Toont alle 22 resultaten

Tarzan Vibrators

Dit is misschien wel een van de meest bekende vibrators die er zijn, de tarzan vibrator. Het is een product wat jou als vrouw het snelste naar een hoogtepunt kan helpen. Deze vibrator doet dat in no-time. Dit komt omdat vele producten op deze pagina zijn voorzien van meerdere motoren. Hierdoor hebben sommige van deze producten dubbele, en zelfs driedubbele vibratie.

Tarzan Vibrators


Dit is misschien wel een van de meest bekende vibrators die er zijn, de tarzan vibrator. Het is een product wat jou als vrouw het snelste naar een hoogtepunt kan helpen. Deze vibrator doet dat in no-time. Dit komt omdat vele producten op deze pagina zijn voorzien van meerdere motoren. Hierdoor hebben sommige van deze producten dubbele, en zelfs driedubbele vibratie.

Wat is een tarzan vibrator?

De laatste jaren heb je hem waarschijnlijk al wel eens voorbij zien komen, de tarzan vibrator. Maar wat is dat nou eigenlijk, en wat maakt hem zo populair? De tarzan vibrator is een verzamelterm voor een aantal verschillende vibrators, van onder andere de rabbit vibrator, dolphin vibrator, en de butterfly vibrator. De Tarzan vibrators werden eigenlijk pas echt populair door de serie Sex and the City. Hier werd namelijk voor de eerste keer openlijk gesproken over de roze rabbit vibrator, een tarzan vibrator. Deze scène is in de geschiedenisboeken gegaan als destijds het toonbeeld van het opkomende feminisme, waarbij de rabbit vibrator centraal stond als hét ultieme seksspeeltje. Inmiddels, jaren later is de rabbit vibrator nog steeds een veel gebruikt speeltje door de vrouw.

Voor wie is een tarzan vibrator bedoeld?

De tarzan vibrator is ontzettend populair. Dit komt omdat dit product bestaat uit minimaal 2 verschillende gedeeltes. Sommige tarzan vibrators hebben zelfs driedubbele stimulatie, zo kun je bijvoorbeeld ook de anus mee stimuleren. De tarzan vibrator kun je herkennen aan het materiaal, in 90% van de gevallen is dit product gemaakt van siliconen, ABS of PVC. Breng hier wat glijmiddel op waterbasis op aan en dan komt het dicht in de buurt van de gewone huid. Gebruik wel altijd het juiste glijmiddel, in onze blog “Lekker glibberen met je speeltje” vertellen we je waarom. Daarnaast is de tarzan vibrator te herkennen aan het gedeelte wat meestal de vorm en look van een penis heeft, dit is het gedeelte wat je vaginaal kunt inbrengen. Het andere gedeelte is bedoeld voor clitoris stimulatie. Doordat je met het speeltje kunt penetreren en daarnaast extern de clitoris kunt stimuleren, maakt het een gewild speeltje voor de vrouw.

Waar komt de naam tarzan vibrator vandaan?

De tarzan vibrator is een vibrator die we herkennen als een dual-action seksspeeltje. Deze speeltjes hebben in de meeste gevallen een gedeelte wat bedoeld is voor penetratie en een ander gedeelte dat bedoeld is voor clitoris stimulatie. De meeste mensen kennen dit product inmiddels als de rabbit vibrator. Deze vibrator is oorspronkelijk uitgevonden door het Japanse bedrijf Vibratex. Toen was er nog een wetgeving omtrent obsceniteit (hoe een product eruit mag zien). Dit mocht namelijk niet aanstootgevend of ordinair zijn. Om deze reden bracht Vibratex het product op de markt in felle kleuren en in dierenvormen. In 1983 kwam de rabbit vibrator voor het eerst op de Amerikaanse markt. Een aantal jaren later werd hetzelfde product in Nederland de tarzan vibrator genoemd. Een Tarzan Vibrator is eigenlijk van origine een vibrator met driedubbele stimulatie, maar tegenwoordig wordt de term Tarzan Vibrator ook gebruikt voor alle “duo vibrators”. De originele tarzan vibrator had een bruine kleur en om het penetratiegedeelte zat een aapje geklemd. Deze zorgde voor de clitoris stimulatie en de staart van de aap zorgde voor de anus stimulatie. Alsof je je speeltje zo uit de jungle kwam! Mede door deze vormgeving is voor de naam tarzan vibrator gekozen.

Is een tarzan vibrator gemakkelijk schoon te maken?

