Toont alle 16 resultaten

XL Condooms

XL condoom, is dat jouw formaat? Zijn de standaard condooms een maatje te klein voor je? Geen probleem. Op deze pagina hebben wij alle XL-condooms voor je op een rijtje gezet. Voor de grote jongens! XL-condooms zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor mannen die groot geschapen zijn. Je vindt hier XL condooms van de bekende merken als Durex, Skyn, BigBoy en MySize. Een condoom mag namelijk niet te strak zitten! Het is daarom belangrijk dat je een condoom vindt met de juiste maat. Ook als een standaard condoom juist niet strak genoeg zit, kun je bij CondoomEnzo terecht. Kijk dan eens bij onze XS-condooms. Zo hebben we bij CondoomEnzo voor iedereen goed passend condoom.

XL Condooms


Zijn de standaard condooms een maatje te klein voor je? Geen probleem. Op deze pagina hebben wij alle XL-condooms voor je op een rijtje gezet. XL-condooms zijn namelijk speciaal ontwikkelt voor mannen die groot geschapen zijn. Je vindt hier XL-condooms van merken als Durex, Skyn, BigBoy en MySize. Een condoom mag eigenlijk niet te strak zitten! Het is daarom belangrijk dat je een condoom vindt met de juiste maat. Ook als een standaard condoom juist niet strak genoeg zit, kun je bij CondoomEnzo terecht. Kijk dan eens bij onze XS-condooms. Zo hebben we bij CondoomEnzo voor iedereen goedpassend condoom.

XL condooms bestellen

Geen man is gelijk aan een andere. Dat geldt ook voor iedere penis! Ze zijn er dun en dik, kort of lang en natuurlijk in allerlei maten (en vormen). Vaak denkt men dat een XL-condoom bedoeld is voor de iets langere penis, maar dat is een misverstand. Het gaat namelijk om de dikte van de penis. Dat bepaalt of je een standaard condoom, XS-condoom of XL-condoom nodig hebt.

Wanneer heb je een XL-condoom nodig?

Het is belangrijk om te weten welke maat je condoom je nodig hebt. De industrie hanteert hiervoor de term ‘nominale breedte’. Het blijkt echter dat veel mensen niet weten dat een XL-condoom vooral bedoeld is voor de nominale, bredere penis en niet voor de langere penis. Uit onderzoek blijkt ook dat de verkoop van XL-condooms door de jaren heen flink is toegenomen, hoewel uit dit onderzoek naar voor kwam dat de gemiddelde dikte van de penis niet is toegenomen. Dit betekent dat veel mensen een te groot condoom gebruiken, wat natuurlijk niet zonder risico is. Je vergroot de kans dat het condoom tijdens de seks scheurt of afglijd.

Hoe kun je het formaat van je penis meten en weten?

Om tot de juiste keuze te komen voor de maat condooms die je nodig hebt, zul je eerst je eigen penis moeten meten. Dat doe je op het moment dat deze hard is. Als je geen erectie hebt dan heeft het geen zin om de afmeting te bepalen. Veel mensen denken dat het formaat gaat om de lengte van de penis. Dat is een misverstand. De omtrek van het geslachtsdeel is namelijk vele malen belangrijker. Wanneer deze namelijk erg groot is dan is het lastig en zelfs pijnlijk om een te kleine condoom om te doen. Vaak is het natuurlijk wel zo dat een lange penis ook automatisch dikker is qua omtrek. In veruit de meeste gevallen is de omtrek doorslaggevend bij de keuze van het juiste formaat condoom. Als de ring van het condoom namelijk de goede afmeting heeft dan is de belangrijkste horde genomen. Wanneer je het condoom uitrolt dan is er voor de meeste mannen voldoende ruimte om de penis er helemaal in kwijt te kunnen. Is dat onverhoopt niet het geval, dan kun je nog kijken naar condooms op maat.

Wanneer moet ik kijken voor een condoom op maat?

Als je een normaal condoom koopt, verwacht je dat je bij het vrijen daar geen last van hebt. Toch is dat niet altijd zo. Zit het condoom te strak of voelt het te klein? Is de omtrek van je penis groter dan 11,5 cm (boven gemiddeld)?Probeer dan eens een andere maat. Het is belangrijk dat een condoom goed vast om je penis zit, maar wel zo dat deze gewoon nog eenvoudig afrolt. Weet jij niet hoe je je penis moet meten? Bekijk dan onze Condoommeter.

Welke condoom maten zijn er?

