Toont alle 2 resultaten

Orgasme vertragende condooms

Wil je samen met je partner nog langer kunnen genieten van de seks? Dat kan! Orgasme vertragende condooms stellen het klaarkomen van de man uit. Deze speciale condooms hebben aan de binnenkant een (niet schadelijk) glijmiddel wat voor een verdovende werking zorgt. De orgasme vertragende condooms zijn trouwens niet te onderscheiden van standaard condooms! Niemand hoeft te weten dat je ze gebruikt, ons geheimpje ;)

Orgasme vertragende condooms


Wij van CondoomEnzo vinden het belangrijk jou te voorzien van duidelijke informatie over onze producten. Zo weet je altijd precies welk product bij jou past. We bieden jou daarom een breed assortiment, zodat jij als consument altijd het perfecte product kunt kiezen.

Het is belangrijk om te weten welke maten condooms er zijn. Hiervoor moet je de omtrek van de penis weten, dit wordt ook wel de nominale breedte genoemd. Onderaan de pagina hebben we een link staan naar onze Condoommeter, hier leggen we je alles uit over het gebruik van een condoom en welke maten er zijn. Zo kun je makkelijk en snel de juiste condoom maat bepalen en weet je welke maat condoom voor jou het beste past. Het is erg belangrijk dat je altijd goed passende condooms koopt, dit zorgt niet alleen voor maximale bescherming maar ook voor het maximale gevoel. Anoniem condooms bestellen kan bij CondoomEnzo. Vandaag besteld, morgen in bed!

Heb je vragen over onze producten of kun je je favoriete product niet vinden? Neem dan geheel anoniem contact met ons op. We kijken dan samen of we een oplossing kunnen vinden.

Orgasme vertragende condooms bestellen

CondoomEnzo snapt als geen ander dat het vervelend kan zijn als je eerder klaarkomt dan je graag zou willen. En het is natuurlijk niet iets waar je je voor hoeft te schamen! Het is namelijk vrij normaal, maar liefst 40% van de mannen komt eerder klaar dan ze eigenlijk zouden willen. Te snel klaarkomen kan verschillende redenen hebben. Het kan zijn dat het voorspel te kort was, maar het kan ook bijvoorbeeld door stress komen. Daarnaast zijn er ook veel mannen die een overgevoelige eikel hebben. Wij hebben met onze orgasme vertragende condooms de oplossing. Zo kunnen jullie beide genieten van een lekkere én lange vrijpartij.

Wil je je partner graag extra laten genieten tijdens de seks? Kijk dan eens naar onze condooms met ribbels/noppen. Deze zijn extra stimulerend voor je partner en deze condooms zijn natuurlijk net zo veilig als al onze andere condooms.

Goed geïnformeerd zijn is de eerste stap tot succes en daar helpen wij jou graag bij! Wij voorzien jou met liefde van alle informatie die je nodig hebt om jezelf en je partner ultiem te laten genieten. Is iets toch onduidelijk op de website of heb je vragen over een product? Je kunt altijd anoniem en vrijblijvend contact met ons opnemen!