustopwekker zorgt ervoor dat de bloedtoevoer naar de geslachtsdelen wordt verhoogd. Stimulerend glijmiddel is het ook zeker waard om eens te proberen. Dit zorgt voor een nog intensere ervaring tijdens de seks. Onthoudt wel dat ieder lichaam anders is en ze niet allemaal hetzelfde reageren op lustopwekkers. Dit geldt ook voor de bijwerkingen. Lees daarom altijd voor gebruik de bijsluiter. Je kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen als je hier vragen over hebt. Wist je trouwens dat oesters, aardbeien en chocola ook een libido verhogende werking hebben?
Verzorging/Cleaning:
    • Het schoonhouden van je intieme zone en je seksspeeltjes is enorm belangrijk. In deze categorie vind je producten die je helpen met deze hygiënische klusjes. Zo hebben we toycleaners die je speeltjes niet alleen schoonmaken maar ook nog eens in topconditie houden, anaal douches om de anale seks zo schoon en lekker mogelijk te maken en zelfs scheerzeep die scheerirritatie voorkomt en zelfs behandelt! Alvast een tip van het huis: was de vagina nooit met zeep. Dit tast de natuurlijke, zure flora aan in de vagina waardoor ziekteverwekkende bacteriën vrij spel hebben. Was de vagina daarom alleen met lauwwarm water.

Doe het veilig!

Seks is leuk en dat hoort het zeker te blijven. Zorg er daarom voor dat jij altijd op een veilige manier van jezelf en je partner kunt genieten. Lees altijd de gebruiksaanwijzing van het product wat jullie gebruiken. Door verkeerd gebruik van producten hebben ze niet de gewenste werking of kunnen ze zelfs beschadigen. Wist je namelijk dat je siliconen seksspeeltjes niet met siliconen glijmiddel kunt combineren? Door je in te lezen en voorbereid te zijn, kom jij niet voor nare verrassingen te staan.

Apotheekproducten kopen via CondoomEnzo

Zoals aangegeven is het belangrijk om je volledig comfortabel te voelen. Soms kan het zo zijn dat je je niet prettig voelt tijdens de seks. Heb je vragen over de producten dan zit onze klantenservice klaar om je te helpen. Lees voor gebruik altijd goed de bijsluiter van het product om irritatie of verkeerd gebruik te voorkomen!

Weet je zeker dat je naar deze pagina wilt gaan?

De volgende pagina is bestemd voor mensen met een minimum leeftijd van 18 jaar.