Toont alle 16 resultaten

Clitoris Vibrators

Een clitoris vibrator is een seksspeeltje die speciaal is ontwikkeld om de clitoris te stimuleren. Dit zijn meestal kleine seksspeeltjes die jou, door gebruik te maken van vibraties en luchtdruk, in no tempo een hoogtepunt laten bereiken. Een van de meest bekende speeltjes in deze categorie is de Satisfyer Pro 2. Dit product is al meerdere keren hét seksspeeltje van het jaar geworden. Bekijk zeker eens alle andere producten van het merk Satisfyer.

Clitoris Vibrators


Een clitoris vibrator is een seksspeeltje die speciaal is ontwikkeld om de clitoris te stimuleren. Dit zijn meestal kleine seksspeeltjes die jou, door gebruik te maken van vibraties en luchtdruk, in no tempo een hoogtepunt laten bereiken. Een van de meest bekende speeltjes in deze categorie is de Satisfyer Pro 2. Dit product is al meerdere keren hét seksspeeltje van het jaar geworden. Bekijk zeker eens alle andere producten van het merk Satisfyer.

Wat is een clitoris vibrator?

Een clitorisvibrator is een seksspeeltje dat ontworpen is om snel tot een hoogtepunt te komen. De vibraties en luchtdrukstimulaties zorgen voor een clitoraal hoogtepunt. Dit is natuurlijk ideaal voor iedere vrouw die graag klaar wilt komen! Veel vrouwen kunnen namelijk alleen een orgasme krijgen door stimulatie van de clitoris. Ook zijn deze vibrators perfect voor vrouwen die niet van penetratie houden, maar wel graag intiem willen zijn met zichzelf of hun partner. Ben je op zoek naar iets speciaals voor jou en je partner? Op onze Couple Toys pagina staan meerdere producten waarmee je elkaar lekker kunt verwennen.

Een clitoris vibrator is uitsluitend bedoeld voor externe stimulatie, het is dus niet de bedoeling dat je deze producten inbrengt. Deze zijn puur en alleen bedoeld om tegen de clitoris aan te drukken of te gebruiken als oplegvibrator. De producten in deze categorie zijn er in vele verschillende soorten en vormen. Je hebt zelfs clitorisvibrators die je kunt bedienen met een app, zoals de Satisfyer Curvy+. Met deze app op je smartphone of smartwatch heb jij (of je partner) de volledige controle. Hoe makkelijk is dat! De meeste clitoris vibrators zijn ergonomisch gevormd zodat deze zich perfect rondom de clitoris vormen. In de meeste gevallen zijn de clitorisvibrators niet erg groot waardoor ze ideaal zijn om mee te nemen.

Voor wie is de clitorisvibrator bedoeld?

De clitoris vibrator is bedoeld voor vrouwen die op zoek zijn naar extra stimulatie van de clitoris. Veel vrouwen vinden het lastig om een orgasme te krijgen als ze de clitoris niet stimuleren. Ook zijn de clitorisvibrators erg geschikt voor vrouwen die niet van penetratie houden, maar toch wel van ander vormen van seks houden! Daarom is dit speeltje ideaal voor iedere vrouw om tot een orgasme te komen.

Verschillende soorten clitoris vibrators

In deze categorie vind je alle verschillende soorten clitoris vibrators of oplegvibrators. Voordat je overgaat tot kopen, is het belangrijk om te weten waarin deze vibrators zich onderscheiden, we hebben daarom hieronder voor je een lijstje gemaakt:

