Resultaat 1–40 van de 139 resultaten wordt getoond

G-Spot Vibrators

Voor de een heel normaal, voor de ander nog een raadsel, de G-spot van de vrouw. Er wordt steeds vaker aandacht gegeven aan de G-spot, omdat deze ervoor zorgt dat jij een heviger en intenser orgasme krijgt! De G-Spot zit ongeveer 5 centimeter diep in de vagina aan de kant van de buik, en voelt een beetje ribbelig aan. De G-spot vibrators zijn speciaal ontwikkeld om precies dit plekje te stimuleren.

G-Spot Vibrators


Voor de een heel normaal, voor de ander nog een raadsel, de G-spot van de vrouw. Er wordt steeds vaker aandacht gegeven aan de G-spot, omdat deze ervoor zorgt dat jij een heviger en intenser orgasme krijgt! De G-Spot zit ongeveer 5 centimeter diep in de vagina aan de kant van de buik, en voelt een beetje ribbelig aan. De G-spot vibrators zijn speciaal ontwikkeld om precies dit plekje te stimuleren.

Wat is een G-Spot vibrator?

Een G-Spot vibrator is het ideale speeltje om de G-spot te stimuleren. Deze “spot” bevindt zich aan de binnenkant van de vagina ongeveer op 5 centimeter diepte. Je kunt het herkennen aan de ribbelige structuur die opzwelt wanneer er sprake is van opwinding. De G-Spot is ontdekt door Dr. Ernst Gräfenberg in 1981. Hij deed onderzoek naar de rol van de urinebuis in de erogene zone van de vrouw, en hoe deze bij kon dragen bij het krijgen van een orgasme.

Sommige vrouwen kunnen vaginaal klaarkomen als ze enkel worden gepenetreerd. Er zijn echter veel meer vrouwen die dit niet kunnen. Het merendeel van de vrouwen heeft meer nodig dan simpelweg penetratie. Dat is ook helemaal niet vreemd! Zij hebben clitorisstimulatie of G-spot stimulatie nodig om een orgasme te kunnen krijgen. De G-Spot vibrators zijn in de meeste gevallen licht gebogen vibrators, die zo zijn vormgegeven dat ze precies de G-Spot op de juiste plek raken. Dit is nu eenmaal met een gewone penis wat lastiger. Door de G-Spot te stimuleren zul jij je hoogtepunt sneller maar ook heftiger ervaren!

Voor wie is de G-Spot vibrator bedoeld?

Een G-Spot vibrator is een seksspeeltje voor vaginaal gebruik. Een vrouw kan 2 verschillende soorten orgasmes krijgen. Dit kan zijn een clitoraal orgasme, deze krijg je door stimulatie van de clitoris. Deze zijn ook gemakkelijk op te wekken met een clitoris vibrator of een van de bekende Satisfyer producten. Of een vaginaal orgasme, deze kun je opwekken door penetratie of door de G-spot te stimuleren. Het is niet voor elke vrouw mogelijk om enkel middels penetratie vaginaal klaar te komen. Door op dat moment een G-Spot Vibrator te gebruiken, vergroot je deze kans aanzienlijk. Een vaginaal orgasme komt in tegenstelling tot een clitoraal orgasme langzamer en meer gedempt op, maar voel je daarentegen wel veel dieper in je gehele lichaam.

Verschillende soorten G-Spot vibrators

Veel vrouwen willen graag vaginaal klaarkomen, of willen graag weten hoe dat voelt. Daarom is de vraag naar dit soort producten enorm en is er ook erg veel keuze. We kunnen ons daarom goed voorstellen dat je niet weet waar je moet beginnen. De keuze die je maakt is afhankelijk van je eigen persoonlijke voorkeuren. Maar waar moet je dan op letten?

