Review wand vibrators: VIVE Shiatsu.

De vrouwelijke seksualiteit wordt tegenwoordig heel serieus genomen. Dit is onder andere te zien aan het steeds groter wordende aanbod aan vibrators met een luxere uitstraling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sierlijk, rond en elegant gevormde vibrators met een vrouwelijke en vrolijke kleur. LELO, een zweeds bedrijf dat luxe-speeltjes maakt voor de vrouw heeft hier het voortouw genomen. Echter hoeft luxe niet al te duur te zijn: het merk VIVE. Dit is een nieuw fenomeen onder de luxe-speeltjes en betreft alle soorten vibrators. Zo ook de clitoris vibrators: wand massagers.

De VIVE Shiatsu is een sexy wand massager

Dit elegante speeltje van VIVE is om te beginnen een genot voor je ogen. De gestroomlijnde ‘body’ en het ‘getailleerde’ handvat doet je sterk denken aan het vrouwelijk lichaam. De goudkleurige afwerking is een kost voor je ogen en neemt je mee naar een luxueus hoogstandje. Het ziet er niet alleen sexy uit, het vasthouden is al een sexy onderneming. De Shiatsu is gemaakt van een anti-stof silicone, wat zoals de naam al zegt geen stofmagneet is. Het is buigzaam, fluweelzacht en ligt goed in de hand.

Waar het daadwerkelijk om gaat

Natuurlijk is het luxe gevoel dat je krijgt van het uiterlijk en de ligging in de hand een pre, maar dat
is niet waar het uiteindelijk om gaat. Het is tenslotte een wand vibrator. De milde, toch diepgaande trillingen van de VIVE Shiatsu zijn een hemels genot. Waar andere vibrators steeds harder kunnen trillen heeft dit luxueus uitziende vriendinnetje 10 verschillende vibratiepatronen. Deze patronen hebben elk een eigen ritme waaruit jij de best bij jou passende kan kiezen.

Een minder seksueel, echter nog sensueel gebruik van VIVE Shiatsu bestaat ook! De naam heeft het al een beetje verraden, maar deze multifunctionele vriendin heeft nog andere kwaliteiten. De vibratie en rotatie van de fluweelzachte kop kan ook gebruikt worden voor een intens sensuele massage van de nek, rug, benen, noem het maar op. Shiatsu is een vorm van massage waarbij de vingers en handpalmen gebruikt worden om druk uit te oefenen op bepaalde plaatsen op het lichaam. Om dit na te bootsen heeft de VIVE Shiatsu 24 Shiatsu-bolletjes op de kop.

Een kleine tip: probeer de onderkant van het handvat als een gewone staaf-vibrator. Over multifunctioneel gesproken!

Kabels, snoeren, knopjes nog aan toe!

Veel wand vibrators moeten worden ‘ingeplugt’ (wat een leuke woordgrap!), oftewel aangesloten worden op netstroom. De VIVE Shiatsu is een oplaadbare vibrator, dus geheel kabelloos! Hij bevat drie knopjes op het handvat, wat voor enige verwarring kan zorgen. Om de kop aan te zetten moeten de middelste en bovenste knop ingedrukt worden. Hierna kan je met het bovenste knopje door de 10 goddelijke patronen heen trillen. Het uitzetten van de kop werkt hetzelfde als het aanzetten. Zoals je vast al kan raden, de verrassing zit ‘m in het onderste knopje in combinatie met het middelste knopje: het trillen van het handvat.

Conclusie

De VIVE Shiatsu is een luxueuze wand vibrator met een mooie ‘twist’ in de originele gedachte van wand vibrators. De Shiatsu gaat niet ‘harder’, maar heeft tien verschillende patronen die je meenemen naar een luxueus hoogstandje. De verborgen extra vibrator was een aangename verrassing en voegt nog een extraatje toe aan de al veelzijdige VIVE Shiatsu!

Bekijk hier de gehele Vive Collectie.

Privacy Instellingen

Bij CondoomEnzo nemen we uw recht op privacy serieus. Wanneer je deze website bezoekt, moeten we mogelijk een cookie plaatsen of persoonlijke informatie verwerken. Hieronder kun je aangeven voor welke type activiteiten je toestemming geeft. Klik op 'Vergeet mij' om al je toestemmingen terug te trekken.

Privacy Beleid | Sluiten
Instellingen