Enige resultaat

Vrouwen condooms

Huh wat? Vrouwencondooms?! Veel mensen hebben nog nooit van vrouwencondooms gehoord, maar ze beginnen hun opmars te maken. Ze zijn net zo veilig als ieder ander condoom en hebben hun eigen voordelen! Vrouwencondooms zijn namelijk ruim vooraf in te brengen, zo hoef je de vrijpartij niet te onderbreken, ideaal! Heb jij zelf nog nooit gehoord van vrouwencondooms maar wil je er graag meer over weten? Onderaan staat nog wat extra informatie, speciaal voor jou! Mochten vrouwencondooms nou niets voor jou zijn, kun je ook natuurlijk altijd nog gewoon kiezen voor onze standaard condooms.

Vrouwen condooms


Wij van CondoomEnzo vinden het belangrijk jou te voorzien van duidelijke informatie over onze producten. Zo weet je altijd precies welk product bij jou past. We bieden jou daarom een breed assortiment, zodat jij als consument altijd het perfecte product kunt kiezen.

Het is belangrijk om te weten welke maten condooms er zijn. Hiervoor moet je de omtrek van de penis weten, dit wordt ook wel de nominale breedte genoemd. Onderaan de pagina hebben we een link staan naar onze Condoommeter, hier leggen we je alles uit over het gebruik van een condoom en welke maten er zijn. Zo kun je makkelijk en snel de juiste condoom maat bepalen en weet je welke maat condoom voor jou het beste past. Het is erg belangrijk dat je altijd goed passende condooms koopt, dit zorgt niet alleen voor maximale bescherming maar ook voor het maximale gevoel. Anoniem condooms bestellen kan bij CondoomEnzo. Vandaag besteld, morgen in bed!

Heb je vragen over onze producten of kun je je favoriete product niet vinden? Neem dan geheel anoniem contact met ons op. We kijken dan samen of we een oplossing kunnen vinden.

Vrouwen condooms bestellen

Een vrouwencondoom is een condoom dat je vóór de seks kunt inbrengen. Het condoom is voorzien van twee flexibele ringen. De kleinste ring stop je in de vagina, de grote ring blijft aan de buitenkant van de vagina om de schaamlippen heen zitten. Het inbrengen lijkt een beetje op hoe je een tampon inbrengt. Om het condoom na de seks weer te verwijderen moet je de buitenste (grote) ring een kwartslag draaien zodat het sperma er niet uit kan lopen en dan kun je hem voorzichtig uit de vagina verwijderen. Doordat je het condoom voor de seks al kunt inbrengen, wordt er niemand uit het moment gehaald om een condoom uit een nachtkastje te pakken en vervolgens (een beetje onbeholpen) het condoom om te doen. Zo hoef je nergens aan te denken als je lekker met je partner bezig bent. Nog een extra voordeel: je bent met het vrouwencondoom nog eens extra beschermt tegen verschillende soa’s! Dit komt omdat de grote ring óver de buitenste schaamlippen valt, waardoor er minder huid-op-huidcontact is (en dus minder kans op een soa). Let wel op: bij het gebruik van een vrouwencondoom kan er geen mannencondoom worden gebruikt, door de wrijving van de condooms tegen elkaar kunnen er scheurtjes ontstaan en dan ben je dus niet meer beschermd.

Is het verhaal over vrouwencondooms je toch niet helemaal duidelijk zijn of wil je meer weten over bijvoorbeeld hoelang mag het vrouwencondoom blijven zitten (spoiler alert: max. 8 uur)? Wij zijn altijd bereikbaar en staan klaar om jou te helpen met al jouw vragen. Neem gratis en geheel anoniem contact met ons op!