Discretie vinden wij bij CondoomEnzo erg belangrijk, ook als het gaat om de verzending van je artikelen. Daarom hebben wij stappen genomen om ervoor te zorgen dat jij je geen zonder zorgen hoeft te maken over jouw pakketje.

Verzending

Alles wat je bij ons bestelt voor 23:00u wordt de volgende dag thuisbezorgd. Dit gebeurt alleen op het afgesproken adres en wordt niet afgegeven bij je buren. Door overmacht kan het soms voorkomen dat je product een dag later afgeleverd wordt. Wij hopen op je begrip hiervoor. Uitzonderingen zijn de bestellingen die door middel van bankoverschrijving worden betaald. Je bestelling wordt namelijk direct in behandeling genomen als de betaling is ontvangen. Bestellingen naar België of Duitsland kunnen er iets langer over doen.
We hebben hier alle verzendkosten voor je op een rijtje gezet:
NederlandStandaard Verzending Avondlevering Maandaglevering Zondaglevering Verzending boven de €50,00* * met uitzondering van Avond/Zondaglevering€7,50 €10,95 €9,95 €14,95 GRATIS
BelgiëStandaard Verzending Maandaglevering€7,95 €9,95
DuitslandStandaard Verzending€7,95
Discretie is in de tijd van nu niet meer weg te denken, dat vinden wij van CondoomEnzo ook. Daarom garanderen wij dat de verzending 100% anoniem is. We versturen jouw producten in een blanco envelop of pakket zonder onze bedrijfsnaam en/of het logo. Niemand ziet dus dat jouw verpakking van CondoomEnzo komt! De onderstaande sticker is een voorbeeld van de adressticker.Verzending Adressticker
Omdat wij niet willen dat jouw nieuwe intieme producten in de verkeerde handen komen, kan jouw pakketje alleen worden aangenomen door jou of de door jou aangegeven derde persoon. Hoe kunnen we dit garanderen? Op de adressticker staat duidelijk dat een handtekening van het huisadres noodzakelijk is. Zonder jouw handtekening kan de bezorgpartij het pakketje dus niet afleveren.
Je kunt tijdens het bestelproces aangeven waar je bestelling bezorgd mag worden, het pakketje wordt dan alleen op dat adres bezorgd. Het pakket wordt in verband met jouw eigen privacy niet bij de buren afgegeven.
Bij iedere verzending krijg jij een Track&Trace, zo kunnen wij en jijzelf de bestelling op de voet volgen. Geeft de Track&Trace aan dat het pakket bezorgd is, maar heb je nog niets ontvangen van ons? In dat geval kun je het beste even contact met ons opnemen via ons contactformulier of WhatsApp.
Jazeker! Je kunt je pakketje ook in België of Duitsland laten bezorgen. Het duurt dan wel wat langer voor je je pakketje in huis hebt.

 

Heb je nog vragen?

Kom je er niet uit of is er iets mis gegaan met de verzending? Schroom niet en neem contact met ons op via ons contactformulier of WhatsApp.

Terug naar overzicht