Resultaat 1–40 van de 57 resultaten wordt getoond

Massageolie

Massages, daar zit iedereen toch op te wachten? Een massage zorgt voor een sensueel gevoel en houdt het lichaam soepel. We hebben speciaal voor jou een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten oliën. Zo bieden we warme massageolie aan, maar ook exotische massagekaarsen. Deze steek je aan en terwijl de kamer zich vult met een heerlijke geur, smelt de kaars langzaam weg en verandert in massageolie, dat klinkt toch fantastisch? Mocht je nu op zoek zijn naar massageolie die je kunt gebruiken als massageolie en glijmiddel, kijk dan eens naar onze Durex 2-in-1 varianten of onze grootverpakkingen.

Let op: wil je glijmiddel in combinatie met je seksspeeltje gebruiken? Gebruik dan glijmiddel op waterbasis, deze kun je altijd met ieder speeltje gebruiken. Glijmiddel op siliconenbasis kan siliconen seksspeeltjes namelijk beschadigen. Je kunt siliconen glijmiddel wél op glazen, plastic of metalen speeltjes gebruiken.

Massageolie


Massages, daar zit iedereen toch op te wachten? Een massage zorgt voor een sensueel gevoel en houdt het lichaam soepel. We hebben speciaal voor jou een overzicht gemaakt van alle verschillende soorten oliën. Zo bieden we warme massageolie aan, maar ook exotische massagekaarsen. Deze steek je aan en terwijl de kamer zich vult met een heerlijke geur, smelt de kaars langzaam weg en verandert in massageolie, dat klinkt toch fantastisch? Mocht je nu op zoek zijn naar massageolie die je kunt gebruiken als massageolie en glijmiddel, kijk dan eens naar onze Durex 2-in-1 varianten of onze grootverpakkingen.

Let op: wil je glijmiddel in combinatie met je seksspeeltje gebruiken? Gebruik dan glijmiddel op waterbasis, deze kun je altijd met ieder speeltje gebruiken. Glijmiddel op siliconenbasis kan siliconen seksspeeltjes namelijk beschadigen. Je kunt siliconen glijmiddel wél op glazen, plastic of metalen speeltjes gebruiken.

Wat voor massageoliën zijn er?

Er bestaan verschillende soorten massageolie. Zorg ervoor dat je een massageolie kiest die bij jou en je partner past. Wil jij een massageolie die je alleen als massageolie wilt gebruiken? We hebben oliën die uitsluitend bedoeld zijn voor uitwendig gebruik, en kunnen dus niet als glijmiddel worden gebruikt. Of zoek je meer iets wat je op meerdere manieren kunt gebruiken? Gelukkig verkopen wij ook producten die je zowel als massageolie als glijmiddel kunt gebruiken. Of wat dacht je van eetbare (of eerder, likbare) massageolie? Ook bestaan er massageoliën op zowel waterbasis als siliconenbasis, er is dus voor ieder wat wils!

Wat voor soorten massages zijn er?

Je kent het wel, je zit ‘s avonds voor de TV met je partner of date en er wordt gevraagd of je een massage wilt geven. Als je hier geen ervaring mee hebt is het belangrijk te weten dat er verschillende soorten massages zijn. Over het algemeen wordt er onderscheid gemaakt in Shiatsu Massage, Reflexologie, Ontspanningsmassage en natuurlijk een erotische massage. Wij leggen hieronder de verschillende soorten uit.

Erotische massage
De meest liefdevolle en sensuele massage is natuurlijk de erotische massage. Het versterkt de relatie die jullie hebben doordat jullie écht tijd aan elkaar besteden. Dit is een mooi cadeau als je bijvoorbeeld weinig tijd hebt voor elkaar of vooral samen op de bank hangt terwijl jullie samen een serie op Netflix aan het bingen zijn. Het is belangrijk dat jullie je beiden comfortabel voelen bij een erotische massage. Er zijn een paar elementen waardoor jouw massage zonder twijfel een grandioos succes wordt; zorg voor een comfortabele plek om te liggen, zet wat romantische muziek op, steek wat kaarsjes aan, gebruik de massageolie of het glijmiddel naar jouw keuze en houdt daarbij een handdoek bij de hand, en gebruik eventueel een kussen. Hetgeen wat je vooral niet nodig hebt zijn je telefoon, de TV of kleding, dus zorg er vooral voor dat deze niet aanwezig zijn ;)

Belangrijk om te weten is dat niemand hetzelfde is, je moet dus samen experimenteren wat je partner of date lekker vindt. Het is ook belangrijk dat je dit bespreekbaar maakt. Het ultieme doel van een erotische massage is dat je partner of date opgewonden wordt. Hiervoor hoef je niet gelijk naar het geslachtsdeel grijpen, dat komt later. Eerst wil je jouw partner of date opgewonden wordt, dit kun je doen door hem of haar aan te raken in de erogene zones. Dit zijn gebieden van het menselijk lichaam die bij aanraking seksuele gevoelens kunnen opwekken. Deze kunnen van persoon tot persoon verschillen. Zo zijn de gebieden rond de geslachtsdelen en de anus de meest bekende. Maar ook de onderbuik en binnenkant van de dijen vallen hieronder. We lichten hieronder nog een aantal erogene zones toe.

