Seksstandje van 2018, welke is jouw favoriete?!

Iedereen heeft wel zijn favoriete seksstandje. Sommige mensen houden van de oude traditionele missionarishouding, terwijl andere mensen zich het liefst in de raarste situaties wringen. De website DrEd.com deed onderzoek onder maar liefst 2000 mensen, al deze mensen zijn gevraagd wat hun favoriete seksstandje afgelopen jaar was. Ook dit jaar kon er maar eentje winnen! Ben jij al benieuwd welke het dit jaar is geworden en kun je deze mening delen? Wij horen het graag van je!

En het favoriete seksstandje is!

Het merendeel maar liefst 35% koos dit jaar voor Doggy Style! Niet een geheel vreemde uitslag want dit standje is zowel voor de vrouw als voor de man comfortabel. Ook in 2015 werdt Doggy Style al verkozen tot favoriete seksstandje. Op nummer 2 eindigde Missionarishouding en op nummer 3 eindigde Cowgirl. Deze resultaten waren voor Europa als de VS van toepassing. In Polen zijn ze dan weer van het authentieke lepeltje-lepeltje terwijl ze in Portugal en Hongarije liever met de benen de lucht in gaan. Daarnaast waren andere standjes die terugkwamen in de lijst 69, de kruiwagen en anale seks.

Privacy Instellingen

Bij CondoomEnzo nemen we uw recht op privacy serieus. Wanneer je deze website bezoekt, moeten we mogelijk een cookie plaatsen of persoonlijke informatie verwerken. Hieronder kun je aangeven voor welke type activiteiten je toestemming geeft. Klik op 'Vergeet mij' om al je toestemmingen terug te trekken.

Privacy Beleid | Sluiten
Instellingen