Er zijn vele verschillende maten condooms. Durex levert al meer dan 80 jaar producten die ervoor zorgen dat jij veilig seks kunt hebben. Hierdoor kun je prettiger vrijen, meer ontspannen en genieten. Het bedrijf is begonnen in London, maar trok al snel met de handel de hele wereld over. Durex heeft een percentrage van 26% van de wereldmarkt in handen en van de Nederlandse markt maar liefst 80%. Het is dan ook niet gek dat als je op zoek bent naar een condoom dat je als eerste kijkt naar Durex. Condoommaten worden uitgedrukt in verschillende nominale breedtes.Wij van CondoomEnzo zijn groot fan van MySize Condooms. MySize is Duits en van hoge kwaliteit. Het bedrijf levert voor elke penisvorm of -maat een passend condoom.
Omtrek van de penis in erectie:Gemeten nominale breedte:Advies condoom:
tot 10 cm47 mmMy Size 47 €12,95+
10 tot 11 cm49 mmMy Size 49 €12,95+
11 tot 11,5 cm53 mmMy Size 53 €12,95+
11,5 tot 12 cm57 mmMy Size 57 €12,95+
12 tot 13 cm60 mmMy Size 60 €12,95+
13 tot 14 cm64 mmMy Size 64 €12,95+
vanaf 15 cm69 cmMy Size 69 €12,95+
Weet jij niet hoe je condoommaat moet bepalen? Bekijk dan onze Condoommeter.

Is een Durex condoom beter dan een Skyn, Pasante, BigBoy of Skyn 64mm condoom?

Het antwoord hierop is nee! Alle condooms in Europa moeten voorzien zijn van een CE-Keurmerk. Alle condooms die je bij ons op de pagina ziet staan voldoen hier ook aan. Dit is een keurmerk dat wordt afgegeven als het condoom voldoet aan alle strenge eisen. Alles wordt hierin meegenomen. Zo kijkt men naar het volledige productieproces van de condooms, maar ook hoe een producent de grondstoffen en/of het uiteindelijke product opslaat. Iedere batch die geproduceerd wordt, moet geregistreerd worden onder bepaalde batchnummers. Vervolgens worden er bepaalde elektronische testen met water en lucht gedaan. Een condoom moet namelijk 18 liter lucht kunnen verdragen. Vanaf het moment dat een product niet geheel of helemaal niet door de test komt, haalt men de hele batch uit het proces om te vernietigen.

Hoe lang zijn condooms houdbaar?

Daarom zijn in principe alle condooms 5 jaar houdbaar. Dit kun je zien op de verpakking van de condooms. Tegenwoordig kopen steeds meer mensen condooms in grootverpakkingen. Natuurlijk wil je als je 50 condooms koopt, niet dat de condooms binnen korte periode over de houdbaarheidsdatum gaan.Let op: Op sommige verpakkingen staat zowel een productiedatum als een houdbaarheidsdatum. Haal deze niet door elkaar!

Zijn extra dunne condooms veilig?

Extra dunne condooms zijn net zo veilig als de normale condooms. Door de jaren heen zijn bedrijven zoals Skyn, Durex en Pasante zich gaan verdiepen in andere productietechnologieën. Hierdoor kunnen de fabrikanten steeds betere en vooral dunnere producten maken. De dikte van een normaal condoom is gemiddeld 65 micron (=0,065 mm). Dunnere condooms zijn minimaal 20% dunner. Doordat mensen een steeds realistischer gevoel willen hebben tijdens de seks, kiezen fabrikanten ervoor om ze steeds dunner te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Durex Invisible? Deze heeft nog maar een dikte van 45 micron, wat nog dunner is dan een mensenhaar. Alle condooms die in Europa te koop zijn, moeten voldoen aan de strenge eisen van het CE-Keurmerk. Fabrikanten kunnen door de steeds beter wordende technologische ontwikkelingen waarschijnlijk nog dunnere condooms maken die nog steeds veilig in gebruik zijn.

XL condooms bestellen bij CondoomEnzo

Condooms van hoge kwaliteit bestel je via CondoomEnzo.nl. Alle producten die je bij ons koopt worden anoniem verpakt en volledig discreet thuisbezorgd. Niemand zal erachter komen dat jij iets bij CondoomEnzo hebt besteld. Je besteld bij CondoomEnzo merken zoals Durex, Pasante, Wingman, MySize Condooms en vele andere merken. Of je nu Condoom maat 60 of 64 of maat 47 hebt, je vindt het bij CondoomEnzo.

Bepaal je maat!

De juiste maat voor jouw condoom is superbelangrijk. En niet alleen voor je eigen veiligheid, maar ook die van je partner. Ook zorgt een goed passend condoom ervoor dat jullie optimaal genieten! Hoe bepaal je nou welke maat jou perfect past? Daarvoor hebben wij speciaal een condoommeter ontwikkeld. Erg handig! Binnen enkele seconden weet jij welke maat condoom je nodig hebt en ben jij klaar voor je volgende avontuurtje. Bekijk hier de Condoommeter.