Resultaat 1–40 van de 538 resultaten wordt getoond

Cockring

Een cockring of penisring is een ring die je om de penis, en soms ook ballen, schuift. De ring trekt zichzelf strak waardoor er wel bloed naar de penis kan maar het minder hard weer weg stroomt. Dit zal ervoor zorgen dat je tijdens de seks langer een hardere erectie hebt. Dit is niet alleen een spannende aanvulling op je seksleven, maar is ook ideaal als je een erectieprobleem hebt. In onze apotheek kun je meer erectiemiddelen vinden.

Wij leggen je hier uit hoe je de juiste maat van je cockring kunt vaststellen.

Let op: Glijmiddel op siliconenbasis is niet altijd even goed voor je speeltje en kan deze zelfs beschadigen, gebruik daarom altijd glijmiddel op waterbasis. Leer meer over glijmiddel en de verschillende soorten in onze blog.

Cockring


Een cockring of penisring is een ring die je om de penis, en soms ook ballen, schuift. De ring trekt zichzelf strak waardoor er wel bloed naar de penis kan maar het minder hard weer weg stroomt. Dit zal ervoor zorgen dat je tijdens de seks langer een hardere erectie hebt. Dit is niet alleen een spannende aanvulling op je seksleven, maar is ook ideaal als je een erectieprobleem hebt. In onze apotheek kun je meer erectiemiddelen vinden.

Wij leggen je hier uit hoe je de juiste maat van je cockring kunt vaststellen.

Let op: Glijmiddel op siliconenbasis is niet altijd even goed voor je speeltje en kan deze zelfs beschadigen, gebruik daarom altijd glijmiddel op waterbasis. Leer meer over glijmiddel en de verschillende soorten in onze blog.

Wat is een cockring?

De cockring is al een eeuwenoud fenomeen. De inwoners van China begonnen rond 1200 met het gebruiken van de eerste cockring. Deze ring was echter nog niet gemaakt van kunststof, maar van het ooglid van een geit. Deze schoven ze om de penis wat resulteerde in een hardere erectie die langer aanhield. De wimperharen zorgden er ook nog eens voor dat beide partijen extra werden gestimuleerd. Cockringen worden vandaag de dag nog steeds geitenoog genoemd. Best een bizar verhaal toch? Gelukkig komt er nu geen geit meer aan te pas en zijn ze gemaakt van metaal, rubber, leer of siliconen, waarvan de siliconen cockringen het meest populair zijn.

Waarom zou je een cockring gebruiken?

Er zijn meerdere redenen om een cockring te gebruiken. Ze zijn ideaal om vroegtijdige ejaculatie (te snel klaarkomen) tegen te gaan, maar ook als je erectieproblemen hebt. Dit komt omdat de ring die om de penis en/of ballen zit ervoor zorgt dat het bloed in je erectie minder snel terug stroomt, waardoor de erectie harder is en langer aanhoudt. Een cockring wordt vaak door (oudere) mannen gedragen als ze moeite hebben met hun erectie, maar is ook heel goed te gebruiken om het orgasme juist uit te stellen of omdat het gewoon lekker voelt. Wist je trouwens ook dat het orgasme een stuk intenser aanvoelt wanneer je een cockring draagt? Sign me up!

Waar moet je op letten?

Cockringen kunnen in het begin best tricky zijn om om te doen, het vergt dus wat oefening. Het belangrijkste bij het aanschaffen van een cockring is de maat. Als de ring te strak zit kunnen er zenuwen en bloedvaten worden afgekneld waar serieuze schade in de penis door kan ontstaan. En te strak is natuurlijk ook niet comfortabel! Zit de cockring echter te los, dan is hij te groot en zal telkens van de penis afschuiven, wat ervoor zorgt dat de ring zijn werk niet goed kan doen. Eeuwig zonde! In onze blog over cockringen kun je precies vinden hoe je jouw maat bepaalt.

Lees je voor het gebruik en de aanschaf van een cockring altijd goed in. Zo kun je het product nooit verkeerd gebruiken! Wist jij bijvoorbeeld dat wanneer je een cockring voor het eerst gebruikt ‘m nooit langer dan 10 minuten mag gebruiken? Als je vaker een ring hebt omgehad mag je de ring 20 tot 30 minuten gebruiken. In de handleiding zul je ook vinden dat je, wanneer je een siliconen cockring gebruikt (en dit geldt voor ieder seksspeeltje), nooit glijmiddel op siliconenbasis moet gebruiken. Dit kan je speeltje namelijk beschadigen. Gebruik met siliconen speeltjes daarom alleen glijmiddel op waterbasis.