  • De kop van de vibrator
   Een G-Spot vibrator herken je aan de gebogen kop, maar daarnaast zijn deze varianten er nog steeds in verschillende vormen. Wil jij graag wat druk uitoefenen op je G-Spot, dan is het prettig om te kijken voor een ronde, bolle kop. Weet jij je G-Spot inmiddels prima te vinden? Dan kun je ook kiezen voor een iets wat puntige kop, deze is bedoeld voor gerichte stimulatie.
  • Hard of zacht materiaal
   We kunnen de modellen onderscheiden in buigzame modellen en modellen met een vaste vorm. Als jij je G-Spot weet te vinden kun je kiezen voor een hard en minder flexibel materiaal. Op het moment dat je nieuw bent met een vibrator en nog moet ervaren wat je prettig vindt, dan is het makkelijker om een flexibele kop te kiezen. Dan kun je nog gemakkelijker je G-Spot verwennen.
  • Stimulatie op meerdere gebieden
   In onze supertoffe blog “PMV20, showing all your true colors” hebben we het over PMV2. Dit is een merk wat meerdere soorten vibrators op de markt heeft gebracht onder het motto “It’s okay to be different”. Deze vibrators hebben verschillende modellen die je bijvoorbeeld de mogelijkheid bieden om ook de clitoris te stimuleren, anale stimulatie of wellicht beide. In de categorie G-Spot vibrators vind je meerdere seksspeeltjes die tegelijk meerdere gebieden stimuleren. Hoe meer gebieden jij stimuleert, des te sneller en heftiger je orgasme kan zijn!

Hoe gebruik je een G-Spot vibrator?

Als je je G-Spot vibrator hebt gekocht, wil jij waarschijnlijk weten hoe dat ding er nou voor kan zorgen dat jij een vaginaal orgasme krijgt. Dus, allemaal leuk z’n G-Spot Vibrator, maar hoe gebruik je het eigenlijk?

  1. Voor je een G-Spot vibrator of gewone vibrator gaat gebruiken is het belangrijk dat je jezelf volledig ontspant. Als je eenmaal volledig ontspannen en beetje opgewonden bent, kun je het beste als eerst met je vingers in je vagina om je G-spot op te zoeken. Als je je vingers inbrengt en vervolgens omhoog drukt richting de buik, dan zul je een soort zacht geribbeld plekje voelen. Wanneer je dit plekje stimuleert zal deze opzwellen. De eerste (paar) keer zal het misschien even zoeken zijn, dus neem hier lekker de tijd voor.
  2. Breng vervolgens voldoende glijmiddel aan op de vibrator en op de opening van de vagina. Is jouw speeltje gemaakt van een siliconen, maak dan altijd gebruik van glijmiddel op waterbasis. Siliconen glijmiddel kan je siliconen seksspeeltje namelijk beschadigen.
  3. Je weet nu waar de G-Spot zit en je hebt voldoende glijmiddel gebruikt. Breng nu rustig de G-spot vibrator in, met de punt van de vibrator naar je navel, en breng nu het speeltje naar de plek toe die je eerder met je vingers hebt gevoeld.
  4. Stimuleer tijdens de vibraties van de G-spot vibrator ook andere lichaamsdelen, want, hoe meer je wordt gestimuleerd, des te intenser je orgasme zal zijn. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld je clitoris en de borsten.
  5. Enjoy!

Waar moet ik op letten tijdens het kopen van een G-Spot vibrator?

Er zijn onwijs veel verschillende soorten G-spot vibrators, zoals we eerder al benoemden. Buiten het feit dat er verschillende soorten zijn, is het natuurlijk altijd belangrijk om een vibrator te kiezen die bij je past. Maar waar moet je dan op letten?