In deze categorie vind je verschillende tarzan vibrators. Omdat het raadzaam is om bij ieder speeltje ruim voldoende glijmiddel te gebruiken, of je nu een realistische vibrator, tarzan vibrator, anaal vibrator, mini vibrator of een vibrerend eitje gebruikt, is het belangrijk om je speeltje goed schoon te houden. Alle tarzan vibrators zijn in principe gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Voordat je begint met schoonmaken moet je weten of je speeltje waterproof is of niet. Deze informatie kun je vinden bij de producteigenschappen. Als het seksspeeltje volledig waterproof is, dan kun je hem gewoon schoonmaken onder de kraan met lauwwarm water en (milde) zeep. Daarna maak je je speeltje droog met een schone, droge doek. Het advies is om hem daarna nog even schoon te maken met een toycleaner en het te laten drogen. Mocht je seksspeeltje nu niet waterdicht zijn, dan kun je hem natuurlijk wel zonder problemen schoonmaken met een toycleaner, maar houdt hem dan niet volledig onder de kraan.

Verschillende soorten tarzan vibrators

Tarzan hier, Tarzan daar... De Tarzan is een van de meest uitgebreide categorieën is die we in de erotische branche kennen. Doordat de termen zoals tarzan, rabbit en dolphin nogal eens door elkaar worden gebruikt, snappen we dat het verwarrend kan zijn, en dat je je afvraagt wat het verschil tussen al deze vibrators nu eigenlijk is. Elke vibrator met een dual-action functie, dus met zowel vaginale als clitorale stimulatie, noemen we een tarzan vibrator. Iedere tarzan vibrator lijkt dus wel enigszins op elkaar. Het belangrijkste verschil tussen deze vibrators is de clitoris stimulator. Afhankelijk van de vorm van de clitorisstimulator, wordt de vibrator in verschillende categorieën ingedeeld. De meeste clitorisstimulators kenmerken zich met een dier, maar er bestaan er niets van een dier weg hebben. Ook deze vibrators noemen we dan een tarzan vibrator of duo vibrator, zolang ze dus een penetratie stimulator hebben, een soort penisachtige staaf, en een clitorisstimulator. We splitsen dit op in verschillende modellen (qua vorm) en verschillende penetratie modellen;

  • Verschillende modellen (qua vorm)
   Tarzan vibrators kun je herkennen vaak aan het uiterlijk. Iedere tarzan heeft zijn eigen specifieke kenmerken en doelen. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet;
   • Rabbit vibrator
    De rabbit vibrator is te herkennen aan de clitoris stimulator die wat weg heeft van een konijntje. Dit model is eigenlijk altijd het populairste geweest onder de tarzan vibrators. Deze vibrator is onder andere groot geworden door de serie Sex and the City. Deze vibrator wordt ook nog wel eens een bunny vibrator genoemd en is te herkennen aan de twee oortjes op de kop die zorgen voor extra stimulatie van de clitoris.
   • Dolphin vibrator
    De dolphin vibrator is te herkennen aan de puntige ‘snavel’ op de clitorisstimulator. Hiermee kun je super gericht de vibrator op je clitoris zetten, wat zorgt voor intense clitoris stimulatie. Deze tarzan vibrator heeft geen flippers of vleugels en daarmee ligt de focus volledig op clitoris stimulatie.
   • Butterfly vibrator
    Je raadt het misschien al wel, dit model is te herkennen aan de vlinder op de voorkant. Deze tarzan vibrator heeft twee voelsprieten die de clitoris stimuleren en twee of vier vleugels die zich om de schaamlippen vouwen en deze zo stimuleren. Dit model is vaak ook iets groter dan de normale tarzan vibrators. De grootte van de vlinder dekt namelijk de volledige schaamstreek. Dus wil jij genieten van een intense clitoris stimulatie, of heb jij behoefte aan een grotere uitdaging? Dan is de butterfly vibrator perfect voor jou.
   • Kolibrie vibrator
    Deze vibrator is het nieuwste model van de tarzan vibrators. De kolibrie vibrator heeft heel veel weg van de dolphin vibrator. De kolibrie vibrator heeft namelijk, net zoals de dolphin, een brede snavel die tegen de clitoris vibreert. Wat de kolibrie ook heeft, zijn twee vleugels die tegen de schaamlippen vibreren. Die heeft de dolphin dan weer niet. Want ja, dolfijnen hebben geen vleugels 😉.
  • Verschillende penetratie modellen
   De Tarzan vibrator heeft dus altijd minimaal twee verschillende gedeeltes. Het onderdeel wat zorgt voor de clitoris stimulatie, deze modellen hebben we hierboven al beschreven, en het onderdeel wat voor penetratie stimulatie zorgt. De Tarzan vibrators zijn ook weer onder te verdelen op de penetratiestimulator:
   • Pearl vibrator
    De pearl vibrator is een vibrator die je herkent aan de kralen. Deze kralen hebben vaak allemaal een andere grote zodat je altijd lekker kunt experimenteren. In de meeste gevallen kunnen deze kralen afzonderlijk van elkaar vibreren en roteren. Hiermee zorg je ervoor dat de binnenste schaamlippen ook extra gestimuleerd worden, waardoor jij een intenser orgasme zult ervaren.
   • Stotende vibrator
    Als jij het gevoel van echte penetratie wilt evenaren, dan is dit het model wat niet in je nachtkastje moet missen. Dit model heeft namelijk een bewegend gedeelte waardoor jij zonder er zelf iets voor te doen wordt gepenetreerd, en dat nog in combinatie met clitoris stimulatie!
   • G-Spot vibrator
    We kennen natuurlijk allemaal de G-Spot vibrator, maar er bestaan dus ook seksspeeltjes die tegelijkertijd de clitoris stimuleren! Die producten vind je in deze categorie. Zo kom jij tot een intens hoogtepunt. Deze modellen zijn te herkennen aan de gebogen, bollere kop. Wanneer jij deze tarzan vibrator inbrengt, zal het niet lastig zijn om je G-Spot te vinden!

