Toont alle 22 resultaten

Ultra dunne condooms

Met de ultra dunne condooms van CondoomEnzo beleef je seks als nooit te voren. Doordat de ultra dunne condooms dunner zijn aan de top, ervaren jij en je partner een nog intiemer moment in de slaapkamer. Ze zijn net zoals alle andere condooms lekker makkelijk af te rollen en ze zijn voorzien van glijmiddel en een reservoir.

Ultra dunne condooms


Wij van CondoomEnzo vinden het belangrijk jou te voorzien van duidelijke informatie over onze producten. Zo weet je altijd precies welk product bij jou past. We bieden jou daarom een breed assortiment, zodat jij als consument altijd het perfecte product kunt kiezen.

Het is belangrijk om te weten welke maten condooms er zijn. Hiervoor moet je de omtrek van de penis weten, dit wordt ook wel de nominale breedte genoemd. Onderaan de pagina hebben we een link staan naar onze Condoommeter, hier leggen we je alles uit over het gebruik van een condoom en welke maten er zijn. Zo kun je makkelijk en snel de juiste condoom maat bepalen en weet je welke maat condoom voor jou het beste past. Het is erg belangrijk dat je altijd goed passende condooms koopt, dit zorgt niet alleen voor maximale bescherming maar ook voor het maximale gevoel. Anoniem condooms bestellen kan bij CondoomEnzo. Vandaag besteld, morgen in bed!

Heb je vragen over onze producten of kun je je favoriete product niet vinden? Neem dan geheel anoniem contact met ons op. We kijken dan samen of we een oplossing kunnen vinden.

Waarom een extra dun condoom?

Ultra dunne condooms zijn condooms die nog dunner zijn dan de reguliere condooms. De gemiddelde doorsnee van een normaal condoom heeft een dikte van 0,065 mm. De meeste extra dunne condooms zijn 0,05 mm dik. Dat is nog dunner dan een mensenhaar! Hierdoor voelt de seks nog intenser met elkaar en heb jij het gevoel dat je vrijwel geen condoom draagt. Deze condooms zijn dus de ideale keuze voor mannen die het gevoel van een condoom niet prettig vinden. Daarnaast zijn deze condooms ook uitermate geschikt voor mannen die bij het gebruik van een condoom minder voelen tijdens de seks. Het dunne materiaal van het condoom zorgt voor optimaal gevoel en intense stimulatie. Ultra dunne condooms zijn net zo veilig als reguliere condooms en bieden dezelfde bescherming.

Wat is het dunste condoom bij CondoomEnzo?

Misschien denk je nu dat alle condooms even dun zijn. Dat is dus absoluut niet waar. Ieder merk produceert op een eigen manier. Zo is het ene merk dunner als het andere merkt. Het dunste condoom dat wij in het assortiment hebben is Pasante Unique. Dit condoom is 0,015mm dik en daarnaast nog een latex vrij. Daarnaast zijn we ook erg te spreken over de Durex Invisible en de Wingman Condooms. De Wingman condoom is een condoom met een extra hulpstuk om het condoom gemakkelijk juist om te doen. CondoomEnzo heeft vele soorten condooms in het assortiment. Je kunt hierbij denken aan stimulerende condooms, orgasme vertragende condooms of condooms voor anale seks. Je vindt het allemaal in ons hoofdmenu.

Condooms voor extra gevoel

Je wilt natuurlijk tijdens de seks zoveel mogelijk een natuurlijk gevoel ervaren. Veel mannen ervaren het gebruik van een condoom juist als iets onprettigs, omdat het niet meer natuurlijk voelt. Het gebruik van een (normaal) condoom ervaren ze hierdoor als een probleem. En dat terwijl condooms nodig zijn in de strijd tegen soa’s! Wij vertelden er in onze blog al het een en ander over. Om ervoor te zorgen dat jij veilig seks kunt hebben, hebben fabrikanten besloten om een nog dunner condoom op de markt te brengen.

Is een ultra dun condoom net zo veilig?

Zeker weten! Met een setje extra dunne condooms kun jij veilig seks hebben. Echter adviseren we wel om hier geen anale seks mee te hebben. Je kunt dan beter kiezen voor een condoom dat speciaal is ontwikkeld voor anaal gebruik. Omdat het condoom toch dunner is dan normaal is de kans bij anale seks groter dat het scheurt. Dit doordat de anus geen lichaamsvocht aanmaakt en er dus meer wrijving ontstaat.

Zit er verschil in de ultra dunne condooms?

Net zoals bij de reguliere condooms zijn onze extra dunne condooms er in vele verschillende vormen en maten. CondoomEnzo heeft praktische alle bekende condoommerken in het assortiment. Ze zijn er met of zonder glijmiddel, met ruimere top, met een smaakje of in verschillende kleuren. Het is dus belangrijk dat je het condoom kiest waar jij je prettig bij voelt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Wingman Condoom of de Durex ultra dunne condooms zoals Fetherlite en Durex Invisible. Deze condooms zijn extra dun voor extra gevoel en stimulatie.

