Toont alle 17 resultaten

Ultra dunne condooms

Met de ultra dunne condooms van CondoomEnzo beleef je seks als nooit te voren. Doordat de ultra dunne condooms dunner zijn aan de top, ervaren jij en je partner een nog intiemer moment in de slaapkamer. Ze zijn net zoals alle andere condooms lekker makkelijk af te rollen en ze zijn voorzien van glijmiddel en een reservoir.

Ultra dunne condooms


Wij van CondoomEnzo vinden het belangrijk jou te voorzien van duidelijke informatie over onze producten. Zo weet je altijd precies welk product bij jou past. We bieden jou daarom een breed assortiment, zodat jij als consument altijd het perfecte product kunt kiezen.

Het is belangrijk om te weten welke maten condooms er zijn. Hiervoor moet je de omtrek van de penis weten, dit wordt ook wel de nominale breedte genoemd. Onderaan de pagina hebben we een link staan naar onze Condoommeter, hier leggen we je alles uit over het gebruik van een condoom en welke maten er zijn. Zo kun je makkelijk en snel de juiste condoom maat bepalen en weet je welke maat condoom voor jou het beste past. Het is erg belangrijk dat je altijd goed passende condooms koopt, dit zorgt niet alleen voor maximale bescherming maar ook voor het maximale gevoel. Anoniem condooms bestellen kan bij CondoomEnzo. Vandaag besteld, morgen in bed!

Heb je vragen over onze producten of kun je je favoriete product niet vinden? Neem dan geheel anoniem contact met ons op. We kijken dan samen of we een oplossing kunnen vinden.

Ultra dunne condooms bestellen

Vrijen is fijn, maar waarom is het gebruiken van een condoom nou eigenlijk zo belangrijk? Allereerst wil je natuurlijk geen risico lopen op een soa. Ze zijn niet alleen vervelend of jeuken erg, maar ze kunnen ook erg gevaarlijk zijn, denk aan HIV. Ten tweede wil je niet met een ongewenste zwangerschap te maken krijgen. Daarom blijft het gebruik van condooms zo belangrijk, om jezelf en je partner zo goed mogelijk te beschermen. Maar wist je dat het gebruik van condooms nog meer voordelen kan hebben? Zo kunnen jij en je partner nóg langer van elkaar genieten met onze ultra dunne condooms die voorzien zijn van een strakke ring! Deze werkt voor de man als penisring waarmee hij zijn orgasme langer kan uitstellen. Je zou ook eens kunnen kijken naar onze orgasme vertragende condooms. De ultra dunne condooms zijn voor oraal, vaginaal en anaal gebruik. We adviseren echter voor anale seks om een extra sterk condoom en glijmiddel te gebruiken.

CondoomEnzo staat voor een goede service, betrouwbaarheid en anonimiteit. Wij zijn hier om jou te voorzien van alle belangrijke informatie over de producten die we aanbieden. Zo kun jij altijd maximaal blijven genieten van jezelf en je partner. Heb je vragen of is er iets niet duidelijk? Je kunt altijd vrijblijvend en anoniem contact met ons opnemen!

Privacy Instellingen

Wanneer je deze website bezoekt, moeten we mogelijk een cookie plaatsen. Bekijk hieronder ons Privacy Beleid.

Privacy Beleid | Sluiten
Instellingen