Toont alle 40 resultaten

Wand Vibrators

Ben jij opzoek naar een krachtige vibrator of een naar een goed massageapparaat? Dan zit hier helemaal goed! Wand vibrators, ook wel wand massagers genoemd, zijn de krachtigste vibrators die er zijn. Deze hebben vaak een of meerdere krachtige motoren die jou kunnen helpen naar een subliem hoogtepunt.

Wand Vibrators


Ben jij opzoek naar een krachtige vibrator of een naar een goed massageapparaat? Dan zit hier helemaal goed! Wand vibrators, ook wel wand massagers genoemd, zijn de krachtigste vibrators die er zijn. Deze hebben vaak een of meerdere krachtige motoren die jou kunnen helpen naar een subliem hoogtepunt.

Wat is een wand vibrator?

Een wand vibrator is een vibrator die ooit speciaal is ontworpen voor massages. Vaak zijn deze te herkennen aan een microfoonachtige look. Deze massageapparaten zijn voorzien van een brede ronde top waardoor je ze comfortabel over het gehele lichaam kunt gebruiken. Later werd ontdekt dat deze massageapparaten ook zeer geschikt zijn om in de erogene zones te gebruiken. In onze blog "Spiegeltje spiegeltje aan de (wand)vibrator" lees je er nog meer over. Vandaag de dag zijn wand vibrators enorm bekende en gewilde seksspeeltjes die dus ook nog steeds worden gebruikt om het lichaam te masseren. En zeg nou zelf, een massagetool én seksspeeltje in een, wie wil dat nou niet?

Voor wie is de wand vibrator bedoeld?

Wand massagers zijn niet gelinkt aan een bepaald geslacht, deze apparaten kunnen dus door iedereen gebruikt worden. Of je nu op zoek bent naar een lekkere solo-activiteit of dat je ze samen met je partner wilt gebruiken, het kan allemaal. De wand vibrator is een multifunctioneel speeltje wat je ook kunt gebruiken voor een intens voorspel of intieme massage. Ze zijn niet geschikt voor penetratie, maar, niet getreurd! De wand massager heeft namelijk iets heel bijzonders. Je kunt namelijk op de kop van het apparaat verschillende en zeer betaalbare opzetstukken zetten. Deze wand attachments variëren van G- en P-spot stimulators tot dubbele en zelfs driedubbele stimulators! Door zo’n opzetstuk op je wand massager te schuiven, maak iedere keer je van jouw wandvibrator een compleet nieuw speeltje en kun je oneindig afwisselen.

Verschillende soorten wand vibrators

De meeste wand massagers zien er hetzelfde uit, ze lijken allemaal een beetje op een microfoon. De vibrators zijn lang, hebben een recht handvat en een bolle bovenkant. In het eerste opzicht zit er niet veel verschil tussen het uiterlijk van deze apparaten. Er zit echter in de techniek, design en gebruik nog best wat variatie. Daarom is het belangrijk voor jou om te weten waar deze producten zich in onderscheiden:

  • De standaard wand vibrator
   Zoals al eerder gezegd zijn de meeste wand vibrators te herkennen aan de microfoon-achtige look. De modellen zijn in de lengte vormgegeven, hebben in de meeste gevallen een vast snoer en een bolle ronde top. De Doxy wandvibrator is bijvoorbeeld een standaardmodel wat gebruik maakt van deze vormgeving.
  • De compacte wand vibrator
   Wand vibrators zijn de krachtigste vibrators die je je kunt bedenken. Dit komt door de sterke motoren die hierin zitten. Door deze krachtige motoren zijn deze apparaten in de meeste gevallen ook groter dan de normale vibrators. Omdat het soms wat lastig kan zijn om deze grote trillende apparaten in bedwang te houden, zijn er tegenwoordig ook compactere varianten. Deze compacte wand vibrators leveren vaak dezelfde prestaties als een gewone wand vibrator. Je moet er echter wel bedacht op zijn dat de apparaten kleiner zijn, en dus ook minder ruimte hebben voor een krachtige motor zoals de standaard wandvibrator.
  • De draadloze wand vibrator
   Zoals we al meerdere malen hebt gezegd is de wand massager een van de sterkste vibrators die we nu deze tijd kennen. Doordat deze apparaten ook power nodig hebben, is dit seksspeeltje in de meeste gevallen voorzien van een kabel voor in het stopcontact. Dit werd door vele mensen als vervelend ervaren. Daarom zijn er ook draadloze wand vibrators. Hierdoor kun je dit model op elk moment, in elke houding en op elke plek gebruiken. Hou er wel rekening mee dat een draadloze wand vibrator nooit dezelfde krachtige vibraties kan geven dan een wand vibrator die op stroom werkt.
  • De oplaadbare wand vibrator
   Als je geen zin hebt in batterijen dan kun je ook kiezen voor een variant die zichzelf oplaadt via het stroomnet. Met deze modellen weet je in ieder geval zeker dat je voorzien bent van een draadloze variant. De meeste varianten zijn voorzien van een USB-kabel waardoor je deze op elk moment kunt opladen.
  • De wand vibrator met afneembare kop
   Een wand massager met afneembare kop is natuurlijk ideaal als je een product zoekt wat je gemakkelijk kunt schoonmaken. In onze blog "moet je je seksspeeltje schoonmaken" vertelden we al waarom dit zo belangrijk is. Door de bovenkant te verwijderen kun je hem gemakkelijk schoonmaken onder de kraan, zonder je zorgen te maken over je wandvibrator die (in de meeste gevallen) niet waterproof is.

