Toont alle 14 resultaten

Prostaat Stimulators

Een prostaat stimulator komt dicht in de buurt van een buttplug of een vibrerende buttplug. Echter zijn de producten in deze categorie ontworpen om jouw prostaat op precies de juiste plek te stimuleren. De prostaat stimulators herken je aan de bolvormige kop en de kromming in de schacht. Wil je meer weten over de prostaat? In onze blog “Hoe jouw prostaat je klaar maakt” vertellen we er alles over.

Prostaat Stimulators


Een prostaat stimulator komt dicht in de buurt van een buttplug of een vibrerende buttplug. Echter zijn de producten in deze categorie ontworpen om jouw prostaat op precies de juiste plek te stimuleren. De prostaat stimulators herken je aan de bolvormige kop en de kromming in de schacht. Wil je meer weten over de prostaat? In onze blog “Hoe jouw prostaat je klaar maakt” vertellen we er alles over.

Wat is een prostaat stimulator?

Een prostaat stimulator is een plug in de categorie anal toys. Deze stimulator wordt gebruikt door mannen om de prostaat mee te stimuleren. Vandaar ook de passende naam! Een prostaat stimulator is een totaal ander seksspeeltje dan een buttplug. De prostaat stimulator herken je aan de bolvormige kop en de kromming in de schacht. Daarnaast zijn deze speeltjes voorzien van een brede onderkant, dit is om te voorkomen dat het speeltje naar binnen schiet. De kromming in de schacht zorgt ervoor dat de plug bij het inbrengen direct naar de prostaat zal bewegen. Wist je trouwens dat we ook prostaat stimulators met vibraties verkopen?

Wat is een prostaat?

De prostaat is een orgaan die alleen in het mannelijk lichaam zit. Deze wordt ook nog wel eens de voorstanderklier genoemd. De prostaat vind je in het lichaam vlak onder de blaas en zit om de urinebuis heen. Dit orgaan produceert hulpstoffen die tijdens de ejaculatie aan de zaadcellen worden toegevoegd. Deze stoffen bevorderen onder andere de levensduur van het sperma en de beweeglijkheid van de spermacellen. De prostaat is een seksueel zeer gevoelig orgaan, en is te vergelijken met de vrouwelijke G-Spot.

Voor wie is een prostaat stimulator bedoeld?

De prostaat is een orgaan die alleen in het mannelijk lichaam zit. Deze wordt ook nog wel eens de voorstanderklier genoemd. De prostaat vind je in het lichaam vlak onder de blaas en zit om de urinebuis heen. Dit orgaan produceert hulpstoffen die tijdens de ejaculatie aan de zaadcellen worden toegevoegd. Deze stoffen bevorderen onder andere de levensduur van het sperma en de beweeglijkheid van de spermacellen. De prostaat is een seksueel zeer gevoelig orgaan, en is te vergelijken met de vrouwelijke G-Spot.

Gelukkig zien we tegenwoordig dat voor steeds meer mannen de prostaat een bekend gebied is. Dit was in het verleden totaal niet zo. Het stimuleren of binnengaan van de anus was toen iets wat voor veel mannen nog onbekend was en werd daarom ook vaak als onprettig ervaren. Belangrijk om te weten is dat de anus iets totaal anders is dan de vagina. De anus produceert namelijk, in tegenstelling tot de vagina, geen lichaamsvocht. Gebruik daarom altijd voldoende glijmiddel, bij voorkeur glijmiddel op siliconenbasis. Is jouw speeltje echter gemaakt van siliconen? Gebruik dan liever glijmiddel op waterbasis. In onze blog “Lekker glibberen met je speeltje (op waterbasis, wij vertellen je waarom!)” vertellen we je precies waarom. Omdat we door de jaren heen hebben leren accepteren dat de P-Spot (de mannelijke G-Spot) onderdeel kan zijn van ons seksleven, zijn er verschillenden anal toys voor mannen op de markt gekomen. Deze speeltjes zijn voorzien van een ronde kop die prettig is om in te brengen.

Wist je dat een prostaat ook veel kan zeggen over je gezondheid? Het regelmatig masseren van de prostaat zorgt ervoor dat het opgeslagen prostaatvocht wordt vrijgegeven. Zo worden eventuele restjes die in de prostaat blijven hangen, ook gebruikt tijdens de ejaculatie. De prostaat wordt dan als het ware helemaal geleegd of schoongespoeld. Door dit regelmatig te doen, kunnen problemen tijdens bijvoorbeeld het plassen maar ook rugpijn in de onderrug op latere leeftijd worden voorkomen.

Verschillende soorten prostaat stimulators

Door de jaren heen zijn er verschillende soorten prostaat stimulators op de markt gekomen. Bij CondoomEnzo bieden we verschillende varianten aan. We hebben speciaal voor jou de verschillen op een rijtje gezet:

  • Prostaat Plug
   De prostaat plug is eigenlijk een soort van dildo of buttplug zonder toevoegingen. Dit is gewoon een plug, meestal gemaakt van siliconen. Deze plug heeft een bolvormige kop en een gebogen schacht om de prostaat te stimuleren.
  • Prostaat stimulator met vibraties
   Deze prostaat stimulators hebben de mogelijkheid om jou van intense orgasmes te voorzien door de vibraties. Deze kunnen in de meeste gevallen worden aangestuurd met een draaiknop of afstandsbediening en hebben meerdere standen. De afstandsbediening is niet alleen makkelijk, maar kun je ook nog eens aan je partner geven, spannend! 😉 De vibraties geven een extra sensatie bij het stimuleren van de prostaat. Daarnaast kunnen de vibraties ook worden gebruikt om de anus op een rustige manier te laten ontspannen.
  • Prostaat stimulator met externe stimulatie
   De prostaat kan op meerdere manieren gestimuleerd worden. Dit kun je inwendig doen door bewegingen te maken tegen de prostaat aan. Maar ook kun je deze stimuleren van buitenaf door druk uit te oefenen op het perineum. Dit is het gedeelte tussen de anus en scrotum van de man. Vaak hebben de toys in deze selectie beide mogelijkheden. De prostaat wordt van de binnenkant gestimuleerd maar er wordt tegelijkertijd druk uitgeoefend op het perineum. Deze speeltjes herken je aan de extra arm die tegen het perineum wordt gedrukt.
  • Prostaat stimulator met extra stimulatie
   Sommige speeltjes in deze categorie hebben een andere vorm, dit zijn vaak speeltjes die voorzien zijn van een geribbelde schacht en je een beetje doen denken aan anaal kralen. Dit speeltje verwijder je nét voor het hoogtepunt van de man. Doordat de ribbels dan langs de prostaat gaan kan de man een versterkt orgasme ervaren. Wel willen we benadrukken dat beginners dit als erg intens kunnen ervaren, probeer het daarom eerst met een normale prostaat stimulator. Mocht je zijn uitgekeken op de normale variant hebben we ook nog prostaat stimulators die elektrische schokjes afgeven richting de prostaat. Deze vind je in de categorie electro sex

Hoe gebruik je een prostaat stimulator of prostaat plug?

Als je voor de eerste keer een anal toy probeert, kan dit erg onwennig aanvoelen. Echter heeft dit voor een groot gedeelte te maken met mindset en is het belangrijk dat je volledig ontspant. Wij leggen jou precies uit hoe je dat doet, en vergeet niet om voldoende glijmiddel te gebruiken!

  1. Voordat je met een prostaat stimulator aan de slag gaat, is het belangrijk dat je jezelf helemaal volledig ontspant.

  2. Breng voldoende glijmiddel aan op het speeltje en rondom de anus. We kunnen het niet vaak genoeg melden. Gebruik anale speeltjes = gebruik (anaal) glijmiddel!

  3. Als je merkt dat je ontspannen erg lastig vindt, kun je ook kiezen voor een anaal spray of een anaal glijmiddel. Hier zit een stofje in wat ervoor zorgt dat de anus makkelijker ontspant en heeft daarnaast een verdovende werking.

  4. De prostaat is het gemakkelijkste te bereiken vanuit een liggende positie. Ga comfortabel liggen en trek je knieën een beetje omhoog. Je kunt er ook voor kiezen om je kussens of laken op de achterkant van je bed neer te leggen zodat je voeten hierop kunnen rusten.

  5. Breng de prostaat stimulator langzaam en voorzichtig naar binnen. Door de kromming van de prostaat plug zul je merken dat deze richting de navel zal gaan. Op ongeveer 5 centimeter diepte voel je een lichte verharding ter grootte van een walnoot. Dit is de prostaat.

  6. Als je een beginner bent, is het belangrijk om hier goed de tijd voor te nemen. Ga de prostaat ook niet gelijk te hard masseren. Dit kan er namelijk voor zorgen dat de kringspier samentrekt waardoor het gevoelig/pijnlijk kan worden.

  7. Enjoy!

Is een prostaat stimulator gemakkelijk schoon te maken?

Het is erg belangrijk om je seksspeeltje goed schoon te maken, in onze blog “Moet ik mijn seksspeeltje schoonmaken?” staat uitgelegd waarom het zo belangrijk is. Je wilt natuurlijk geen vervelende infecties in en rondom je anus, daarom adviseren wij altijd een toycleaner te gebruiken. Als je het zelf hygiënischer vindt, kun je ook altijd een intieme douche aanschaffen. Deze maakt de binnenkant van de anus en endeldarm schoon, zo weet je zeker dat de prostaat stimulator er schoon uit komt. Vergeet daarna niet om de prostaat stimulator alsnog grondig schoon te maken om van alle bacteriën af te komen. Dit kun je doen met een toycleaner of lauwwarm water met een milde zeep. Ga geen agressieve schoonmaakmiddelen gebruiken, de resten hiervan kunnen de volgende keer dat je je speeltje gebruikt in je lichaam terecht komen en zorgen voor nare infectie. Daarnaast kan het ook nog eens je seksspeeltje beschadigen, zonde!

Prostaat stimulator kopen bij CondoomEnzo

Het is natuurlijk erg spannend om een prostaat stimulator voor de eerste keer te bestellen. En er zijn er tegenwoordig zoveel, dat we ons goed kunnen voorstellen dat jij niet weet waaruit je moet kiezen. Aarzel dan vooral niet, en neem contact met ons op of stuur ons een WhatsApp, uiteraard volledig anoniem. Onze klantenservice zit voor je klaar om je persoonlijk te adviseren. Nadat je bestelling is geplaatst, zullen wij ervoor zorgen dat jouw bestelling anoniem wordt verzonden. Wil je je pakket liever ophalen bij een pakketpunt? Geef dit dan aan in het bestelproces. Je ontvangt vervolgens een bericht van ons wanneer het pakket verzonden is.

 

Weet je zeker dat je naar deze pagina wilt gaan?

De volgende pagina is bestemd voor mensen met een minimum leeftijd van 18 jaar.