  • Van welk materiaal is de G-Spot vibrator gemaakt en waar wil ik hem gebruiken?
   Het kan zijn dat jij graag je seksspeeltjes onder de douche of in bad wilt gebruiken. Dan wil je natuurlijk een speeltje wat volledig waterproof is. Daarnaast wil je dan een glijmiddel dat niet snel droogt. Dan kom je al snel bij een glijmiddel op siliconenbasis uit, deze drogen namelijk minder snel uit en gaan dus lekker lang mee. Het is in dat geval dan belangrijk dat je niet kiest voor een vibrator gemaakt van siliconen. Siliconen glijmiddel kan je siliconen speeltje namelijk beschadigen.
   • G-Spot vibrator van Glas
    Vibrators van glas zijn eenvoudig te reinigen. Daarnaast is het leuke aan dit product dat je het kunt gebruiken voor Temperature Play. Glas houdt namelijk lang warmte of juist kou vast. Zo kun je hem bijvoorbeeld in de koelkast leggen om te laten afkoelen of opwarmen onder de warme kraan.
   • G-Spot vibrator van TPE (plastic)
    TPE is een materiaal dat vaak gebruikt wordt voor doorzichtige producten. TPE is een soepel en dus meestal doorzichtig plastic materiaal. Dit materiaal wordt vaak gebruikt voor buigzame stimulators met meerdere stimulatiemogelijkheden. Het is natuurlijk wel zo prettig als je de clitoris, anus en G-Spot wilt stimuleren dat het product is gemaakt van een buigzaam materiaal.
   • G-Spot vibrator van ABS (plastic)
    ABS is een plastic materiaal dat vaak gebruikt wordt voor de iets hardere speeltjes. Het materiaal is goedkoop en daardoor vaak betaalbaar. Het voordeel van ABS is dat deze seksspeeltjes een gladde en strakke afwerking hebben. Daarnaast is ABS een harder materiaal dan siliconen.
   • G-Spot vibrator van Siliconen
    Vibrators van siliconen voelen zacht en soepel aan. Het is een erg flexibel materiaal en het evenaart het gevoel van huid. Maar let er wel goed op, een siliconen seks speeltje moet je nooit gebruiken in combinatie met siliconen glijmiddel. Gebruik hiervoor altijd glijmiddel op waterbasis. In onze blog “Lekker glibberen met je speeltje (op waterbasis)” vertellen we er meer over.
  • Welk design past bij mij?
   Je hebt wellicht al gezien dat er veel soorten en varianten zijn. Je kunt natuurlijk kiezen voor een realistische vibrator in de vorm van een penis of kies je voor een iets moderner design. Het voordeel van de flexibele modellen is dat deze zich moeiteloos vormen naar jouw lichaam.
  • Batterij, stopcontact of USB?
   Een voordeel van een batterij is dat een batterij het altijd direct doet, het nadeel is dat je deze dan wel altijd bij de hand moet hebben. Gelukkig hebben we tegenwoordig meer opties dan alleen batterijen. Andere mogelijkheden zijn een simpel stopcontact of een USB-aansluiting. Voordeel is dat deze langer meegaan in gebruik en niet afzwakken in sterkte, nadeel is dat je hem dus eerst moet opladen voor je hem kunt gebruiken.

Is een G-Spot vibrator gemakkelijk schoon te maken?

Je wilt natuurlijk geen infecties of andere narigheid bij of in je vagina. Daarom is het belangrijk om je speeltje regelmatig te reinigen. Zelf adviseren we altijd om je speeltje schoon te maken met lauwwarm water en een milde zeep en vervolgens in te sprayen met een toycleaner. G-Spot Vibrators zijn gevoelige speeltjes, berg daarom altijd je seksspeeltje veilig ergens op.

G-Spot vibrator kopen bij CondoomEnzo

Jij staat op het punt om je G-Spot vibrator te kopen, dit kan natuurlijk erg spannend zijn! Er zijn ook zoveel verschillende modellen, aan welke keuze doe je goed? Als je twijfelt over je keuze dan kun je altijd contact met ons opnemen of even een WhatsApp sturen. Onze klantenservice zit klaar om je te helpen. Alles wat je bij ons besteld wordt volledig anoniem verpakt en bezorgd. Niemand zal erachter komen dat jij je nieuwe speeltje bij ons hebt besteld! Wil je het pakket liever bij een pakketpunt laten bezorgen? Geen probleem, dit kun je aangeven tijdens het bestel proces.

Weet je zeker dat je naar deze pagina wilt gaan?

De volgende pagina is bestemd voor mensen met een minimum leeftijd van 18 jaar.