Welke tarzan vibrator past het beste bij mij?

Er bestaan dus een hoop verschillende tarzan modellen. Welke het beste bij jou past, is volledig afhankelijk van welke clitoris stimulatie je prettig vindt en welke manier van penetratie je wilt ervaren. Als je dat weet, dan weet je natuurlijk naar welk soort model je moet gaan kijken. Daarnaast zijn er nog een aantal dingen waar je aan moet denken voordat je een tarzan vibrator gaat kopen. Twijfel je toch over je keuze? Dan kun je altijd contact met ons opnemen of ons een WhatsApp sturen. We zetten hieronder de verschillende punten nog eens overzichtelijk voor je op een rijtje.

  • Van welk materiaal is de tarzan vibrator gemaakt?
   Er zijn zoveel verschillende tarzan vibrators dat deze er inmiddels ook in veel verschillende materialen zijn. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan siliconen, plastic of PVC. Belangrijk om te weten is dat als je een siliconen seksspeeltje koopt, dat je dan kiest voor glijmiddel op waterbasis. Wanneer je voor siliconen glijmiddel kiest, kan je seksspeeltje namelijk beschadigen. In onze blog “Lekker glibberen met je speeltje” vertellen je waarom.
  • Hoe wil ik mijn tarzan bedienen?
   De meeste modellen in deze categorie werken met knoppen onderaan de vibrator. Met deze knoppen kun jij de ideale vibratiestand regelen. Maar wil jij lekker genieten van je sextoy zonder je handen te gebruiken? Dan kun je ook kiezen voor een model met afstandsbediening. Zo kun jij je volledig focussen op eigen genot. Je kunt deze natuurlijk ook gebruiken samen met je partner, zo kun je bijvoorbeeld je partner de afstandsbediening geven tijdens het voorspel. Ben jij echt op zoek naar een speeltje voor jullie allebei? Kijk dan eens naar onze seksspeeltjes voor koppels.
  • Hoe wil ik mijn tarzan opladen?
   Je wilt er natuurlijk niet achter komen dat je op het heetst van de strijd je tarzan vibrator leeg is. Alle producten die we verkopen die werken middels opladers of batterijen, deze zijn allemaal te verkrijgen in onze shop. Het voordeel van batterijen is natuurlijk dat je je seksspeeltje direct weer kunt gebruiken wanneer deze leeg is, mits je natuurlijk batterijen in huis hebt. Als je weet dat dit een issue voor jou is, of je wilt je seksspeeltje lekker makkelijk op kunnen laden naast je telefoon, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een tarzan vibrator die je moet opladen. Ben jij nu je oplader verloren of is die kapot en staat hij niet op bovenstaande pagina? Neem dan contact met ons op of stuur een WhatsApp.
  • Wil ik mijn tarzan in de badkamer gebruiken of moet die waterproof zijn?
   Als jij je seksspeeltje gemakkelijk wilt schoonmaken of hem in de badkamer wilt gebruiken, is het natuurlijk wel de bedoeling dat je seksspeeltje hier tegen kan. Ga daarom dan voor een product wat waterproof is, deze informatie kun je vinden bij de producteigenschappen. De overige producten zijn in de meeste gevallen spatwaterdicht, je kunt dit model gewoon schoonmaken met toycleaner of gebruiken in een vochtige ruimte. Maar de tarzan vibrator meenemen in bad wanneer deze alleen spatwaterdicht is, kan ervoor zorgen dat je speeltje kapot gaat.