Borstkast en tepels:

  • Vaak wordt er gedacht dat alleen bij vrouwen de borsten en tepels gevoelig zijn. Niets is minder waar. Ook bij mannen zijn de borstkast en tepels gevoelig en dus van belang voor een erotische massage.

Onderbuik en navel:

  • Vooral de onderbuik is erg gevoelig, dat komt omdat deze dicht bij het geslachtsdeel zit. Wat je bijvoorbeeld kunt doen is cirkels rondom de navel maken, zorg ervoor dat deze cirkel steeds groter wordt zodat je steeds dichter bij het geslachtsdeel komt. Maar, zoals gezegd: wacht daar nog even mee, dat komt later!

Billen:

  • Wie houdt er nu niet van een goede partij billen? Iedereen toch! Het is belangrijk dat deze ook worden meegenomen in de erotische massage. Je kunt bijvoorbeeld de billen zachtjes strelen om vervolgens masserende bewegingen te maken, of knijp in de billen.

Rug en schouders:

  • Het is belangrijk de rug en schouders altijd te masseren in de richting van het hoofd. Je kunt bijvoorbeeld met de vlakke hand stevige bewegingen maken over de rug. Masseer eerst de rug en schouders en ga bijvoorbeeld daarna over op wat rustigere en erotische bewegingen. Streel de ander over de rug, van boven op de schouders tot aan de billen.

Binnenkant van de benen:

  • De binnenkant van de benen liggen dicht bij het geslachtsdeel, dit is dus de juiste plek om je partner of date te masseren. Streel hier zachtjes van boven naar beneden. Raak het geslachtsdeel nog steeds niet aan en maak hem of haar gek! 😉

De schaamstreek:

  • Dit is het meest intieme plekje wat je op zijn of haar lichaam zult vinden. De schaamstreek zit zó dicht in de buurt van het geslachtsdeel, hier moet je partner of date wel helemaal opgewonden van worden! Wie weet leidt het masseren wel tot een enorme vrijpartij!

Shiatsu Massage
De Shiatsu Massage heeft eigenlijk veel weg van acupunctuur, maar dan zonder naalden. Bij Shiatsu maakt men vooral gebruik van de drukpunten in het lichaam en maakt deel uit van de traditionele Chinese geneeskunde. Deze geneeskunde gaat ervan uit dat niet de ziekte, maar jij als persoon in het geheel aangepakt moet worden. De behandeling hiervan verschilt van persoon tot persoon. Wist je dat we bij ons in de webshop ook veel Shiatsu glijmiddelen hebben? Dit zorgt voor een ontspannende geur tijdens de massage.

Ontspanningsmassage
Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van een ontspanningsmassage. Door deze massage ontspannen de spieren zich waardoor het lichaam ook ontspant. Een ontspanningsmassage heeft niet alleen een kalmerende en rustgevende werking op het lichaam, daarnaast zal het de doorstroming van het bloed bevorderen en ook is het mogelijk om de stofwisseling te verbeteren. Bij een ontspanningsmassage wordt er meestal lichaam en hoofd behandeld, het is belangrijk om deze als één geheel te beschouwen.

Reflexologie
Deze massage wordt ook wel reflexzonetherapie genoemd. De masseur gaat hierbij de reflexpunten op de handen en voeten stimuleren. Het uitgangspunt bij reflexologie is dat alle organen en lichaamsdelen via energiebanen in verbinding staan met handpalmen en voetzolen. Door hier druk op uit te oefenen worden organen en lichaamsdelen bereikt en behandeld. Reflexologie zorgt er ook voor dat het mogelijk is om energieblokkades op te heffen. Dit gebeurt door in te spelen op het zelf herstellend vermogen van het lichaam.

Hoe breng je het aan?

Je kunt voor het masseren van je partner kiezen voor glijmiddel of een speciaal ontwikkelde massageolie. Massageolie breng je hetzelfde aan als een glijmiddel. Zorg ervoor dat je de olie eerst opwarmt in je handen, door de massageolie op de palm van je hand aan te brengen en warm te wrijven. Als de massageolie lekker is opgewarmd, breng je het aan op de huid waar je partner het fijn vindt en masseren maar! Let wel altijd op, niet alle massageoliën zijn voor inwendig (dus voor vaginaal, oraal of anaal) gebruik bedoeld. Lees goed de gebruiksaanwijzing door voordat je het gebruikt.

Doe het veilig!

Veiligheid staat op nummer één tijdens de seks, om jou en je partner te beschermen tegen ongemak, soa’s en andere vervelende situaties. Lees daarom altijd de gebruiksaanwijzing van het product wat je aanschaft. Wist je bijvoorbeeld dat je niet iedere massageolie inwendig kunt gebruiken? Of dat je niet ieder seksspeeltje met glijmiddel/massageolie op siliconenbasis kunt gebruiken? Door je in te lezen kom je niet voor nare verrassingen te staan en ben je altijd goed voorbereid.

Massageolie bestellen via CondoomEnzo

Massages zijn natuurlijk onwijs fijn om te krijgen en misschien nog wel intenser om te geven! Daarom verkopen wij verschillende soorten massageolie, om de beste massages te kunnen geven. Zo verkopen we warme massageolie, massageolie kaarsen en massageolie die je ook als glijmiddel kunt gebruiken. Deze olie is dus ook voor inwendig gebruik bedoelt.

Wil je meer informatie over glijmiddel en een overzicht van de verschillende varianten die we verkopen? Klik dan hier om meer te lezen