Resultaat 1–40 van de 719 resultaten wordt getoond

Sextoys

Of je nu op zoek bent naar sextoys voor hem of voor haar, bij CondoomEnzo vinden we het belangrijk dat je sex life optimaal wordt. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan spannende seks speeltjes. Bij ons kun je je eigen sex speeltje kopen, maar natuurlijk ook iets leuks of ondeugends voor je partner of een voor jullie samen! Hiervoor hebben we speciale couple toys.

We vinden bij CondoomEnzo dat niet alle seksspeeltjes uitsluitend voor mannen of vrouwen bedoeld zijn. Denk bijvoorbeeld aan onze anal toys en dildo’s. Deze kunnen namelijk door iedereen worden gebruikt! Deze categorieën kun je natuurlijk wel vinden in ons hoofdmenu.

Let op: Als je glijmiddel gaat gebruiken voor speeltjes of sex toys, gebruik dan altijd glijmiddel op waterbasis. Als je namelijk siliconen glijmiddel gebruikt kan dit ervoor zorgen dat je speeltjes beschadigen. Lees hier meer over in onze blog, glijmiddel, een wondermiddel.

Sextoys


Of je nu op zoek bent naar sextoys voor hem of voor haar, bij CondoomEnzo vinden we het belangrijk dat je sex life optimaal is. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan seks speeltjes. Bij ons kun je je eigen sex speeltje kopen, maar natuurlijk ook voor je partner of een voor jullie samen! Hiervoor hebben we speciale couple toys.

We vinden bij CondoomEnzo dat niet alle speeltjes uitsluitend voor mannen of vrouwen bedoeld zijn. Denk bijvoorbeeld aan onze anal toys en dildo’s. Deze kunnen namelijk door iedereen worden gebruikt! Deze categorieën kun je natuurlijk wel vinden in ons hoofdmenu.

Let op: Als je glijmiddel gaat gebruiken voor speeltjes of sex toys, gebruik dan altijd glijmiddel op waterbasis. Als je namelijk siliconen glijmiddel gebruikt kan dit ervoor zorgen dat je speeltjes beschadigen. Lees hier meer over in onze blog, glijmiddel, een wondermiddel.

Wat zijn sexspeeltjes?

Sextoys (of seksspeeltjes) worden al jaren door ontzettend veel mensen gebruikt. Dit zijn apparaten of objecten die je helpen nog meer seksueel genot te ervaren. Zo wordt bijvoorbeeld het orgasme nog intenser, of stel je het juist uit. Er bestaan ook speeltjes die je gebruikt puur om je partner helemaal gek te maken. Je gebruikt een sextoy dus om je seksleven net iets spannender te maken. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je deze wilt gebruiken om even lekker alleen te genieten.

De opkomst van seksspeeltjes is iets van de laatste jaren. Vroeger kon je alleen seksspeeltjes kopen in sekswinkeltjes, en die waren lang niet altijd even goed te vinden. Nu kun je gelukkig alles, dus ook jouw favoriete seksspeeltje, online én discreet bestellen. Daarnaast worden alle producten bij CondoomEnzo anoniem betaald en discreet verpakt. Waar eerst nog een negatief idee ronddwaalde over seksspeeltjes, worden ze tegenwoordig gelukkig meer en meer gezien als extra hulpmiddel om op een gezonde manier aan je seksualiteit te werken.

Waarom zou je sextoys gebruiken?

Seks heeft een positieve invloed op je gezondheid. Het zijn als het ware stimulerende middelen om je liefdesleven of erotische fantasieën een ware boost te geven. Seksspeeltjes kunnen hier een belangrijke rol in spelen. Ook als je single bent of in je relatie weinig seks hebt omdat je elkaar bijvoorbeeld weinig ziet, is het belangrijk om je lichaam zo nu en dan te bevredigen. Zo komt je libido niet plat te liggen en worden er positieve hormonen aangemaakt. Omdat de hormonen door je lichaam gieren, ben je je nog bewuster van je eigen lichaam en is het ook gemakkelijker om te je sekspartner te vertellen wat jij nou echt fijn vindt. Zo kun je nóg beter van de seks genieten!

Waar moet je op letten?