De geschiedenis van het (ultra dunne) condoom

Als je denkt dat een condoom iets is van de moderne tijd, dan heb je het mis. Condooms worden al duizenden jaren gebruikt om de penis te beschermen tegen soa’s, maar vroeger ook tegen verwondingen, ongedierte, ziektes en zelfs kwade geesten. Daarnaast werden vroeger vele versieringen gebruikt voor de penis om mannen binnen stammen te kunnen onderscheiden qua rang. Er wordt dus al duizenden jaren gebruik gemaakt van producten die je penis beschermen, echter de redenen die zijn inmiddels veranderd. Het eerste gebruik van het condoom stamt af van de Egyptenaren en later ook de Romeinen. Er zijn kunstwerken gevonden van de Egyptenaren waarbij ze al condooms gebruikten, dat was 1300 jaar voor Christus! Zij gebruikten het condoom om infectieziektes in de urinebuis te voorkomen. Na het verdwijnen van de Egyptenaren en de Romeinen, is er eeuwenlang niets meer van het condoom vernomen.

Columbus en zijn zoektocht naar de nieuwe wereld;
Toen Columbus in de jaren 1400 de Nieuwe Wereld ontdekte, nam hij van alles mee op zijn terugreis. Vele soorten specerijen en edele metalen. Maar dat was niet alles! Ook werd er een ziekte meegenomen die door seksueel contact werd overgedragen, je kent de soa nu misschien als syfilis. Jaren gingen voorbij tot arts Gabrielle Fallopius in 1560 bedacht dat syfilis voorkomen kon worden als er een direct blokkade was tussen de penis en vagina tijdens het hebben van seksueel contact. Dit is begonnen met een linnen zakje gedrenkt in medicinale kruiden en zouten dat om de penis gedaan kon worden. Gelukkig voor ons werd dit condoom nooit echt populair 😉!

De 17e en 18e eeuw;
In de 17e en 18e eeuw werden condooms gemaakt van schapendarm en vissenblaas. Dit werd gebruikt door steeds meer mensen en was een stuk populairder dan het linnen zakje van Fallopius. Het condoom was niet zo elastisch zoals we het nu kennen maar kon wel meerdere malen gebruikt worden. Daarmee openden in 1750 de eerste condoomwinkels de deuren. Pas in 1844 brak de eerste revolutie voor het condoom aan. Namelijk; vulkanisatie. Dit is een proces waarbij rubber wordt behandeld met zwavel en wordt onderworpen aan zeer hoge temperaturen. De condooms van die tijd werden gemaakt middels mallen om het vervolgens in rubbervloeistof te dopen. Dit zorgde voor twee grote voordelen. Het condoom was elastisch en was daarnaast ook stukken goedkoper dan darmcondooms.

Van rubber naar latex;
In 1930 werd er latex ontdekt, door de uitkomst van latex maakte het condoom een nieuwe start. Mede door het productieproces en de automatisering gingen de kosten van (het maken van) condooms enorm omlaag. Naast dat de kosten enorm gedrukt werden, waren de condooms hiermee ook langer houdbaar. Rubbercondooms waren niet langer houdbaar dan 3 maanden terwijl de latexcondooms een houdbaarheidsdatum hebben van 5 jaar.

De Tweede wereldoorlog;
Tijdens de Tweede Wereldoorlog kwam er een verbod op condooms. Er waren namelijk meer mannen nodig om als soldaten te kunnen vechten en meer moeders zodat hun kinderen in de oorlog konden worden gebruikt. Door het een aantal slimme soldaten, kreeg het condoom toen een heel andere functie. Ze gebruikten het condoom om over de loop van hun geweer te trekken zodat het beschermd werd tegen water en stof. Best wel slim toch?

Verbod opgeheven in 1971;
Het verbod op het gebruik van condooms heeft nog lang geduurd, en in die tussentijd is er veel te doen geweest om condooms. Zo dachten mensen zelfs dat ze ziektes konden krijgen van het gebruik van een condoom! Je kunt hierbij denken aan onvruchtbaarheid, geheugenverlies en hartaanvallen. Daarnaast was er ook vrees dat vrouwen een vrij leven gingen leiden doordat de angst van ongewenst zwanger raakte een stuk verminderde.

Pas in 1971 werd het verbod op condooms opgeheven. Deze wet noemde we de Wet-Regout. Deze wet was al vanaf 1911 van kracht met als achterliggende gedachte om het bevolkingsaantal op peil te houden. Ierland was het laatste land dat het verbod op de condooms ongedaan maakte. Dit was namelijk pas in 1985! Zelfs nu is het nog steeds niet vanzelfsprekend dat je bij iedere drogist in Ierland condooms kunt kopen.

Kortom; het condoom bestaat al duizenden jaren. Het condoom werd toen gebruikt voor andere doeleinden zoals bijvoorbeeld ongedierte en kwade geesten. Tegenwoordig weten we gelukkig waar condooms ons allemaal écht tegen beschermen en hoe je een condoom weer sexy kunt maken.

Ultra dunne condooms bestel je bij CondoomEnzo

We hoeven het je niet te vertellen, een natuurlijke ervaring is het lekkerste. Daarom hebben we bij CondoomEnzo een uitgebreid assortiment aan ultra dunne of extra dunne condooms. Deze condooms zijn net zo veilig als alle andere condooms en voldoen aan alle strenge Europese eisen. Alle producten die bij ons op voorraad zijn en die je besteld voor 23:00u, worden morgen bezorgd. Op je rekeningafschrift is niets herkenbaars te zien én de bezorging is volledig anoniem en wordt in een discrete verpakking verzonden. Wat wil je nog meer?