Vergeet ook niet dat je je speeltjes schoon moet houden. Dit kun je het beste met toycleaner doen. Zo ben je lekker hygiënisch bezig én gaan jouw speeltjes langer mee!

Verschillende soorten cockringen

Iedereen kan dus wel een penisring gebruiken. Er zijn zoveel verschillende soorten, maten en kleuren dat er altijd wel iets voor je bij moet zitten. We hebben verschillende varianten voor je hieronder op een rijtje gezet.

Vibrerende cockring

  • Een vibrerende cockring zorgt voor extra stimulatie voor beide partijen. Het zorgt er niet alleen voor dat de erectie langer aanhoudt, maar het brengt de partner daarnaast ook extra genot. De meeste vibrerende cockringen zijn voorzien van een vibrerende stimulator die door de penterende bewegingen tijdens de seks tegen de clitoris aan trilt.

Cockringen met afstandsbediening

  • We hebben het hierboven al gehad over de vibrerende cockring. Eigenlijk is een cockring met afstandsbediening precies hetzelfde. Alleen heeft nu je partner de touwtjes in handen. Deze bepaalt nu namelijk wanneer de cockring begint te trillen en ook wanneer dit weer ophoudt. Je kunt hem dus bijvoorbeeld aanzetten als je extra intensiteit wilt ervaren en uitzetten wanneer je het orgasme langer wilt uitstellen. Wel zo handig dus!

Metalen cockringen

  • Een metalen cockring heeft niet alleen de normale cockring voordelen, maar wordt ook als accessoire gebruikt. Je kunt het zien als een gewone ring. Als mensen naar iemands hand kijken valt de ring ook altijd als eerste op. Zo is een penisring een sieraad voor de man die zijn penis wil laten opvallen. Het metaal van de ring glanst mooi waardoor het een echte eyecatcher is. Een metalen cockring wordt vaak gebruikt in de BDSM scene gebruikt. In tegenstelling tot een siliconen penisring die mee rekt en je dus makkelijk van afdoen, is een metalen ring niet rekbaar en kun je het risico lopen dat je de ring niet gemakkelijk afkrijgt. Het is bij deze ringen daarom extreem belangrijk dat je de juiste maat hebt, lees er hier alles over.

Rubberen cockringen

  • Een rubberen cockring is lekker flexibel. Je kunt hem gemakkelijk om en af doen en is daarom uitermate geschikt voor beginners. Rubberen en siliconen cockringen zijn er te krijgen in vele soorten en maten. Wil je een ring die een vibrerend effect geeft? Dan zit je in deze categorie helemaal goed, sommige rubberen en siliconen cockringen zijn namelijk voorzien van een stimulator die trilt, perfect voor jou en je partner!

Siliconen cockringen

  • De siliconen cockring is vergelijkbaar met de rubberen variant. Deze is ook makkelijk om en af te doen en daarom uitstekend voor beginners. Doordat je de siliconen en rubberen cockring makkelijk kunt uitrekken heb je er altijd wel een goede maat voor je tussen zitten. Let er met siliconen speeltjes wel op dat je geen siliconen glijmiddel gebruikt, dit kan je speeltje namelijk beschadigen! Gebruik daarom altijd glijmiddel op waterbasis.

Leren cockringen

  • Een (kunst)leren cockring is net zoals de metalen cockring een accessoire voor je penis. Deze heeft een robuuste uitstraling en is vaak met drukknopjes te verstellen. Zo heb je altijd de juiste maat te pakken. Doordat je deze zo goed kunt verstellen, kun je er meestal zelf voor kiezen om deze voor of achter de balzak te plaatsen. Lees voor de zekerheid wel altijd nog even de handleiding.

Cockring sets

  • Het kan lastig zijn om de juiste maat te vinden. Dat is ook helemaal niet gek! Daarom bieden we cockring sets aan. Hier zitten ringen met verschillende maten in. Zo heb jij altijd de juiste maat te pakken. Ook kun je er lekker mee experimenteren en variëren, zo kun je de ene keer een ring om de schacht van de penis plaatsen en de andere keer net onder de eikel of juist achter de ballen. Let wel op, luister altijd naar je lichaam en stop er meteen mee zodra het pijn gaat doen!

Cockring kopen via CondoomEnzo

Heb jij last van erectieproblemen of kom je juist te snel klaar? Kijk dan eens in onze apotheek, hier vind je producten die orgasme stimulerend werken of juist orgasme vertragend. Ben je de cockringen een beetje beu en ben je op zoek naar dat extra beetje stimulatie? Snuffel dan eens rond in onze BDSM categorie, wie weet komen hier jouw stoutste dromen uit!

Weet je zeker dat je naar deze pagina wilt gaan?

De volgende pagina is bestemd voor mensen met een minimum leeftijd van 18 jaar.