Als je seksspeeltjes wilt gaan kopen dan is het belangrijk dat je op een aantal dingen let. Sextoys worden voor speciale doeleinden ontwikkeld en zijn alleen daarvoor geschikt. Zo is een standaard vibrator niet voor anaal gebruik bedoeld. Gebruik ze daarom alleen waar ze voor zijn gemaakt.

Het is ook enorm belangrijk en hygiënisch om je speeltje goed schoon te houden. Dit kan in sommige gevallen met water en niet-irriterende zeep (alleen als je speeltje waterproof is!), maar een toycleaner heeft toch wel echt de voorkeur. Deze zijn namelijk op de lange termijn beter voor je speeltje en goedkoper!

Mocht je anal toys willen bestellen is het belangrijk om naar iets te kijken met een smalle top en brede onderkant. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat het speeltje naar binnen schiet.

Verschillende soorten seks speeltjes

Seksspeeltjes kun je gebruiken als je het bed voor jezelf hebt, maar het is natuurlijk ook leuk om dit met zijn tweeën te gebruiken. Er bestaan verschillende soorten sex toys:

Vibrator

  • Een vibrator is een apparaatje waar trilelementen in zitten. Dit getril zorgt voor hevige sensuele ervaringen. Je hebt vibrators in penisvorm, maar zijn er ook zeker in andere vormen. Je kunt met een vibrator ongekende orgasmes bereiken door allerlei plekjes op je lichaam te stimuleren.
Dildo
  • Dildo’s zijn seksspeeltjes in de vorm van een penis. Deze kun je zowel oraal, als vaginaal en anaal inbrengen en wordt gebruikt om gepenetreerd en gestimuleerd te worden. Kies uit ons uitgebreide assortiment van verschillende dildo’s in diverse kleuren en maten.
Masturbator
  • Deze seksspeeltjes zijn ontwikkeld voor mensen met een penis. Een masturbator is een nabootsing van een lichaamsholte, zoals bijvoorbeeld de mond, anus en vagina. Het is erg belangrijk om voldoende glijmiddel op waterbasis te gebruiken als je een masturbator gebruikt, om te voorkomen dat er vervelende wrijving ontstaat en je speeltje langer meegaat.
Cockring
  • De cockring, ook wel penisring genoemd, wordt om de penis gedaan als deze stijf is, en zorgt ervoor dat de penis harder voelt en de erectie langer standhoudt. Let er wel op dat je de goede maat gebruikt, anders knelt hij misschien te erg of zit hij juist te los.
Anal toy
  • Dit zijn verschillende soorten speeltjes die voor anaal gebruik zijn bedoeld. Dit zijn bijvoorbeeld butt plugs, maar ook dildo’s en vibrators. Let er bij anale seks en het gebruik van anale speeltjes altijd op dat je ruim voldoende glijmiddel gebruikt en om een speeltje te gebruiken met een smallere top en bredere achterkant. Zo voorkom je dat je speeltje naar binnen schiet.
BDSM
  • Deze sex toys zijn gemaakt voor de mensen die houden van rollenspellen en het uitvoeren van fantasieën. Het zijn vaak wat extremere vormen van seks, waarbij er nadruk wordt gelegd op de dominante en onderdanige rol tussen de twee sekspartners. Bij BDSM is het, net zoals bij alle andere vormen van seks, belangrijk om te blijven communiceren en alleen te doen wat jij zelf fijn vindt. Wat voor speeltjes kun je hier verwachten? Denk aan handboeien, tepelklemmen en bondageharnassen.

Anoniem Sex toys kopen via CondoomEnzo

De speeltjes van CondoomEnzo zijn perfect voor een beter (solo)seksleven. Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar dildo’s, masturbator, vibrators of wellicht wel BDSM artikelen. We hebben zoveel soorten toys dat er vast wel iets voor je tussen zit. En vergeet niet: het blijft belangrijk dat je je speeltjes tussendoor wel goed schoonmaakt. Dat kun je bijvoorbeeld doen met een van onze toycleaners te gebruiken. Alle producten die je bij CondoomEnzo besteld worden anoniem verpakt en discreet verzonden. Ben je op zoek naar iets specifieks of staat wat je zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Weet je zeker dat je naar deze pagina wilt gaan?

De volgende pagina is bestemd voor mensen met een minimum leeftijd van 18 jaar.