Toont alle 19 resultaten

XL Condooms

Maatje te klein? Geen probleem. Op deze pagina hebben wij alle XL condooms voor je op een rijtje gezet. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor de groot geschapen mannen. Je vindt hier XL condooms van merken zoals Durex, Skyn, BigBoy en MySize. Een condoom zou niet te strak mogen zitten! Het is daarom belangrijk dat je de juiste maat condoom vindt. Zit het standaard condoom echter niet strak genoeg? Geen probleem! Kijk dan eens bij onze XS condooms. Dit is niets om je voor te schamen!

XL Condooms


Wij van CondoomEnzo vinden het belangrijk jou te voorzien van duidelijke informatie over onze producten. Zo weet je altijd precies welk product bij jou past. We bieden jou daarom een breed assortiment, zodat jij als consument altijd het perfecte product kunt kiezen.

Het is belangrijk om te weten welke maten condooms er zijn. Hiervoor moet je de omtrek van de penis weten, dit wordt ook wel de nominale breedte genoemd. Onderaan de pagina hebben we een link staan naar onze Condoommeter, hier leggen we je alles uit over het gebruik van een condoom en welke maten er zijn. Zo kun je makkelijk en snel de juiste condoom maat bepalen en weet je welke maat condoom voor jou het beste past. Het is erg belangrijk dat je altijd goed passende condooms koopt, dit zorgt niet alleen voor maximale bescherming maar ook voor het maximale gevoel. Anoniem condooms bestellen kan bij CondoomEnzo. Vandaag besteld, morgen in bed!

Heb je vragen over onze producten of kun je je favoriete product niet vinden? Neem dan geheel anoniem contact met ons op. We kijken dan samen of we een oplossing kunnen vinden.

XL condooms bestellen

Iedere man is anders, dit betekent ook dat iedere penis anders is. Vaak wordt er gedacht dat een XL condoom bedoelt is voor de iets langere penis. Helaas is dit een misvatting. Het gaat namelijk om de dikte van de penis. Die bepaalt of je een standaard condoom, XS condoom of XL condoom nodig hebt.

Bepaal je maat!

Het is erg belangrijk om de juiste maat condoom te gebruiken, niet alleen voor je eigen veiligheid en die van je partner, maar ook om jullie optimaal te laten genieten. Maar hoe bepaal je nou wat voor jou de perfect passende condoom is? Wij hebben speciaal voor jou een condoommeter ontwikkeld. Hiermee weet je binnen enkele secondes welk maat condoom jij nodig hebt en kan je avontuur beginnen ;) Bekijk hier de Condoommeter.

Privacy Instellingen

Wanneer je deze website bezoekt, moeten we mogelijk een cookie plaatsen. Bekijk hieronder ons Privacy Beleid.

Privacy Beleid | Sluiten
Instellingen