Hoe gebruik je een wand vibrator?

Belangrijk om te weten is dat een wand vibrator niet geschikt is voor penetratie. Een wand vibrator is een ideaal speeltje om jezelf of je partner te voorzien van een (intieme) massage. Een wandvibrator geeft diepe vibrators die ervoor zorgen dat je spieren zich snel ontspannen. De zachte (siliconen) kop voelt rustig aan op de huid en het apparaat heeft vaak een flexibele buigzame kop. Dit geeft je de mogelijkheid om met de hevige vibraties de tepels, borsten, perineum, eikel, penis en clitoris intens te stimuleren. De vibraties dringen in no-time diep door in de huid wat als prettig ervaren wordt. Zelf adviseren we altijd een glijmiddel op waterbasis of massageolie te gebruiken. Zo zorg je ervoor dat de wand massager gemakkelijk over de huid glijdt, dit maakt de massage en stimulatie comfortabeler.

Wat is een opzetstuk voor de wand vibrator?

Je ziet het tegenwoordig steeds vaker opzetstukken of wand attachments voor je wand vibrator. Dit is een vrij goedkope oplossing om je wand vibrator om te toveren naar een nieuw model. Dit zijn siliconen ‘hoezen’ die je over je wand massager kunt schuiven. Zo kun je afwisselen zonder al te veel geld te besteden aan een nieuw seksspeeltje.

Is een wand massager gemakkelijk schoon te maken?

Om te weten hoe jij je grote vriend moet schoonmaken, is het belangrijk dat we kijken wat voor wand vibrator je hebt. We kunnen deze onderscheiden in 3 groepen:

  • Waterproof wand vibrator
   Als je een variant hebt die volledig waterproof is kun je deze gemakkelijk meenemen onder de douche en daarnaast schoonmaken met water, milde zeep en/of toycleaner. Of je seksspeeltje waterproof is, kun je terugvinden in de producteigenschappen op onze website en vaak op de verpakking van het product.
  • Wand vibrator die niet waterproof is
   Als je wand vibrator niet waterproof is, dan kun je deze niet onder de kraan houden om schoon te maken. Vanaf het moment dat je dit wel doet kun je je speeltje beschadigen. Dat is natuurlijk zonde! Gelukkig kun je dit product wel makkelijk reinigen met een toycleaner.
  • Wand vibrator met afneembare kop
   Eigenlijk zijn dit de makkelijkste wand massagers om schoon te maken. Wanneer je een wand vibrator in het bezit hebt met een afneembare kop, dan kun je de kop verwijderen voor je je seksspeeltje gaat schoonmaken. De bolle en ronde kop van de wandvibrator is namelijk gemaakt van een materiaal wat wel waterproof is. Zo kun je de kop grondig reinigen met water en deze vervolgens laten drogen voordat je hem terug in je wand massager klikt.

Wand Vibrator of Wand Massager kopen bij CondoomEnzo

Je kunt bij CondoomEnzo jouw nieuwe seksspeeltje volledig anoniem bestellen en afrekenen. Bij ons kun je altijd rekenen op een anonieme afhandeling van je bestelling. Heb je twijfels over je keuze of heb je vragen? Neem dan vooral contact met ons op of stuur een WhatsApp. Onze klantenservice zit klaar om je te helpen. Wil je je pakket liever afhalen bij een pakketpunt? Dat is mogelijk zonder extra kosten, dit kun je aangeven in het bestelproces.

Weet je zeker dat je naar deze pagina wilt gaan?

De volgende pagina is bestemd voor mensen met een minimum leeftijd van 18 jaar.