Hoe gebruik je een tarzan vibrator?

Zoveel modellen, functies en namen... Maar hoe gebruik je zo’n tarzan vibrator nu eigenlijk? Als je voor de eerste keer een tarzan vibrator koopt is het belangrijk dat je weet wat je doet. Voor je eigen belang is goed om te weten hoe je te werk moet gaan.

  1. We adviseren je als dit je eerste tarzan vibrator is en je hem voor het eerst gaat gebruiken, dat je eerst even alleen experimenteert, voordat je deze gaat gebruiken samen met je partner. Als je hem toch direct samen gaat gebruiken, bespreek dan goed alles met elkaar en zeg wat je voelt. Dit kan jij namelijk alleen aangeven. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je een (rust)momentje voor jezelf neemt. Zorg ervoor dat je volledig ontspannen en opgewonden bent.
  2. Ga lekker op bed liggen en denk aan iets wat jou opwindt, je kunt jezelf verwennen door de erogene zones te strelen, lekkere muziek op te zetten en te doen wat je normaal doet tijdens het masturberen.
  3. Als je in de mood begint te raken, zorg dan dat je altijd voldoende glijmiddel bij de hand hebt voordat je je tarzan inbrengt. Hou er rekening mee dat als je een siliconen tarzan vibrator hebt, dan je dan glijmiddel op waterbasis gebruikt. Siliconen glijmiddel kan namelijk je siliconen seksspeeltje namelijk beschadigen. In onze blog “Lekker glibberen met je speeltje” kun je meer lezen over glijmiddel en wanneer je welke gebruikt.
  4. Op het moment dat jij het gevoel hebt dat je klaar bent voor je speeltje, gebruik je lekker veel glijmiddel op je speeltje en vagina, en breng je de tarzan voorzichtig in. Bedien hem, als hij fijn zit, met het bedieningspaneel of afstandsbediening. Hoe opgewonden je ook bent, een vibrator inbrengen kan een beetje stroef aanvoelen. Glijmiddel maakt het in ieder geval een stuk aangenamer, dus dit gebruiken is zeker aan te raden! De meeste modellen hebben twee verschillende soorten knoppen om de clitoris stimulator en vibrator en/of penetratie los van elkaar te regelen.
  5. Kies een patroon en ritme waar jij je prettig bij voelt. Begin rustig aan en wen even aan het product als dit je eerste keer is. Speel in het begin een beetje met deze patronen, zo ontdek je zelf wat jij prettig vindt. Experimenteer er dan lekker op los en kom erachter wat jij nou echt fijn vindt.
  6. Enjoy!
  7. Ben je uitgespeeld? Dan is het natuurlijk verstandig om je nieuwe seksspeeltje goed te reinigen. Is het speeltje volledig waterproof, dan kun je hem gewoon onder de kraan schoonmaken met lauwwarm water en een milde zeep. Daarnaast adviseren we hem altijd schoon te maken met een toycleaner. Is het speeltje niet helemaal waterproof, dan kun je hem voorzichtig schoonmaken met water en toycleaner, maar houdt hem dan niet volledig onder de kraan. Gebruik geen agressieve zeep, wanneer je je speeltje de volgende keer weer gebruikt, kunnen de bestandsdelen die in de zeep zitten, de PH-waarde en natuurlijke zuurtegraad van je vagina verstoren waarmee de kans op bacteriën groter is.
  8. Om de kans op bacteriën te voorkomen is het altijd goed om je tarzan goed op te bergen. Bewaar hem bijvoorbeeld in de originele verpakking. Berg je speeltje in ieder geval nooit op met andere speeltjes of in een rommel-lade. Dit kan je seksspeeltje beschadigen.

Tarzan vibrator kopen bij CondoomEnzo

Of je nu kiest voor een rabbit vibrator, dolphin vibrator, kolibrie vibrator, butterfly vibrator, G-Spot vibrator of een stotende tarzan vibrator, alles wat je bij ons besteld gebeurd volledig anoniem. Niemand zal zien dat je een product bij ons hebt gekocht en wij zullen zorgdragen voor een volledig anonieme levering. Kom je er na deze uitleg niet uit? Geen probleem! Neem dan contact op met onze klantenservice of stuur ons een Whatsapp. Uiteraard volledig anoniem 😉! Wil je het pakket liever afhalen? Geen probleem. Dit kun je aangeven tijdens het bestelproces!

Weet je zeker dat je naar deze pagina wilt gaan?

De volgende pagina is bestemd voor mensen met een minimum leeftijd van 18 jaar.