Wanneer en door wie wordt mijn verzending bezorgd?

Discretie vinden wij bij CondoomEnzo erg belangrijk, ook als het gaat om de verzending van je artikelen. Alles wat je bij ons besteld voor 23:00u word de volgende dag thuisbezorgd. Dit gebeurd alleen op het afgesproken adres en word niet afgegeven bij je buren. Door overmacht kan het soms voorkomen dat je product een dag later afgeleverd wordt. Wij hopen op je begrip hiervoor. Uitzonderingen zijn de bestellingen die door middel van bankoverschrijving worden betaald. Je pakket wordt direct verzonden als de betaling is ontvangen. Bestellingen naar België of Duitsland kunnen er iets langer over doen.

 

Nederland Standaard Verzending
Avondlevering
Maandaglevering
Zondaglevering
Verzending boven de €50,00*
* met uitzondering van Avond/Zondaglevering
€7,50
€10,95
€9,95
€14,95
GRATIS
België Standaard Verzending
Maandaglevering
€7,95
€9,95
Duitsland Standaard Verzending €7,95

 

Hoe discreet wordt mijn bestelling verpakt?

Discretie is in de tijd van nu niet meer weg te denken, dat vinden wij van CondoomEnzo ook. Daarom garanderen wij dat de verzending 100% anoniem is. We versturen uw bestelde producten in een blanco envelop of pakket zonder bedrijfsnaam en/of logo. Niemand ziet dat uw verpakking van CondoomEnzo komt! De onderstaande sticker is een voorbeeld van de adressticker. De afzender is “Postorder” en als inhoud “Internetbestelling”. Ook wordt aangegeven dat het pakket alleen mag worden afgeleverd op het aangegeven adres en niet bij de buren.

Verzending Adressticker

 

Kan ik mijn producten ergens anders laten afleveren?

Je kunt tijdens het bestelproces aangeven waar je bestelling bezorgd mag worden, wel wordt hij dan alleen op dat adres bezorgd. Het pakket wordt in verband met jou eigen privacy niet bij de buren afgegeven.

 

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Wij vinden het belangrijk dat de verzending snel bij jou in huis is, daarom werken wij hard ervoor om alle bestellingen tot 23:00u te verwerken. Alles wat jij voor 23:00u besteld heb je morgen in huis. Met uitzondering van België en Duitsland.

 

Track&Trace zegt dat mijn verzending bezorgd is maar ik heb niets ontvangen?

Elke verzending gaat middels een Track&Trace, zo kunnen wij en u de bestelling op de voet volgen. Mocht de Track&Trace inmiddels aangeven dat het pakket bezorgd is maar u heeft nog niets van ons ontvangen, dan kunt u het beste even contact met ons opnemen.