Toont alle 14 resultaten

Standaard condooms

Zoals je misschien al wel hebt gezien heeft CondoomEnzo erg veel verschillende soorten condooms. We hebben onder andere condooms met smaakjes, stimulerende condooms, XL condooms, XS condooms en natuurlijk onze vertrouwde, veilig standaard condooms, deze vindt je hieronder. De juiste condoom maat is cruciaal tijdens het vrijen. Wil je weten welke condoommaat het beste bij jou past? Bekijk dan onze Condoommeter en ontdek wat jouw beste match is.

Standaard condooms


Wij van CondoomEnzo vinden het belangrijk jou te voorzien van duidelijke informatie over onze producten. Zo weet je altijd precies welk product bij jou past. We bieden jou daarom een breed assortiment, zodat jij als consument altijd het perfecte product kunt kiezen.

Het is belangrijk om te weten welke maten condooms er zijn. Hiervoor moet je de omtrek van de penis weten, dit wordt ook wel de nominale breedte genoemd. Onderaan de pagina hebben we een link staan naar onze Condoommeter, hier leggen we je alles uit over het gebruik van een condoom en welke maten er zijn. Zo kun je makkelijk en snel de juiste condoom maat bepalen en weet je welke maat condoom voor jou het beste past. Het is erg belangrijk dat je altijd goed passende condooms koopt, dit zorgt niet alleen voor maximale bescherming maar ook voor het maximale gevoel. Anoniem condooms bestellen kan bij CondoomEnzo. Vandaag besteld, morgen in bed!

Heb je vragen over onze producten of kun je je favoriete product niet vinden? Neem dan geheel anoniem contact met ons op. We kijken dan samen of we een oplossing kunnen vinden.

Standaard condooms bestellen

Wat is het nou eigenlijk, een standaard condoom? Standaard condooms zijn condooms die niet zijn voorzien van een kleur of smaak, ribbels of noppen, zijn niet stimulerend en hebben geen orgasme vertragend glijmiddel. Onze standaard condooms zijn normale condooms met een reservoir en smaak- en geurloos glijmiddel. Voor mensen met een latex- of rubberallergie hebben we een ruim assortiment aan latexvrije condooms. Al onze condooms voldoen aan de Europese kwaliteitseisen.

Bepaal je maat!

Het is erg belangrijk om de juiste maat van het condoom te gebruiken. Als je condoom te strak zit kan dat pijnlijk zijn, en als het condoom te los zit is de veiligheid van het voorbehoedsmiddel niet meer te garanderen. Plus daarbij wil je maximaal kunnen genieten van de seks en je partner, een goed passend condoom kan daarbij een erg belangrijke rol spelen. Maar hoe bepaal je dan wat de goede condoommaat is? Daar helpen wij je graag mee, we hebben hiervoor namelijk een condoommeter ontwikkelt! Hiermee weet je binnen enkele secondes welk maat condoom jij nodig hebt en kan je avontuur beginnen ;) Bekijk hier de Condoommeter.

Heb jij je eerste avond met je nieuwe vriendje of vriendinnetje al helemaal uitgedacht? Of ben je samen met je partner van 20 jaar op zoek naar iets nieuws om samen te ontdekken? Alle informatie over seks en onze artikelen vind je op CondoomEnzo. Mocht je toch nog ergens tegenaan lopen of een vraag hebben? Schroom niet om vrijblijvend en anoniem contact met ons op te nemen, wij staan voor je klaar!