Over aXXYpt 1

aXXYpt, wat is het?

In het verleden heeft de oprichter van CondoomEnzo zich op verschillende manieren ingezet om genderidentiteit en seksualiteit aan het licht te brengen. Denk bijvoorbeeld aan Coming-Out dagen, seksuele voorlichtingen op basisscholen, het organiseren van (jongeren)feesten en nu via aXXYpt.

Maar wat is aXXYpt nou eigenlijk? Op dit moment is aXXYpt nog in ontwikkeling, maar het doel is aandacht vragen voor seksualiteit en verschillende genderidentiteit. We vinden het belangrijk om aan anderen te laten zien wat voor soorten genderidentiteiten er zijn en hoe verschillende mensen deze identiteiten ervaren. Hierdoor willen we discriminatie tegen te gaan. Hoe doen we dit? Op den duur willen we als soort actiegroep onder andere voorlichtingen gaan geven. Dit kan op bijvoorbeeld een basisschool, maar ook op de werkvloer. Discriminatie komt helaas nog overal voor, discriminatie discrimineert niet.

Het accepteren van alle genderidentiteiten is dus nog niet vanzelfsprekend, ook niet in Nederland. Misschien denken we dat we er al zijn, maar hebben we nog een lange weg te gaan! Na de oprichting van aXXYpt, kwamen we er al snel achter dat hulp in acceptatie hard nodig was, niet alleen voor de genderidentiteiten, maar ook op het gebied van seksualiteit in het algemeen. Seksualiteit blijkt soms nog een taboe te zijn. Maar raad eens? Dat is helemaal niet nodig! Sterker nog; hoe meer je over iets praat, des te leuker, geaccepteerder en makkelijker het wordt om over te praten! Taboe? Welk taboe!

Er zijn vele webshops die condooms en sekstoys verkopen. Waarom is CondoomEnzo anders? Wij vinden het namelijk belangrijk om iedereen zoveel mogelijk en eerlijke informatie te geven, zowel over onze producten als seksualiteit en alles wat daarbij komt kijken. Als je iets bij ons koopt, weet je dus ook precies wat je koopt.