  • Verschillende functies
   Iedere vrouw heeft haar eigen voorkeuren wat ze opwindend vindt. Gelukkig leven we in een tijd waar voor iedere behoefte wel een bijpassende vibrator is te vinden. Het kan zijn dat je graag voor een model wilt gaan die alleen vibreert, of voor een model met luchtdrukstimulatie. Een clitorisvibrator die luchtdrukgolven geeft, simuleert het gevoel dat er aan de clitoris wordt gezogen, zonder dat deze daadwerkelijk aangeraakt wordt! Zo kun jij meerdere intense orgasmes achter elkaar beleven. Kun je niet kiezen tussen de twee soorten stimulatie? Geen nood, we hebben ook vibrators die zowel vibraties afgeven als luchtdrukgolven!
  • Materiaal van de clitorisvibrator
   De meeste producten in deze categorie zijn gemaakt van siliconen, ABS, staal of PVC. Siliconen is het product wat het meest gebruikt wordt voor seksspeeltjes, dat komt omdat siliconen een zacht materiaal is. Het voelt hierdoor bijna aan als huid en is daarnaast makkelijk schoon te maken. Hou er wel rekening mee dat je met dit materiaal altijd een glijmiddel op waterbasis dient te gebruiken. ABS is ook een materiaal dat gemakkelijk kan worden schoongemaakt.
  • Vorm van de clitoris of oplegvibrator
   Vroeger was het zo dat je er altijd vanuit kon gaan dat een standaard vibrator altijd de look en feel had van een echte penis. Dat is tegenwoordig helemaal niet meer het geval, niet iedereen houdt namelijk van piemels! De producten die in deze categorie vallen zijn ergonomisch gevormd en sluiten daarom goed aan om het lichaam. Wist je dat er zelfs clitoris vibrators zijn in de vorm van een slipje? Hier kun je je eigen bullet vibrator in plaatsen om de genieten. Wil je er zeker van zijn dat de bullet vibrator niet te veel geluid maakt? Bekijk dan de eigenschappen bij de producten.
  • Hoe wil ik de clitoris vibrator opladen?
   Vandaag de dag kun je je zo’n beetje alle soorten, maten, vormen en kleuren seksspeeltjes voorstellen, niets is te gek! Zo zijn er ook verschillende oplaadopties. Met de technologie van tegenwoordig, kun je zelf kiezen of je een seksspeeltje wilt met een batterij of liever met een oplader. Allemaal mogelijkheden waar je over na kunt denken met de handige technologie van nu.

Hoe gebruik je een clitoris vibrator?

Hoe je het beste je clitoris of oplegvibrator kunt gebruiken dat verschilt per persoon (en ook wel per clitorisvibrator). Iedereen heeft hier zijn eigen voorkeuren in. Sommige vrouwen kiezen ervoor om de oplegvibrator of clitorisvibrator tegen de clitoris aan te drukken, de ander wrijft het speeltje liever over de clitoris heen. Hoe je ‘m ook gebruikt, vergeet vooral de rest van je erogene zones niet te stimuleren met dit kleine wondertje! Dit zal je namelijk helpen om makkelijker opgewonden te raken en te ontspannen. Wanneer je moeite hebt met opgewonden worden, kun je ook eens proberen een stimulerend of verkoelend glijmiddel te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de bloedtoevoer naar de clitoris toeneemt zodat jij het maximale uit je seksspeeltje kunt halen. Zorg er altijd voor dat je voldoende glijmiddel gebruikt, bij voorkeur glijmiddel op waterbasis. Als je liever glijmiddel op siliconenbasis kiest, zorg er dan voor dat je niet een speeltje gebruikt wat ook van siliconen is gemaakt, anders kan je speeltje namelijk beschadigen.

Is een clitoris of oplegvibrator gemakkelijk schoon te maken?

Je wilt natuurlijk voorkomen dat je vervelende ontstekingen of schimmelinfecties krijgt daar beneden. Om die reden is het belangrijk om je speeltje regelmatig te reinigen. Het beste kun je dit doen met een Toycleaner van CondoomEnzo. Je kunt er ook voor kiezen om dit met een milde zeep en lauwwarm water te doen. Clitoris vibrators zijn gevoelige vibrators met subtiele hoekjes en puntjes erin, en kunnen dus makkelijk vies worden of stof vangen. Berg daarom je seksspeeltje altijd ergens veilig op, zodat er niets mee kan gebeuren en hij brandschoon is en blijft, ready voor je volgende sessie!

Clitoris vibrator of oplegvibrator kopen bij CondoomEnzo

Vanaf het moment dat je een vibrator gaat kopen, vinden wij van CondoomEnzo het belangrijk dat je alle informatie hebt voor je het product koopt. Dat is waar wij voor staan. Twijfel je over je product? Neem dan altijd even contact met ons op of stuur een WhatsApp. We zitten klaar om je te helpen. Alle producten die je bij ons besteld worden volledig anoniem verpakt en bezorgd. Wil je het pakket liever ophalen bij een pakketpunt? Geen probleem! Dit kun je gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces. Wij zorgen dat deze dan bij jou in de buurt geleverd wordt, uiteraard geheel anoniem.

Weet je zeker dat je naar deze pagina wilt gaan?

De volgende pagina is bestemd voor mensen met een minimum leeftijd van 18 jaar.