Toont alle 11 resultaten

XS Condooms

Het kan natuurlijk voorkomen dat een standaard condoom je te los zit en je een strakker condoom nodig hebt. Dit is niets om je voor te schamen! Iedere man is anders, en dat betekent dat iedere penis anders is. Het is daarom belangrijk dat de maat klopt. Een ideaal condoom knelt niet af en zit niet te los. Dit zal voor het meest natuurlijke gevoel zorgen en jou en je partner optimaal beschermen.

Het is erg belangrijk dat je altijd goed passende condooms koopt. Dit zorgt niet alleen voor maximale bescherming, maar ook voor het maximale gevoel. Heb je geen idee welke maat condooms je nodig hebt? Bekijk dan hier onze Condoommeter.

XS Condooms


Wij van CondoomEnzo vinden het belangrijk jou te voorzien van duidelijke informatie over onze producten. Zo weet je altijd precies welk product bij jou past. We bieden jou daarom een breed assortiment, zodat jij als consument altijd het perfecte product kunt kiezen.

Het is belangrijk om te weten welke maten condooms er zijn. Hiervoor moet je de omtrek van de penis weten, dit wordt ook wel de nominale breedte genoemd. Onderaan de pagina hebben we een link staan naar onze Condoommeter, hier leggen we je alles uit over het gebruik van een condoom en welke maten er zijn. Zo kun je makkelijk en snel de juiste condoom maat bepalen en weet je welke maat condoom voor jou het beste past. Het is erg belangrijk dat je altijd goed passende condooms koopt, dit zorgt niet alleen voor maximale bescherming maar ook voor het maximale gevoel. Anoniem condooms bestellen kan bij CondoomEnzo. Vandaag besteld, morgen in bed!

Heb je vragen over onze producten of kun je je favoriete product niet vinden? Neem dan geheel anoniem contact met ons op. We kijken dan samen of we een oplossing kunnen vinden.

XS condooms bestellen

Het kan zijn dat dit de eerste keer is dat je condooms besteld, als dat het geval is: super goed bezig! Veiligheid zou altijd voorop moeten staan. Maar helaas kopen veel mensen condooms zonder te weten welke maat de juiste is. Het meten van je penis is belangrijk voor de bescherming van de seks maar zorgt er ook voor dat de seks nog beter is! Hoe beter het condoom namelijk past, des te natuurlijker het aanvoelt. Wil je iets nieuws of spannends met je partner uitproberen? Probeer dan eens onze condooms met smaak, condooms met ribbels of noppen, orgasme vertragende condooms of onze stimulerende condooms.

Bepaal je maat!

Het is erg belangrijk om de juiste maat condoom te gebruiken, niet alleen voor je eigen veiligheid en die van je partner, maar ook om jullie optimaal te laten genieten. Maar hoe bepaal je nou wat voor jou de perfect passende condoom is? Wij hebben speciaal voor jou een condoommeter ontwikkeld. Hiermee weet je binnen enkele secondes welk maat condoom jij nodig hebt en kan je avontuur beginnen ;) Bekijk hier de Condoommeter.